kad ne, man rodos pirštai kreivi, prieš dvi sav super aštrumas buvo čia sesers išleistuvės (pradinės mokyklos) buvo didelis balaganas, todėl džiugu kad tokie keli kadrai natūralūs gavosi
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 10, 13:21)
Visu kitu nuotraukos, detos paskutines savaites, 99 proc. nepatiko. Dar kazkuri (nepamenu jau ir tingiu ieskot) ...........
zinok kartojiesi, todel nebeidomus tavo komentarai daros
peppi, labiausiai man ta uz stiklo nuotrauka patiko. Bet kaip jau merginos minejo- seimai turetu patikti visos. Man paciai irgi sunku kritikuot, sekmadieni mazos mergaites gimtadieni fotografavau...sunku buvo, balaganas kazkoks, vaiku virs 20
bites, vestuviniai kadrai man super
Sadi, hm man nelabai....veidukas mergaites nu jau labai isbalintas, plokscias...
Puke, patinka tavo seimos portretas
Oj, aš irgi baisiai baisiai atsargi su kritika. Man pačiai iš mano fotkintų renginių max kokie du trys kadrai patinka, bet būna, kad ir tų nebūna
Peppi, man patiko. Gal kiek spalvos ir man nelabai. O apie tuos antrus planus tai nesinori labai net kalbėt - galėtum, nusipieštum tą antrą planą. Bet žinau koks būna tempas ir kad kai kurie dalykai trunka vos akimirką
Peppi, man patiko. Gal kiek spalvos ir man nelabai. O apie tuos antrus planus tai nesinori labai net kalbėt - galėtum, nusipieštum tą antrą planą. Bet žinau koks būna tempas ir kad kai kurie dalykai trunka vos akimirką
QUOTE(O @ 2009 06 11, 00:21)
As atejau su netipinem sau foto seniai nefotkinau ne seimos albumui. Lauksiu greztos kritikos (kad ir "gali geriau" )paciai kol kas viskas patinka
man ta antroji patinka
QUOTE(peppi @ 2009 06 10, 22:46)
c-girl, inmesi kelis kadrus iš balagano ? turėtų būti gražių maišalynių mane visgi veža vaikus fotkinti
apie suaugusius vistiek nejučiom galvoji kaip čia juos "gražiai" nufotografuoti o vaikai visada ir visokie gražūs...tik spėk gaudyti
apie suaugusius vistiek nejučiom galvoji kaip čia juos "gražiai" nufotografuoti o vaikai visada ir visokie gražūs...tik spėk gaudyti
Man irgi patinka vaikus fotografuot, del tos pacios priezasties- jie visada grazus
Foto paruosiau apie 170 atidavimui...sunku man ka idet, balaganu nedesiu, siaip keleta svaresniu...koncentravausi daugiau i jubilijate
Papildyta:
O, labai patinka antra. Noreciau didesne matyti
QUOTE(Pukė @ 2009 06 10, 23:24)
Zitlali, pasigirk kokia foto Kudros tavo geriausia siandien? taip tingiu ten keliaut
kur su vaiku j/b
As atejau
antra patiko
QUOTE(c-girl @ 2009 06 11, 00:54)
Man irgi
dvi paskutines patiko, bet kazkodel man jos per vaiskios, persviesintos
ir taip, turejau omenyje reflektoriu
QUOTE(peppi @ 2009 06 10, 23:46)
tai tipo skyp'o neturi galiu permest.
As atejau su netipinem sau foto seniai nefotkinau ne seimos albumui. Lauksiu greztos kritikos (kad ir "gali geriau" )paciai kol kas viskas patinka
o čia kaip? ir lietus lijo, ir saulė švietė? nu įdomiai atrodo. man antra patinka. o pirmoj patinka spalvos, kadravimas neblogas, bet nuobodoka
QUOTE(c-girl @ 2009 06 11, 00:54)
Man irgi patinka vaikus fotografuot, del tos pacios priezasties- jie visada grazus
Foto paruosiau apie 170 atidavimui...sunku man ka idet, balaganu nedesiu, siaip keleta svaresniu...koncentravausi daugiau i jubilijate
man priešpaskutinė patiko o šiaip visos neblogos. toks nemažas party sakyč buvo
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 11, 07:13)
dvi paskutines patiko, bet kazkodel man jos per vaiskios, persviesintos
Man sviesokos, bet ne persvisestos...Gal monitoriurs mano kiek grybauja... arba tavo
QUOTE(bite maja @ 2009 06 11, 07:20)
man priešpaskutinė patiko o šiaip visos neblogos. toks nemažas party sakyč buvo
Dekui. Siaip tai pirma kart fotografavau tokio dydzio baliu Mokytis ir mokytis dar...Nuotraukos i jokius mianus nepretenduoja
Jo baliuko didumas su visais pribumbasais buvo...mergaitei 4-ri....Idomu koks balius bus 16-kos metu proga
QUOTE(c-girl @ 2009 06 11, 08:28)
.Idomu koks balius bus 16-kos metu proga
per MTV matysim ' my sweet 16teen '