Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Labas rytas ax.gif

Jurina, graži žolynėlių serija ax.gif

Peppi, man patiko visoso tavo nuotraukytės ax.gif

Sadi, man irgi atrodo, kad vaizdas plokščias, čia gal dėl netinkamo vertimo į j/b (nžn)

QUOTE(Pukė @ 2009 06 10, 22:24)
kritikai seimos protretas lotuliukas.gif
Namuose
user posted image

Man labai patinka thumbup.gif wub.gif

O,man labai patinka antra foto ax.gif rolleyes.gif

C-girl, visos nuotraukytės labai nuotaikingos ir smagios, iš visos party serijos man labiausiai patiko 1, 3, 7 ir 8 nuotraukos rolleyes.gif
Atsakyti
C-girl, man ne per šviesios schmoll.gif Gražios spalvos. Siužetai paprasti, bet juk tai nuotraukos šeimos albumui gerąją to žodžio prasme. Aš jau seniai susitaikiau su tuo, kad didžioji dalis komercinės fotografijos nuotraukų bus šeimos albumui ir noriu, kad bent viena kita man pavyktų kokai ypatingesnė. Ir man gražios tavo foto. Nelietuviška aplinka, kurios tau pavydžiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 06 11, 08:49)
C-girl, man ne per šviesios  schmoll.gif Gražios spalvos. Siužetai paprasti, bet juk tai nuotraukos šeimos albumui gerąją to žodžio prasme. Aš jau seniai susitaikiau su tuo, kad didžioji dalis komercinės fotografijos nuotraukų bus šeimos albumui ir noriu, kad bent viena kita man pavyktų kokai ypatingesnė. Ir man gražios tavo foto. Nelietuviška aplinka, kurios tau pavydžiu  biggrin.gif

šiaip tai taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
1,2,5 foto tikrai per sviesios... mano akim ziurint... odos spalvos nebelike, spalvu gilumas (ne ryskumas) dinges... rolleyes.gif palyginus su 3,4,7 rolleyes.gif bet jum tikriausiai geriau zinot smile.gif ziurinejau sian Stephanie Rausser nuotraukas, panasaus yra su c-girl, bet spalvos, kad ir sviesios, jos gilios... lapai lauke ne salotiniai, o zali smile.gif na.. vnz smile.gif tiek to
Papildyta:
QUOTE(raige @ 2009 06 11, 08:49)
Ir man gražios tavo foto. Nelietuviška aplinka, kurios tau pavydžiu

nieks nesigincija, kad grazios rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 11 birželio 2009 - 08:21
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 11, 09:17)
1,2,5 foto tikrai per sviesios... mano akim ziurint... odos spalvos nebelike, spalvu

o tu pažiūrėk iš kur šviesa sklinda tose nuotraukose. ten kur yra šiek tiek šešėlio, tai natūralu, kad ir bus tamsiau.
sutinku, kad 1, 2, 5 yra šviesios, bet ne per šviesios. net per darbinį kompą žiūrint, man tai nekliūna.
Atsakyti
GAila nepamačiau Bitės vestuvinių kadrų sad.gif

C-girl - žinai patiko, puikus gimtadienins reportažas, be abejo šeimos albumui, bet juk jos tokiam puikiam šeimos albumui! Spalvos vaiskios, natūralios, vaikiškos. Labai patinka! Siužetas kaip siužetas, gimtadieninis toks. Tai situacijai tiesiog puikios nuotraukos smile.gif

O jei seno bambeklio _ms_ šeimyninio gyvenimo ir ne tik kadrai yra juodai balti, dulkėti, suglamžyti ir paplaukę, tai jau jo asmeninis reikalas tongue.gif Mes, moteriškės, mėgstam rožinę spalvą, lūpdažius, aukštakulnius, deimantus ir gėles nail.gif nu čia aš taip perkeltine prasme, škias cool.gif

O, įdomūs kadrai. Antrasis labiau.
Atsakyti
lieku prie savo nuomones, nebekomentuosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 11, 09:29)
lieku prie savo nuomones, nebekomentuosiu smile.gif

aš irgi lieku prie savo nuomonės.
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 06 11, 00:21)
As atejau su netipinem sau foto biggrin.gif  seniai nefotkinau ne seimos albumui. Lauksiu greztos kritikos (kad ir "gali geriau"  biggrin.gif )paciai kol kas viskas patinka biggrin.gif

abi fainos(pirmoj patinka spalvos,tik keista ziureti i 'snigima',kai aplink zalia biggrin.gif ) ,antra isvis gerule

QUOTE(c-girl @ 2009 06 11, 00:54)
Man irgi patinka vaikus fotografuot, del tos pacios priezasties- jie visada grazus wub.gif
Foto paruosiau apie 170 atidavimui...sunku man ka idet, balaganu nedesiu, siaip keleta svaresniu...koncentravausi daugiau i jubilijate biggrin.gif

oho 170 nemazai,bet ir gimtad.proper buvo matosi biggrin.gif
visos grazios,sviesios,svelnios foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 06 11, 07:49)
Nelietuviška aplinka, kurios tau pavydžiu  biggrin.gif

oi, cia tai taip lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

net vaikai kitokie blush2.gif biggrin.gif ta antroji mergyte wub.gif ir jubiliate nebloga biggrin.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 11, 08:26)
O jei seno bambeklio _ms_ šeimyninio gyvenimo ir ne tik kadrai yra juodai balti, dulkėti, suglamžyti ir paplaukę, tai jau jo asmeninis reikalas tongue.gif Mes, moteriškės, mėgstam rožinę spalvą, lūpdažius, aukštakulnius, deimantus ir gėles nail.gif nu čia aš taip perkeltine prasme, škias cool.gif

lotuliukas.gif labai tiksliai thumbup.gif

Armana, C-girl dekui uz ivertinimus smile.gif

dar turiu viena pasitarimui - turbut reikejo padaryt, kad tamsesnis vaikas butu g.gif ir ar labai be rysio tas zalias daiktas blush2.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 06 10, 23:21)
As atejau su netipinem sau foto

idomu tas lietus mirksiukas.gif kazkodel pastaruoju metu gundaus pafotkint per lietu, bet tik gundaus tongue.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 06 10, 23:54)

Foto paruosiau apie 170 atidavimui...

man tai tavo fotkes beveik visada patinka wub.gif wub.gif mielai saviske duociau pafotkinimui tongue.gif bet reik toli vezt mirksiukas.gif

Sadi, si syki man tavo j/b vertimas nea..kazkaip jau balta blata cool.gif
Atsakyti
Dekui visoms 4u.gif Idomu isgirsti skirtingas nuomones drinks_cheers.gif Tos sviesiosios nuotraukos, taip jos sviesios, bet isdegimu tikrai nera, monitoriu kalibravau pries pora dienu, tai kaip ir neturetu meluot smile.gif Atspausdinus nuotraukas gaunu tai ka matau monitoriuj. Zitlali, tose nuotraukose kur sakai salotiniai lapai...foto kur mergaitei krumas uz nugaros, lapai ir yra salotiniai tikroveje biggrin.gif O siaip tai dejau ant ju action'a, kuri sumazinau iki 15-20 %, neturejo pakeist spalvu labai.

Atsakyti