Totalus
Kas noretu i Turkija pafotografuot? (ir paatostogaut) - parasykit i AZ (ieskau draugu... )
va sita fotografa pamatytume (tarp kitko) STAI
QUOTE(BN @ 2009 06 02, 21:02)
Kas noretu i Turkija pafotografuot?
nu jau pasiuuulymai tai virsk is koto ir nevilties , kad ir kaip noreciau ir galeciau, bet zinoma as neisipaisyciau i jusu kompanija
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 02, 21:44)
nu jau pasiuuulymai tai virsk is koto ir nevilties , kad ir kaip noreciau ir galeciau, bet zinoma as neisipaisyciau i jusu kompanija
jei nori ir gali - isipaisai. Zmones, pasiulymas rimtas.
Totalus
mmm... fotkint jaunus rudus vaikinu kunus vandenyje juodas akis noreciau bet be sansu...
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 02, 21:49)
mmm... fotkint jaunus rudus vaikinu kunus vandenyje juodas akis noreciau bet be sansu...
Tam tikslui geriau i koki turistini taska traukti - antalija ar marmari, ar bodruma. jei jums ten - man nepakeliui.
ne taip isivaizdavau geros keliones
Papildyta:
QUOTE(BN @ 2009 06 02, 21:51)
Tam tikslui geriau i koki turistini taska traukti - antalija ar marmari, ar bodruma. jei jums ten - man nepakeliui.
Pffff... juoku nesuprantat
Tik manes akmenimis neuzmetikit sayonara, man patiko dvi pirmosios O nuotraukos, tokioos ramios, jaukios bet pirmoje kliuna ta plyta ir labai blasko demesi, todel as virsu kirpciau sulyg plytos pradzia, kad tas plytos smailumas dingtu Antra - labai patiko O va trecia man , nes labai jau "vyriskas" seselis ant veidelio Jo majo , tik nemetyk akmenu, cia mano neprofesionali akis ir nuomone
Pukė, man pirmoji tavo mergytes foto patiko
O man iskilo klausimas iki kur skaitosi riba sviesinant kudikiu foto Kaip jums atrodo? cia per sviesiai
Pukė, man pirmoji tavo mergytes foto patiko
O man iskilo klausimas iki kur skaitosi riba sviesinant kudikiu foto Kaip jums atrodo? cia per sviesiai
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 02, 21:52)
Suprantu juokus, kaip ir nemazos dalies lietuvaiciu (moteriskos gimines) trauka i Turkija. Sito garantuotai nebus, o kad pamatysit ko nematet - pazadu.
Ai, nekreipkit demesio, tiesiog pabandziau pakalbinti.
Vasraite, man pirma, ziurint ant laptopo stipriai per sviesi, gal jei butu bw, taip nesakyciau. Antra geriau, bet gal nuo raudono apkloto pernelyg rozinis kudikis.
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 06 02, 21:55)
man pirma taitikrai peršviesi. Antra tai dar dar, tik kaip BN rūžavumo daugoka ir tą raudoną kampą reik užpaišyt
Ačiū už komentartus mano foto
QUOTE(BN @ 2009 06 02, 21:55)
[color=yellow]
Vasraite, man pirma, ziurint ant laptopo stipriai per sviesi, gal jei butu bw, taip nesakyciau. Antra geriau, bet gal nuo raudono apkloto pernelyg rozinis kudikis.
Speju beda ne apklote, as buvau su ruzava bliuskute ir jauciu kaip reflektorius suveikiau Aciu uz nuomone
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 02, 21:56)
Vasaraite akys uzasarojo labai astrios ir sviesios... antra geresne man antra patinka, tik galetu but svelnesne... pirma man dar nlb nes matos, kad guli kleckas... o ji pastatei.. bet cia tik man gal taip
Aciu Zitali O ka cia turejai omenyje del svelnumo?
Sadi, aciu