Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(peppi @ 2009 06 10, 15:58)

aš po biškį bręstu varyti pas profesionalius fotografus padirbėti asistente...yra galimybė...tik dar stabdau...

blink.gif kas cia per stabdymai as pasisokinedama varyciau biggrin.gif gal blush2.gif biggrin.gif

Jurina, o mergaite su asarom desineje akyteje ar man vaidenasi unsure.gif kokybiskas portretukas 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, Peppi smile.gif
mačiau aš tave veidrody, bet ką jau sakyt , čia kaip žodžių iš dainos neišimsi, taip ir tavęs iš to veidrodžio biggrin.gif
Verkė mano mergaitė, ašarytė prie akies yr, o aš fotiką čiupau (visai nenormali daraus)
Taip, Valeta, taisingai pastebejai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurina: 10 birželio 2009 - 16:08
Del Peppi foto tai manau kad tiesiog buvo TOKIA aplinka ir ne kitokia, kad ja labai jau idomiai nematytai perteikti. matosi labai kasdieniski buitiski neuzglaistyti vaizdai, ir kad jau tokie buvo, teko tokius ir fotkint. O Peppi manau isspaude visa ka galejo geriausiai ir manau, kad tai padaryta labai gerai smile.gif na koki ten ale super kadra galima padaryt su tais daugiaauksciais doh.gif o ir kaip suprantu is foto zmones buvo tiesiog ne crazy , o tokie statistiniai iprasti, kad jie fotkese iprastai atrodytu neiprastai, ane?

Kaip pavydu, kad turi galimybe pas profus pabut asistente rolleyes.gif - net neabejok, o naudokis proga smile.gif

QUOTE(Jurina @ 2009 06 10, 16:16)

atlikimas tai man nerealus, bet kazkaip dvelkia, kad tai pozuotas kadras, o ne pagautas, ar as neteisi? smile.gif

jau perskaiciau, kad netiketas kadras doh.gif bet tai ta poza tokia sustingusi unsure.gif ar jinai i ka nors ziurejo, ar tiesiog sedejo taip tvarkingai ir pradejo del kazko verkti. o gal mama pabare? rolleyes.gif idomu butu isgirsti nors mazute istorija - jau suintrigavai, kai pradejai pasakot detales biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytce: 10 birželio 2009 - 16:16
QUOTE(Valetta @ 2009 06 10, 16:06)
blink.gif kas cia per stabdymai as pasisokinedama varyciau  biggrin.gif gal  blush2.gif  biggrin.gif

ne pyragai ten biggrin.gif nemokės pinigų, siuntinės kur sugalvos, lazdavos, žodžiu vergo darbas biggrin.gif
va ir stabdau...dabar pati sau direktorė biggrin.gif bet jau ima nusibosti...norisi daugiau tarp žmonių pasitrinti ax.gif
gal po kelionės reikės pasiklausinėti daugiau...

QUOTE(Jurina @ 2009 06 10, 16:06)
mačiau aš tave veidrody, bet ką jau sakyt , čia kaip žodžių iš dainos neišimsi, taip ir tavęs iš to veidrodžio biggrin.gif
Verkė mano mergaitė, ašarytė prie akies yr, o aš fotiką čiupau (visai nenormali daraus)
Taip, Valeta, taisingai pastebejai

netyčia aš ten pakliuvau...bet neliepsi gi veidrodį išlupti biggrin.gif tai likau...

aha...nenormali schmoll.gif ne, kad vaiką apkabinti... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 10 birželio 2009 - 16:17
Man Peppi foto patiko, jei mano vaiko krikstynos butu buvusios ir gauciau tokias foto buciau patenkinta ax.gif kazko nerealaus nera, bet jaukiai ir svelniai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 10 birželio 2009 - 17:07
QUOTE(peppi @ 2009 06 10, 16:58)
1. o beje tas per stiklą kadras man nu jau toooks standartinis ir visose šventėse aptinkamas doh.gif o jūs jį išgyrėt biggrin.gif

2 bite, tikiuosi įmesi ką nors iš vestuvių mirksiukas.gif nu kaip cekava bigsmile.gif
3 atrodo gali žiūrėt ir žiūrėt fotografų nuotraukas o kai gauni realiai palakstyti tai norisi ir dviejose vietose iškart būti ir skraidyti išmokti vardan geresnio rakurso biggrin.gif
aš po biškį bręstu varyti pas profesionalius fotografus padirbėti asistente...yra galimybė...tik dar stabdau...

1. žinau, kad vos ne privalomas, ypač vestuvėse, bet man jis vis tiek visada patinka biggrin.gif

2 įdedu kokiai valandai. kas pamatys, tas. jaunieji medų kopija užsienyje, tai... unsure.gif klaidų padariau daug doh.gif su fokusu daug kur grybą nupjoviau. nu žodžiu unsure.gif

pažiūrėjot ir gana tongue.gif

3 atrodo, kad vestuvines foto tikrai visada žiūriu, jau atrodo, tų idėjų kažkokių turėtų būt, o realiai viskas iš galvos išgaruoja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 10 birželio 2009 - 18:21
paskutine nieko.. smile.gif
Atsakyti
Pirma, trečia ir penkta patinka smile.gif
Atsakyti
pirma ir paskutine labiausiai bigsmile.gif

tiesa, ar matet, kad SM vyksta fotokonkursas bigsmile.gif as tik siandien pamaciau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 10 birželio 2009 - 17:59
QUOTE(bite maja @ 2009 06 10, 18:43)
1. žinau, kad vos ne privalomas, ypač vestuvėse, bet man jis vis tiek visada patinka  biggrin.gif

2 įdedu kokiai valandai. kas pamatys, tas. jaunieji medų kopija užsienyje, tai...  unsure.gif klaidų padariau daug  doh.gif su fokusu daug kur grybą nupjoviau. nu žodžiu  unsure.gif
1
2
3
4
5

3 atrodo, kad vestuvines foto tikrai visada žiūriu, jau atrodo, tų idėjų kažkokių turėtų būt, o realiai viskas iš galvos išgaruoja biggrin.gif

man 1.4(tinka zuviaakis ,gerai perteikia ankstumo jausma).5(sios spalvu svelnesniu noretusi,visgi tookie jausmai smile.gif )
3 butu ir super,jei jaunoji butu stovejus ant to pacio laiptelio,kaip ir jaunikis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 10 birželio 2009 - 18:19
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 10, 17:13)
atlikimas tai man nerealus, bet kazkaip dvelkia, kad tai pozuotas kadras, o ne pagautas, ar as neteisi?  smile.gif

jau perskaiciau, kad netiketas kadras  doh.gif bet tai ta poza tokia sustingusi  unsure.gif ar jinai i ka nors ziurejo, ar tiesiog sedejo taip tvarkingai ir pradejo del kazko verkti. o gal mama pabare?  rolleyes.gif idomu butu isgirsti nors mazute istorija - jau suintrigavai, kai pradejai pasakot detales biggrin.gif

kaprizai, kaprizai, kaprizai, kaip ir priklauso išlepusiai panelei verkia po keliasdešimt kart per dieną (dar brolis mielai prisideda prie jos erzinimo), tai tikrai nepamenu dėl ko jin tąsyk verkė, tik čiupau fotiką, jin iškart nustojo verkt, tai ir liko tik ašarėlių liekanos ir bais nuliūdęs veidas smile.gif nepozavo jin , tiesiog stovėjo, liūdėjo ir žiūrėjo
Bite, pirma ir paskutinė labai patiko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurina: 10 birželio 2009 - 18:20
QUOTE(ediper @ 2009 06 10, 19:14)
man 1.4(tinka zuviaakis ,gerai perteikia ankstumo jausma).5(sios spalvu svelnesniu noretusi,visgi tookie jausmai  smile.gif )
3 butu ir super,jei jaunoji butu stovejus ant to pacio laiptelio,kaip ir jaunikis

dėl 3 - ne smile.gif. man kaip tik labai gerai čia viskas žiūrisi smile.gif
dėl spalvų dar pagalvosiu g.gif

ačiū visoms už komentarus 4u.gif
Atsakyti