Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2009 06 10, 19:24)
dėl 3 - ne smile.gif. man kaip tik labai gerai čia viskas žiūrisi smile.gif
dėl spalvų dar pagalvosiu  g.gif

ačiū visoms už komentarus  4u.gif

o man zinok toj 3 atrodo,kad biski jaunosios galva patempe zuviukas,gal ir nea,nzn...
Atsakyti
Wyshnia,sveika sugrizus 4u.gif

Bite,kodel taip greitai isemei nuotraukas,nespejau paziuret verysad.gif o taip smalsu ax.gif

Peppi, man patiko tavuju krikstynu foto 4u.gif

ar busit kas nors Birstone, per miesto svente? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 06 10, 18:39)
Wyshnia,sveika sugrizus  4u.gif

Bite,kodel taip greitai isemei nuotraukas,nespejau paziuret verysad.gif  o taip smalsu  ax.gif

Peppi, man patiko tavuju krikstynu foto 4u.gif
ar busit kas nors Birstone, per miesto svente?  wub.gif

as irgi nespejau paziureti verysad.gif

miesto sventeje planuoju buti, einu programa pasiskaityti
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 06 10, 19:32)
o man zinok toj 3 atrodo,kad biski jaunosios galva patempe zuviukas,gal ir nea,nzn...

žiūriu dabar g.gif... ir nžn biggrin.gif ten dešinėj kampe matosi, kad patempta šiek tiek. gal kad jaunoji galvą pakreipus žemyn taip ir atrodo g.gif gal ir šiek tiek patempta.

nu negaliu aš gi tų nuotraukų laikyk nežinia kiek laiko. neturiu leidimo smile.gif o be to, ten pirmas blynas, tai tikrai nėr nieko ypatingo. tą pati matau ir savo klaidas taip pat matau. fotkinau draugams smile.gif
Atsakyti
Kelios nuotraukėlės.Žinau,neįpatingos.Neesu labai pažengus fotografavime, bet tobulėjam smile.gif
Bėje fotikas neįpatingas 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Kritikos prašau pati, juk iš to ir mokomės blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xtwilightx: 10 birželio 2009 - 20:34
Man jokiu emociju nekelia sios gelytes 4u.gif kokybes ner antroje ir pirmoje, nebent uzmanymas toks g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 10 birželio 2009 - 21:06
o pas mane vėl juodas periodas - nu nesusitvarkau su ryškumu niekaip doh.gif nesuprantu kas darosi - ir išlaikymas ilgas, ir fokusuoju ten kur reik, išplaukę ir tiek doh.gif nors verk verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 06 10, 22:15)
o pas mane vėl juodas periodas - nu nesusitvarkau su ryškumu niekaip  doh.gif nesuprantu kas darosi - ir išlaikymas ilgas, ir fokusuoju ten kur reik, išplaukę ir tiek  doh.gif nors verk  verysad.gif

tai gal del to ir isplauke nes ilgas smile.gif menkas judeselis ar vejelis ir plaukia
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 10, 22:17)
tai gal del to ir isplauke nes ilgas smile.gif menkas judeselis ar vejelis ir plaukia

doh.gif ta prasme trumpas pakankamai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 06 10, 22:34)
doh.gif ta prasme trumpas pakankamai smile.gif

tai plaukia arba del to kad padrebini, arba nepakankamai trumpas islaikymas ir sviesos truksta... nzn smile.gif arba stiklas prastas... na nzn kas dar gali but smile.gif gal kitos paguos, neismanau tiek daug...

as tai vaziuosiu ryt griebsiu atspindi (taip vadinas atrodo..) .. nes ziuriu labai reikalingas dalykas lauke fotkinant sauleta diena smile.gif bo blykste kol atkeliaus... namie kartais veidrodi naudoju biggrin.gif ko tik neprisigalvoji... ir ryt vaziuosiu seimos fotkint... idomu kas gausis smile.gif arteja drauges gimdymo diena... kinkos dreba... taip ir neteko pamatyti jokiu gimdymo nuotrauku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 10 birželio 2009 - 21:43
Komentarams smile.gif
čia tas kraštas nežinau kaip gavosi, jaučiu rūbo koks kampas? Man tas kampas ir triukšmas (nors iso tik 400) savotiško šiltumo nuotraukai priduoda, lyg tai sena nuotrauka būtų ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 06 10, 18:39)
ar busit kas nors Birstone, per miesto svente?  wub.gif

cia si savaitgali? gal pakalbint vyra pavaziuot, kas ten gero vyks?

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 10, 21:36)
as tai vaziuosiu ryt griebsiu atspindi (taip vadinas atrodo..) ..

kas cia per atspindys? reflektorius? blush2.gif

Sadi, o gal grybina tavo 50-ukas g.gif juk buvo taip kazkam g.gif foto gal kiek kontrasto daugokai g.gif bet siaip neblogai mano akimis smile.gif kur cia paparacini biggrin.gif

kritikai seimos protretas lotuliukas.gif
Namuose
user posted image

xtwilightx, nieko naujo, nieko idomaus mirksiukas.gif pirmoj gele nukirsta, antroj isdegus, trecioj labai jau vargsai tie lapai, nefotogeniski biggrin.gif ...

patiko man lyg Jurinos zolytes wub.gif

Peppi
krikstynu man pirmoji labiausiai patiko wub.gif matosi veiksmas, sveciai, dalyviai, kaltininkas thumbup.gif

Zitlali, pasigirk kokia foto Kudros tavo geriausia siandien? taip tingiu ten keliaut blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 10 birželio 2009 - 22:26