QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 11, 10:26)
C-girl - žinai patiko, puikus gimtadienins reportažas, be abejo šeimos albumui, bet juk jos tokiam puikiam šeimos albumui! Spalvos vaiskios, natūralios, vaikiškos. Labai patinka! Siužetas kaip siužetas, gimtadieninis toks. Tai situacijai tiesiog puikios nuotraukos
O jei seno bambeklio _ms_ šeimyninio gyvenimo ir ne tik kadrai yra juodai balti, dulkėti, suglamžyti ir paplaukę, tai jau jo asmeninis reikalas
Mes, moteriškės, mėgstam rožinę spalvą, lūpdažius, aukštakulnius, deimantus ir gėles
nu čia aš taip perkeltine prasme, škias kodel jus c-girl pataikaujat? ot tikros drauges
spalvos tikrai nenaturalios ir ne vaiskios (pas Sea vaiskios, pas tave emilija kartais vaiskios.. na ta pati c-girl irgi moka vaiskias spalvas padaryt). Siuzetas - kaip su muiline turistas pafotografuota. Nei kompozos apgalvotos, nei techniskai gerai atlikra (nors tu c-girl lyg jau ir moki ta daryt). Ir tai situacijai tikrai nera "tiesiog puikios" nuotraukos
Pupeliuk nesupratau, ka norejai pasakyt apie mano asmenini reikala. Paaiskink placiau, jei jau pradejai. Kad as nemoku fotografuoti, nes mano visi kadrai yra juodai balti, suglamzyti ir paplauke?
Zitlali, kadangi istrynei, ka parasei, tai neatsakinesiu. Jei kam reikia nuomones apie kadra - visada pasakysiu. Bet tam slamstui, kuri jus cia kisat, ziureti - laiko nera. Sitos temos pavadinimas yra MOKOMES fotografuoti, o savo zaisliukus dekit i tema FOTOGRAFUOJAM BET KA, BET KAIP, IR RODOM.
Cia siaip mano pamastymai.