Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(c-girl @ 2009 06 11, 09:45)
Dekui visoms

aisQ smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 11 birželio 2009 - 08:55
labos,

labai nebloga c-girl gimtadieninė serija. fotosesijinė tokia, bet kiekvieni tėveliai, manau, tokios norėtų.

dar "pastebėjau" O foto. Man pirmoje tas disonansas tarp žalumos ir snaigių biggrin.gif

paskui buvo kelios gėlytės nematytos merginos. foto neįdomios, manau, kad Tau būtų naudinga pasidairyti pradžiamokslių temoje. 4u.gif

Atsakyti
Na c-girl kadrai kaip visad mane žavi spalvom, ryškumu ir tuo nuostabiu skaidrumu. wub.gif jos tokios "švarios", spalvos grynos. Ir tikrai nekrito į akis kad peršviesu g.gif

Pukes "žalias daiktas" irgi patiko thumbup.gif patinka man kai ta vakarinė šviesa taip žaidžia.

Ačiū už komentarus mano sesei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 06 11, 09:42)

dar turiu viena pasitarimui - turbut reikejo padaryt, kad tamsesnis vaikas butu g.gif ir ar labai be rysio tas zalias daiktas blush2.gif

user posted image

gal kiek ir intensyvokas,siaip noretusi ,kad vaikutis butu fotografuotas is toleliau ... bet gal cia tik man,nes bandau atsikartyt iprocio,kad vaikas turi butinai uzimt visa kadra ax.gif
Atsakyti
Sveiki
Sadi, per daug isbalinta foto, bet pati kartais balinu, balinu ir nejaučiu tos ribos kur jau gana, vis atrodo per pilka smile.gif
Puke, "namuose" thumbup.gif , antroj foto fainas šviesos žaismas
O, abi geros, pirma spalvom, antra veiksmu
C-girl , gražios spalvos, gera kokybė

Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 11, 10:26)
C-girl - žinai patiko, puikus gimtadienins reportažas, be abejo šeimos albumui, bet juk jos tokiam puikiam šeimos albumui! Spalvos vaiskios, natūralios, vaikiškos. Labai patinka! Siužetas kaip siužetas, gimtadieninis toks. Tai situacijai tiesiog puikios nuotraukos smile.gif

O jei seno bambeklio _ms_ šeimyninio gyvenimo ir ne tik kadrai yra juodai balti, dulkėti, suglamžyti ir paplaukę, tai jau jo asmeninis reikalas tongue.gif Mes, moteriškės, mėgstam rožinę spalvą, lūpdažius, aukštakulnius, deimantus ir gėles nail.gif nu čia aš taip perkeltine prasme, škias cool.gif

kodel jus c-girl pataikaujat? ot tikros drauges smile.gif spalvos tikrai nenaturalios ir ne vaiskios (pas Sea vaiskios, pas tave emilija kartais vaiskios.. na ta pati c-girl irgi moka vaiskias spalvas padaryt). Siuzetas - kaip su muiline turistas pafotografuota. Nei kompozos apgalvotos, nei techniskai gerai atlikra (nors tu c-girl lyg jau ir moki ta daryt). Ir tai situacijai tikrai nera "tiesiog puikios" nuotraukos smile.gif

Pupeliuk nesupratau, ka norejai pasakyt apie mano asmenini reikala. Paaiskink placiau, jei jau pradejai. Kad as nemoku fotografuoti, nes mano visi kadrai yra juodai balti, suglamzyti ir paplauke? lotuliukas.gif

Zitlali, kadangi istrynei, ka parasei, tai neatsakinesiu. Jei kam reikia nuomones apie kadra - visada pasakysiu. Bet tam slamstui, kuri jus cia kisat, ziureti - laiko nera. Sitos temos pavadinimas yra MOKOMES fotografuoti, o savo zaisliukus dekit i tema FOTOGRAFUOJAM BET KA, BET KAIP, IR RODOM. smile.gif

Cia siaip mano pamastymai.
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 11, 10:35)
Zitlali, kadangi istrynei, ka parasei, tai neatsakinesiu. Jei kam reikia nuomones apie kadra - visada pasakysiu. Bet tam slamstui, kuri jus cia kisat, ziureti - laiko nera.  Sitos temos pavadinimas yra MOKOMES fotografuoti, o savo zaisliukus dekit i tema FOTOGRAFUOJAM BET KA, BET KAIP, IR RODOM. smile.gif
Cia siaip mano pamastymai.

Istryniau nes paskaicius supratau jog is dalies pritariu ne sau. Tad nebuvo prasmes palikt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 11 birželio 2009 - 09:40
_ms_, iš vienos pusės esi teisus, iš kitos nevisai.
visos kaip vienas tikrai nematys, nefotografuos, netobulės vienodai greitai ir viena kryptimi. ne visi vienodai mato, poreikiai skirtingi, tad ir tikėtis, kad vieno kurio nors dalyvio foto visiems vienodai patiks arba visiems vienodai nepatiks, sunku.
iš kitos pusės, aš ne kartą irgi sakiau - neapsiribokit namais, gėlėm ir vienodais action'ais. ieškokit galimybių išeit iš namų ir pabandyt kažką nauja.
Atsakyti
Sveiki smile.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 06 11, 00:54)
...................... siaip keleta svaresniu...koncentravausi daugiau i jubilijate biggrin.gif

patinka tavo spalvos, sviesa, skaidrumas ir tavo tolima aplinka wub.gif

ech, kad nors kada nuvykus ten pabuut, pakaifuot biggrin.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 06 11, 09:42)
dar turiu viena pasitarimui - turbut reikejo padaryt, kad tamsesnis vaikas butu g.gif ir ar labai be rysio tas zalias daiktas blush2.gif

tas zalias daiktas, tai kas - tas saules blikas? rolleyes.gif bet tai manau kad tai ir pats idomumas yra, kad tu ji pagavai. o kam tamsesnio vaiko - as tai taip palikciau smile.gif

QUOTE(ediper @ 2009 06 11, 10:10)
............nes bandau atsikartyt iprocio,kad vaikas turi butinai uzimt visa kadra  ax.gif

o man to niekaip nepavyksta, ir dar pastoviai prizoominu ir portretus tik darau doh.gif gal del to, kad aplinka, visai neisipaiso prie veido biggrin.gif

Vakar, prisiminus Pukes zodzius, ejau pieskom su vaiku uz rankos ir fotkinu per peti i azuolyna doh.gif kad as daugiau taip daryciau - sakiau, kad maniske nevaldoma, nu nesamone totali - nei fotiko i rankas speju paimt, ta ten jau lekia ziek nuo kokio skardzio jau lekia, tai visad uzpakali atsukus, o jetus - nesamone, fuuuu karsta.gif nu v.z. nebus dar ilgai idomesniu kadru turbut su maniske smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 06 11, 11:52)
_ms_, iš vienos pusės esi teisus, iš kitos nevisai.

tu jau kalbi apie kitus dalykus. as apie fotografija, kaip kelia, o tu - apie akmenukus ant to kelio. Todel i tai nera galimybes ziureti tiek is vienos puses, tiek is kitos. Yra viena puse - kitka tik detales ir poziuris bei tolerancija i tas detales, bei reakcija i tai. Visu asmeniskumu, visu asmenisku reakciju, paaiskinimu, pasiteisinimu nesugaudysi. Faktas tas, kad ir kiek bebutu cia nepasitenkinusiu ir besispjaudanciu ir isizeidusiu, vistiek ateina savas laikas tam supratimui. Ir juosta miela patampa ir siuklsytes tinka...
Atsakyti
Puke, svente truks tris dienas 4u.gif Birstono miesto sventes programa
jei atvaziuosit, brukstelk, noreciau paneles supazindinti mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 11, 10:04)
tu jau kalbi apie kitus dalykus. as apie fotografija, kaip kelia, o tu - apie akmenukus ant to kelio. Todel i tai nera galimybes ziureti tiek is vienos puses, tiek is kitos. Yra viena puse - kitka tik detales ir poziuris bei tolerancija i tas detales, bei reakcija i tai. Visu asmeniskumu, visu asmenisku reakciju, paaiskinimu, pasiteisinimu nesugaudysi. Faktas tas, kad ir kiek bebutu cia nepasitenkinusiu ir besispjaudanciu ir isizeidusiu, vistiek ateina savas laikas tam supratimui. Ir juosta miela patampa ir siuklsytes tinka...

juosta nėra vienintelis kelias..smile.gif
o dėl kelio ir akmenukų gal ir linkusi sutikti būčiau.
Atsakyti