Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Jauciuosi siandien zvaigzde bigsmile.gif bis.gif Tarp kitko, mano vyrui patiko 3 ir 1 biggrin.gif

Vasaraite, nu man tai jau per sviesiai ir per saturuotai biggrin.gif seseliai net ryskiai geltonos spalvos, bet pati foto visai nieko (seimos albumui) 4u.gif

Atsakyti
BN - kaip noreeeciau....... deja deja cray.gif baisiai pavydziu.... blush2.gif

Vasaraite per rozinis tavo kudikelis... noreciau jb pamatyt...
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 06 02, 15:54)
Merginos, jei kuri turit ir negaila foto is meeto su manim ar Marija biggrin.gif  - persiuskit i mano pasta  ax.gif  astapetra#gmail.com

oi, gaila gaila lotuliukas.gif

as irgi su savo feisu ir savo mazes noreciau blush2.gif pastas asmeninis, rasau az visoms biggrin.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 06 02, 20:55)
Pukė, man pirmoji tavo mergytes foto patiko mirksiukas.gif
O man iskilo klausimas iki kur skaitosi riba sviesinant kudikiu foto blush2.gif Kaip jums atrodo? cia per sviesiai g.gif

aciu biggrin.gif reiks perfotografuot, jai ten patinka zaist, as irgi pazaisiu lotuliukas.gif

man per daug kontrasto tavose foto, bet jau dukryte wub.gif rubuiliuke wub.gif

i tema lotuliukas.gif rodau savo lialka - ar kairys kampas per sviesus g.gif

user posted image

dar viena rodau "studijine" lotuliukas.gif

user posted image

Atsakyti
O, tavo groziui komplimentu nesakysiu, nes vel plepe isvaidinsi... O siaip tai patiko vis Sayonaros daryti tavo kadrai. Taip svelniai, minkstai, jaukiai... Nu gerai, ir tu labai nuostabiai atrodia. tobulai.
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 06 02, 22:30)
Vasaraite, nu man tai jau per sviesiai ir per saturuotai biggrin.gif seseliai net ryskiai geltonos spalvos, bet pati foto visai nieko (seimos albumui) 4u.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 06 02, 22:34)
Vasaraite per rozinis tavo kudikelis... noreciau jb pamatyt...

Aciu 4u.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 06 02, 22:46)
man per daug kontrasto tavose foto, bet jau dukryte wub.gif rubuiliuke wub.gif

Pukė, nekontrastinau visikai siu foto unsure.gif tik vos saturations padidinau, bet irgi nelabai jau daug blush2.gif
Man tavo "studijine" patiko bigsmile.gif

Pabandziau panaikinti rozini atspalvi ir patamsinti, ar geriau g.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
dar viena rodau "studijine" lotuliukas.gif

oj kokia faina smile.gif tik viršaus tai jau labai pagailėta, labai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 06 02, 22:28)
O ka cia turejai omenyje del svelnumo?

na, nzn... nzn ka padarius esi, bet kad akiu neskaudetu ziurint 4u.gif per sviesiai

ooo antra spalvos man thumbup.gif gal kiek rausvoki zandukai, bet lb kudikiskai... wub.gif pirmoje kazkokie lopai roziniai unsure.gif

pirmos spalvos man lb nepatinka 4u.gif antra man thumbup.gif tik apacios daugiau kirpciau, nors tiesa pasakius tik ranksluostuko noretusi kiek auksciau pridengto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 02 birželio 2009 - 22:00
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 06 02, 21:57)
Pabandziau panaikinti rozini atspalvi ir patamsinti, ar geriau g.gif

zinok, zymiai geriau dabar thumbup.gif ir lyg tas a la konrastas dingo g.gif antra man patinka, pirmoje kazkaip idomiai versta ta foto, gulejo lelius turbut g.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 06 02, 21:57)
oj kokia faina smile.gif tik viršaus tai jau labai pagailėta, labai  g.gif

as sergu liga - nedaryk per daug virsaus lotuliukas.gif paranojiskai to bijau biggrin.gif

Zitlali, aha, pirmos spalvos man irgi itartinos unsure.gif kazkaip kita akim pamatai foto, kai cia ikeli blush2.gif

bet tas veidukas baltas kaireje nemaiso g.gif

ai, del antros ranksluostuko - jei kirpciau apacia, sone erdves man truksta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 02 birželio 2009 - 22:18
BN, a ko toj Turkijoj tu nori? kažką praleidau smile.gif
aš tai į Paryžių mieliau biggrin.gif
ale jau tiek visko priplanuota...aš norėčiau sausį dumti kur nors ax.gif
Atsakyti
peppi, pinigu neturiu - ikvepimo truksta. ten as galiu prabangiai paatostogauti pora savaiciu uz tai, kiek Paryziuj kukli savaite kainuotu. ir dar - as vietas zinau, kur fotografuoti verta - laikas, sviesa, kt. Ir dar - labai vertinu gera maista (kas ant manes tikrai matyti ax.gif ). Tiesiog tai - kaina atitinkantis komforto lygis ir saugumas (faktas, jog galiu drasiai keliaut be kompanijos, mane paperka).Vieni varo pas mociute i kaima, o as - turkijon kaip i namus

Kolegos, nemuskit uz ot poster_offtopic.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 02 birželio 2009 - 23:35
gal kam bus įdomus str.: http://www.bernardin...=articles/95635 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 06 03, 00:23)
Kolegos, nemuskit uz ot  poster_offtopic.gif

aš nagus graužiu iš apmaudo verysad.gif
o ta krizinė kaina, jau būtų su viskuom? g.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 06 03, 08:31)

mačiau prospekto galerijoj yra naujas Sutkaus albumas. toks laaaabai storas. kaina 130 lt berods.
Atsakyti