Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sadi @ 2009 06 11, 11:44)
aš tai vėl grįžtu prie minties kad per anksti mes čia persikraustėm  doh.gif

hihihi.gif mhm, toli man iki tokio suvokimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 11 birželio 2009 - 10:49
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 11, 10:46)
tai AISKU, kad ne vienintele. as taip ir nesakiau. As sakau, kad tinkamiausia smile.gif

trukt už vadžių, vėl iš pradžių biggrin.gif

Tau, man - taip.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 11, 11:44)
hmm na labai romantiskai tu apie tai kalbi smile.gif idomu bus tavo darbu daugiau pamatyti... bet deja as ne tokia romantike.. pirma noriu skaitmena padoriai ivaldyti, taisykles normaliai pramokti, tada kai jau jausiuos savimi patenkinta, galesiu ir i kazka nauja kibti smile.gif

kiekvienam savo mirksiukas.gif kaip ir sakiua as niekur neskubu su juosta,bet kadangi turiu sitiek aparatu ir objektyvu ir dideli nora,tai nematau reikalo save stabdyti ir laukti to,ko gal niekada ne nebus biggrin.gif fotografuoju sau,savo malonumui ,nezinau kodel save tureciau varzyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 11 birželio 2009 - 10:53
QUOTE(ediper @ 2009 06 11, 11:51)
kiekvienam savo  mirksiukas.gif

na taip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 11 birželio 2009 - 10:54
QUOTE(Sadi @ 2009 06 11, 10:44)
aš tai vėl grįžtu prie minties kad per anksti mes čia persikraustėm  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 06 11, 12:49)
trukt už vadžių, vėl iš pradžių biggrin.gif

Tau, man - taip.smile.gif

anksciau ar veliau nuvarytus arklius nusauna smile.gif ir perseda ant tikru nenuvarytu lotuliukas.gif
Atsakyti
ir is vis po visu PS as i savo nuotraukas nebeziuriu kaip i SAVO unsure.gif blush2.gif toks jausmas,kad apgaudineju pati save blush2.gif unsure.gif bet cia turbut tik as tokia nesveika ? verysad.gif
Atsakyti
Aš juostos ir skaitmenos klausimu tiek pridiskutavusi esu su MB, kad jau ta tema geriau namie ramiai pabūti, nei vėl kažką įrodinėti ir neįrodyti biggrin.gif Aš vis dėl to esu pasidariusi išvadas, kad juostos poreikis yra absoliučiai asmeninis dalykas, paremtas savais jausmais, išgyvenimais, prisiminimais ir daug kuo kitu. Aš ir tą pačią pievą, gėles, žmones realybėje matau kaip juostoje - su šiukšlytėmis, su grūdu smile.gif Todėl švari, sterili, stiklinė nuotrauka manęs neįtikina, nejaudina. Aš sakau - man juostos poreikis labai natūralus.
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 11, 10:57)
anksciau ar veliau nuvarytus arklius nusauna smile.gif  ir perseda ant tikru nenuvarytu  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

keičiant temą: ar kas nors iš Jūsų žinojo, kad 1941 m. birželio 15 d. prieš pat okupuojant Lietuvą, A. Smetona, kurį mes pagal knygas linkę laikyti pabėgusiu skystablauzdžiu, vienintelis i6 Lietuvos vadovybės priešinosi TSRS ultimatumui ir manė, kad būtina sovietams pasipriešinti ginklu, nors pralaimėjimas iš anksto nulemtas? Jis manė, kad nors praloštumėm per valandą, bet parodytumėm, kad lietuviai taip lengvai laisvės neatiduos? smile.gif
beje, prieš 68 metus sovietai okupavo Lietuvą nesulaukę JOKIO pasipriešinimo, nes mūsų kariuomenei buvo liepta nesipriešinti.
marš fotografuot į juostą visos biggrin.gif
Atsakyti
O gal galit mane nukreipti kur galima butu nuo A iki Z apie juosta paskaityti? fotografavima, ryskinima, bendrai didziaja dali informacijos rast g.gif
Atsakyti
gal kam bus įdomu: http://www.culture.l...as/?st_id=11452

Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 11, 11:44)
pirma noriu skaitmena padoriai ivaldyti, taisykles normaliai pramokti, tada kai jau jausiuos savimi patenkinta, galesiu ir i kazka nauja kibti smile.gif

va va va, to paties ir aš siekiu. Įvaldyt dorai skaitmeną, turimą. O po to jau galvot ko norėčiau, kaip norėčiau, ką galiu parodyt kitaip.
Atsakyti