Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Totalus poster_offtopic.gif poster_offtopic.gif poster_offtopic.gif
Kas noretu i Turkija pafotografuot? (ir paatostogaut) - parasykit i AZ (ieskau draugu... blush2.gif ax.gif )
va sita fotografa pamatytume (tarp kitko) STAI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 02 birželio 2009 - 20:13
i am back

Sayonara ir man gražu wink.gif ypač paskutinė - akių kontaktas... rolleyes.gif
viskas taip švelniai, minkštai nupiešta...man neatrodo liūdna...

nu vo, po užsitęsusio savaitgalio be kompo turiu 780 kadrų iš trijų renginių smile.gif man reikia išprotėjusio smailiko biggrin.gif

bite, ketvirtadienį vis dar varom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 06 02, 21:02)
Kas noretu i Turkija pafotografuot?

nu jau pasiuuulymai tai virsk is koto swoon.gif ir nevilties angel_sadangel.gif , kad ir kaip noreciau ir galeciau, bet zinoma as neisipaisyciau i jusu kompanija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 02, 21:44)
nu jau pasiuuulymai tai virsk is koto swoon.gif ir nevilties  angel_sadangel.gif , kad ir kaip noreciau ir galeciau, bet zinoma as neisipaisyciau i jusu kompanija  doh.gif

jei nori ir gali - isipaisai. Zmones, pasiulymas rimtas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 02 birželio 2009 - 20:46

hihihi.gif mmm... fotkint jaunus rudus vaikinu kunus vandenyje lotuliukas.gif juodas akis brunette.gif noreciau dirol.gif bet be sansu...
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 02, 21:49)
hihihi.gif mmm... fotkint jaunus rudus vaikinu kunus vandenyje  lotuliukas.gif juodas akis  brunette.gif noreciau  dirol.gif bet be sansu...

Tam tikslui geriau i koki turistini taska traukti - antalija ar marmari, ar bodruma. jei jums ten - man nepakeliui. schmoll.gif
Atsakyti
va sita fotografa pamatytume (tarp kitko) STAI

ne taip isivaizdavau doh.gif tongue.gif geros keliones mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(BN @ 2009 06 02, 21:51)
Tam tikslui geriau i koki turistini taska traukti - antalija ar marmari, ar bodruma. jei jums ten - man nepakeliui. schmoll.gif

Pffff... juoku nesuprantat irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 02 birželio 2009 - 20:53
Tik manes akmenimis neuzmetikit blush2.gif sayonara, man patiko dvi pirmosios O nuotraukos, tokioos ramios, jaukios wub.gif bet pirmoje kliuna ta plyta ir labai blasko demesi, todel as virsu kirpciau sulyg plytos pradzia, kad tas plytos smailumas dingtu blush2.gif Antra - labai patiko wub.gif O va trecia g.gif man schmoll.gif, nes labai jau "vyriskas" seselis ant veidelio g.gif Jo majo doh.gif , tik nemetyk akmenu, cia mano neprofesionali akis ir nuomone 4u.gif

Pukė, man pirmoji tavo mergytes foto patiko mirksiukas.gif

O man iskilo klausimas iki kur skaitosi riba sviesinant kudikiu foto blush2.gif Kaip jums atrodo? cia per sviesiai g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 02, 21:52)
ne taip isivaizdavau doh.gif  tongue.gif geros keliones  mirksiukas.gif
Papildyta:

Pffff... juoku nesuprantat irnesakyk.gif

Suprantu juokus, kaip ir nemazos dalies lietuvaiciu (moteriskos gimines) trauka i Turkija. Sito garantuotai nebus, o kad pamatysit ko nematet - pazadu.
Ai, nekreipkit demesio, tiesiog pabandziau pakalbinti.

verysad.gif

Vasraite, man pirma, ziurint ant laptopo stipriai per sviesi, gal jei butu bw, taip nesakyciau. Antra geriau, bet gal nuo raudono apkloto pernelyg rozinis kudikis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 02 birželio 2009 - 21:07
Vasaraite akys uzasarojo blink.gif labai astrios ir sviesios... antra geresne 4u.gif man antra patinka, tik galetu but svelnesne... pirma man dar nlb nes matos, kad guli kleckas... o ji pastatei.. bet cia tik man gal taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 02 birželio 2009 - 20:59
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 06 02, 21:55)
O man iskilo klausimas iki kur skaitosi riba sviesinant kudikiu foto blush2.gif Kaip jums atrodo? cia per sviesiai g.gif

man pirma taitikrai peršviesi. Antra tai dar dar, tik kaip BN rūžavumo daugoka ir tą raudoną kampą reik užpaišyt smile.gif

Ačiū už komentartus mano foto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 06 02, 21:55)
[color=yellow]
Vasraite, man pirma, ziurint ant laptopo stipriai per sviesi, gal jei butu bw, taip nesakyciau. Antra geriau, bet gal nuo raudono apkloto pernelyg rozinis kudikis.

Speju beda ne apklote, as buvau su ruzava bliuskute ir jauciu kaip reflektorius suveikiau g.gif Aciu uz nuomone 4u.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 02, 21:56)
Vasaraite akys uzasarojo  blink.gif labai astrios ir sviesios... antra geresne  4u.gif man antra patinka, tik galetu but svelnesne... pirma man dar nlb nes matos, kad guli kleckas... o ji pastatei.. bet cia tik man gal taip  mirksiukas.gif

Aciu Zitali 4u.gif O ka cia turejai omenyje del svelnumo? blush2.gif

Sadi, mirksiukas.gif aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 02 birželio 2009 - 21:29