Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

kad ne, man rodos pirštai kreivi, prieš dvi sav super aštrumas buvo doh.gif čia sesers išleistuvės (pradinės mokyklos) buvo didelis balaganas, todėl džiugu kad tokie keli kadrai natūralūs gavosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 10 birželio 2009 - 22:31
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 10, 13:21)
Visu kitu nuotraukos, detos paskutines savaites, 99 proc. nepatiko. Dar kazkuri (nepamenu jau  ir tingiu ieskot) ...........

doh.gif zinok kartojiesi, todel nebeidomus tavo komentarai daros cool.gif biggrin.gif

peppi, labiausiai man ta uz stiklo nuotrauka patiko. Bet kaip jau merginos minejo- seimai turetu patikti visos. Man paciai irgi sunku kritikuot, sekmadieni mazos mergaites gimtadieni fotografavau...sunku buvo, balaganas kazkoks, vaiku virs 20 doh.gif

bites, vestuviniai kadrai man super ax.gif

Sadi, hm g.gif man nelabai....veidukas mergaites nu jau labai isbalintas, plokscias...

Puke, patinka tavo seimos portretas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 10 birželio 2009 - 22:31
verysad.gif nepamačiau bitės kadrų verysad.gif

c-girl, inmesi kelis kadrus iš balagano bigsmile.gif ? turėtų būti gražių maišalynių rolleyes.gif mane visgi veža vaikus fotkinti ax.gif
apie suaugusius vistiek nejučiom galvoji kaip čia juos "gražiai" nufotografuoti doh.gif o vaikai visada ir visokie gražūs...tik spėk gaudyti biggrin.gif
Atsakyti
Oj, aš irgi baisiai baisiai atsargi su kritika. Man pačiai iš mano fotkintų renginių max kokie du trys kadrai patinka, bet būna, kad ir tų nebūna doh.gif
Peppi, man patiko. Gal kiek spalvos ir man nelabai. O apie tuos antrus planus tai nesinori labai net kalbėt - galėtum, nusipieštum tą antrą planą. Bet žinau koks būna tempas ir kad kai kurie dalykai trunka vos akimirką smile.gif
Atsakyti
As atejau su netipinem sau foto biggrin.gif seniai nefotkinau ne seimos albumui. Lauksiu greztos kritikos (kad ir "gali geriau" biggrin.gif )paciai kol kas viskas patinka biggrin.gif
user posted image,

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O: 10 birželio 2009 - 23:22
QUOTE(O @ 2009 06 11, 00:21)
As atejau su netipinem sau foto biggrin.gif  seniai nefotkinau ne seimos albumui. Lauksiu greztos kritikos (kad ir "gali geriau"  biggrin.gif )paciai kol kas viskas patinka biggrin.gif

man ta antroji patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 06 10, 22:46)
c-girl, inmesi kelis kadrus iš balagano bigsmile.gif ? turėtų būti gražių maišalynių rolleyes.gif mane visgi veža vaikus fotkinti ax.gif
apie suaugusius vistiek nejučiom galvoji kaip čia juos "gražiai" nufotografuoti doh.gif o vaikai visada ir visokie gražūs...tik spėk gaudyti biggrin.gif

Man irgi patinka vaikus fotografuot, del tos pacios priezasties- jie visada grazus wub.gif

Foto paruosiau apie 170 atidavimui...sunku man ka idet, balaganu nedesiu, siaip keleta svaresniu...koncentravausi daugiau i jubilijate biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
O, labai patinka antra. Noreciau didesne matyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 06 10, 23:24)
Zitlali, pasigirk kokia foto Kudros tavo geriausia siandien? taip tingiu ten keliaut blush2.gif

kur su vaiku j/b smile.gif

antra patiko 4u.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 06 11, 00:54)

dvi paskutines patiko, bet kazkodel man jos per vaiskios, persviesintos g.gif

ir taip, turejau omenyje reflektoriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 06 11, 00:31)
doh.gif zinok kartojiesi, todel nebeidomus tavo komentarai daros cool.gif  biggrin.gif

ir kartosiuosiu nuolat. Tu geriau pasirupink ne mano komentaru, o savo nuotrauku idomumu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 06 10, 23:46)
verysad.gif nepamačiau bitės kadrų verysad.gif

tai tipo skyp'o neturi mirksiukas.gif galiu permest.

As atejau su netipinem sau foto biggrin.gif  seniai nefotkinau ne seimos albumui. Lauksiu greztos kritikos (kad ir "gali geriau"  biggrin.gif )paciai kol kas viskas patinka biggrin.gif

o čia kaip? ir lietus lijo, ir saulė švietė? g.gif nu įdomiai atrodo. man antra patinka. o pirmoj patinka spalvos, kadravimas neblogas, bet nuobodoka smile.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 06 11, 00:54)
Man irgi patinka vaikus fotografuot, del tos pacios priezasties- jie visada grazus wub.gif
Foto paruosiau apie 170 atidavimui...sunku man ka idet, balaganu nedesiu, siaip keleta svaresniu...koncentravausi daugiau i jubilijate biggrin.gif

man priešpaskutinė patiko smile.gif o šiaip visos neblogos. toks nemažas party sakyč buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 11, 07:13)
dvi paskutines patiko, bet kazkodel man jos per vaiskios, persviesintos  g.gif

4u.gif
Man sviesokos, bet ne persvisestos...Gal monitoriurs mano kiek grybauja... g.gif arba tavo biggrin.gif

QUOTE(bite maja @ 2009 06 11, 07:20)
man priešpaskutinė patiko smile.gif o šiaip visos neblogos. toks nemažas party sakyč buvo biggrin.gif

Dekui. Siaip tai pirma kart fotografavau tokio dydzio baliu doh.gif Mokytis ir mokytis dar...Nuotraukos i jokius mianus nepretenduoja biggrin.gif
Jo baliuko didumas su visais pribumbasais buvo...mergaitei 4-ri....Idomu koks balius bus 16-kos metu proga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 06 11, 08:28)
.Idomu koks balius bus 16-kos metu proga lotuliukas.gif

per MTV matysim ' my sweet 16teen ' tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 11 birželio 2009 - 07:33