Jauciuosi siandien zvaigzde Tarp kitko, mano vyrui patiko 3 ir 1
Vasaraite, nu man tai jau per sviesiai ir per saturuotai seseliai net ryskiai geltonos spalvos, bet pati foto visai nieko (seimos albumui)
BN - kaip noreeeciau....... deja deja baisiai pavydziu....
Vasaraite per rozinis tavo kudikelis... noreciau jb pamatyt...
QUOTE(Peperoni @ 2009 06 02, 15:54)
Merginos, jei kuri turit ir negaila foto is meeto su manim ar Marija - persiuskit i mano pasta astapetra#gmail.com
oi, gaila gaila
as irgi su savo feisu ir savo mazes noreciau pastas asmeninis, rasau az visoms
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 06 02, 20:55)
Pukė, man pirmoji tavo mergytes foto patiko
O man iskilo klausimas iki kur skaitosi riba sviesinant kudikiu foto Kaip jums atrodo? cia per sviesiai
O man iskilo klausimas iki kur skaitosi riba sviesinant kudikiu foto Kaip jums atrodo? cia per sviesiai
aciu reiks perfotografuot, jai ten patinka zaist, as irgi pazaisiu
man per daug kontrasto tavose foto, bet jau dukryte rubuiliuke
i tema rodau savo lialka - ar kairys kampas per sviesus
dar viena rodau "studijine"
O, tavo groziui komplimentu nesakysiu, nes vel plepe isvaidinsi... O siaip tai patiko vis Sayonaros daryti tavo kadrai. Taip svelniai, minkstai, jaukiai... Nu gerai, ir tu labai nuostabiai atrodia. tobulai.
QUOTE(O @ 2009 06 02, 22:30)
Vasaraite, nu man tai jau per sviesiai ir per saturuotai seseliai net ryskiai geltonos spalvos, bet pati foto visai nieko (seimos albumui)
Aciu
QUOTE(Peperoni @ 2009 06 02, 22:34)
Aciu
QUOTE(Pukė @ 2009 06 02, 22:46)
Pukė, nekontrastinau visikai siu foto tik vos saturations padidinau, bet irgi nelabai jau daug
Man tavo "studijine" patiko
Pabandziau panaikinti rozini atspalvi ir patamsinti, ar geriau
oj kokia faina tik viršaus tai jau labai pagailėta, labai
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 06 02, 22:28)
O ka cia turejai omenyje del svelnumo?
na, nzn... nzn ka padarius esi, bet kad akiu neskaudetu ziurint per sviesiai
ooo antra spalvos man gal kiek rausvoki zandukai, bet lb kudikiskai... pirmoje kazkokie lopai roziniai
i tema
pirmos spalvos man lb nepatinka antra man tik apacios daugiau kirpciau, nors tiesa pasakius tik ranksluostuko noretusi kiek auksciau pridengto
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 06 02, 21:57)
Pabandziau panaikinti rozini atspalvi ir patamsinti, ar geriau
zinok, zymiai geriau dabar ir lyg tas a la konrastas dingo antra man patinka, pirmoje kazkaip idomiai versta ta foto, gulejo lelius turbut
QUOTE(Sadi @ 2009 06 02, 21:57)
oj kokia faina tik viršaus tai jau labai pagailėta, labai
as sergu liga - nedaryk per daug virsaus paranojiskai to bijau
Zitlali, aha, pirmos spalvos man irgi itartinos kazkaip kita akim pamatai foto, kai cia ikeli
bet tas veidukas baltas kaireje nemaiso
ai, del antros ranksluostuko - jei kirpciau apacia, sone erdves man truksta
peppi, pinigu neturiu - ikvepimo truksta. ten as galiu prabangiai paatostogauti pora savaiciu uz tai, kiek Paryziuj kukli savaite kainuotu. ir dar - as vietas zinau, kur fotografuoti verta - laikas, sviesa, kt. Ir dar - labai vertinu gera maista (kas ant manes tikrai matyti ). Tiesiog tai - kaina atitinkantis komforto lygis ir saugumas (faktas, jog galiu drasiai keliaut be kompanijos, mane paperka).Vieni varo pas mociute i kaima, o as - turkijon kaip i namus
Kolegos, nemuskit uz ot
Kolegos, nemuskit uz ot
gal kam bus įdomus str.: http://www.bernardin...=articles/95635
QUOTE(BN @ 2009 06 03, 00:23)
Kolegos, nemuskit uz ot
aš nagus graužiu iš apmaudo
o ta krizinė kaina, jau būtų su viskuom?
QUOTE(sayonara @ 2009 06 03, 08:31)
mačiau prospekto galerijoj yra naujas Sutkaus albumas. toks laaaabai storas. kaina 130 lt berods.