Vakar, prisiminus Pukes zodzius, ejau pieskom su vaiku uz rankos ir fotkinu per peti i azuolyna kad as daugiau taip daryciau - sakiau, kad maniske nevaldoma, nu nesamone totali - nei fotiko i rankas speju paimt, ta ten jau lekia ziek nuo kokio skardzio jau lekia, tai visad uzpakali atsukus, o jetus - nesamone, fuuuu nu v.z. nebus dar ilgai idomesniu kadru turbut su maniske
pas mane tas pats viena is daugybes priezasciu ,kodel isigyjau juostini(nes tokios pyskinimo jau negaliu sau leisti ),ir siaip atsibodo tas maratoninis fotografavimas noriu megautis
pas mane tas pats viena is daugybes priezasciu ,kodel isigyjau juostini(nes tokios pyskinimo jau negaliu sau leisti ),ir siaip atsibodo tas maratoninis fotografavimas noriu megautis
Tau, man, andriuskai - gal. Tiksliau - taip.
Bet negali teigti, kad tik tinkamai suvaldę juostą čia besimokančios merginos stos į Tavo minėtą kelią Papildyta: mane visada domino vienas reiškinys: kokiu būdu, vos tik temoje prasideda koks nors nesutarimas arba įdomesnė diskusija arba drakė, per kelias minutes skaitančių skaičius išauga iki 11-12 arba 19, kai normaliai skaito kokie 6 žmonės?
man su juostiniu megavamasis gaunasi vien todel,kad issitraukiu ji tik tada,kai tikrai turiu laiko ir nieks manes neblasko,galiu galvoti vien apie fotografavimas,nustatymus o su skaitmena man tas niekaip nepavyskta
man su juostiniu megavamasis gaunasi vien todel,kad issitraukiu ji tik tada,kai tikrai turiu laiko ir nieks manes neblasko,galiu galvoti vien apie fotografavimas,nustatymus o su skaitmena man tas niekaip nepavyskta
gal cia daugiau nuo poziurio i pati daikta priklauso bet nezinau, nefotografavau su juostiniu nors kiek pamenu teva dirbant pas ji panasiu romantisku emociju nebudavo tai buvo darbo irankis.
Papildyta: mane visada domino vienas reiškinys: kokiu būdu, vos tik temoje prasideda koks nors nesutarimas arba įdomesnė diskusija arba drakė, per kelias minutes skaitančių skaičius išauga iki 11-12 arba 19, kai normaliai skaito kokie 6 žmonės?
gal cia daugiau nuo poziurio i pati daikta priklauso bet nezinau, nefotografavau su juostiniu nors kiek pamenu teva dirbant pas ji panasiu romantisku emociju nebudavo tai buvo darbo irankis.