Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2009 06 11, 12:10)
juosta nėra vienintelis kelias..smile.gif
o dėl kelio ir akmenukų gal ir linkusi sutikti būčiau.

juosta priemone. Tinkamai suvaldyta - ji geriausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 11, 10:54)

Vakar, prisiminus Pukes zodzius, ejau pieskom su vaiku uz rankos ir fotkinu per peti i azuolyna  doh.gif kad as daugiau taip daryciau - sakiau, kad maniske nevaldoma, nu nesamone totali - nei fotiko i rankas speju paimt, ta ten jau lekia ziek nuo kokio skardzio jau lekia, tai visad uzpakali atsukus, o jetus - nesamone, fuuuu karsta.gif nu v.z. nebus dar ilgai idomesniu kadru turbut su maniske smile.gif

lotuliukas.gif pas mane tas pats doh.gif viena is daugybes priezasciu ,kodel isigyjau juostini(nes tokios pyskinimo jau negaliu sau leisti biggrin.gif ),ir siaip atsibodo tas maratoninis fotografavimas doh.gif noriu megautis
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 06 11, 11:13)
lotuliukas.gif pas mane tas pats doh.gif  viena is daugybes priezasciu ,kodel isigyjau juostini(nes tokios pyskinimo jau negaliu sau leisti biggrin.gif ),ir siaip atsibodo tas maratoninis fotografavimas  doh.gif noriu megautis

ka turi omenyje megautis? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 11 birželio 2009 - 10:14
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 11, 10:11)
juosta priemone. Tinkamai suvaldyta - ji geriausia smile.gif

Tau, man, andriuskai - gal. Tiksliau - taip.
Bet negali teigti, kad tik tinkamai suvaldę juostą čia besimokančios merginos stos į Tavo minėtą kelią smile.gif
Papildyta:
mane visada domino vienas reiškinys: kokiu būdu, vos tik temoje prasideda koks nors nesutarimas arba įdomesnė diskusija arba drakė, per kelias minutes skaitančių skaičius išauga iki 11-12 arba 19, kai normaliai skaito kokie 6 žmonės? biggrin.gif
Atsakyti
taigi visada temos atgija kai veiksmas vyksta smile.gif paskui yra apie ka pliotkint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 11 birželio 2009 - 10:21
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 11, 11:14)
ka turi omenyje megautis? smile.gif

man su juostiniu megavamasis gaunasi vien todel,kad issitraukiu ji tik tada,kai tikrai turiu laiko ir nieks manes neblasko,galiu galvoti vien apie fotografavimas,nustatymus blush2.gif o su skaitmena man tas niekaip nepavyskta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 06 11, 11:21)
man su juostiniu megavamasis gaunasi vien todel,kad issitraukiu ji tik tada,kai tikrai turiu laiko ir nieks manes neblasko,galiu galvoti vien apie fotografavimas,nustatymus  blush2.gif o su skaitmena man tas niekaip nepavyskta  unsure.gif

gal cia daugiau nuo poziurio i pati daikta priklauso smile.gif bet nezinau, nefotografavau su juostiniu smile.gif nors kiek pamenu teva dirbant pas ji panasiu romantisku emociju nebudavo smile.gif tai buvo darbo irankis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 11 birželio 2009 - 10:23
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 11, 10:20)
taigi visada temos atgija kai veiksmas vyksta smile.gif paskui yra apie ka pliotkint.

aš ne apie tai, man įdomu KAIP įmanoma TAIP GREITAI paskleisti informaciją, kad temoje vyksta veiksmas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 11, 11:21)
gal cia daugiau nuo poziurio i pati daikta priklauso smile.gif bet nezinau, nefotografavau su juostiniu smile.gif

na taip drinks_cheers.gif as ir sakiau MAN mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 06 11, 11:22)
aš ne apie tai, man įdomu KAIP įmanoma TAIP GREITAI paskleisti informaciją, kad temoje vyksta veiksmas.  g.gif

lotuliukas.gif nu tu dar stebiesi... taigi moteru cia 99% greit tarpininkauja matyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 11 birželio 2009 - 10:24
QUOTE(sayonara @ 2009 06 11, 11:19)
Papildyta:
mane visada domino vienas reiškinys: kokiu būdu, vos tik temoje prasideda koks nors nesutarimas arba įdomesnė diskusija arba drakė, per kelias minutes skaitančių skaičius išauga iki 11-12 arba 19, kai normaliai skaito kokie 6 žmonės? biggrin.gif

Atsitiktinumas? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 11, 11:21)
gal cia daugiau nuo poziurio i pati daikta priklauso smile.gif bet nezinau, nefotografavau su juostiniu smile.gif nors kiek pamenu teva dirbant pas ji panasiu romantisku emociju nebudavo smile.gif tai buvo darbo irankis.

na taip irankis,be jo niekaip,bet man fotografija ne darbas,o hobis smile.gif
Atsakyti