peppi - vertos demesio pirma ir trecia (antroje eileje antra - desineje). visos kitos - man ne. ir ps chaltura vos vos lenda
Bet mano vertinimo kriterijai yra kitokie, todel keistai gal atrodo.
Visu kitu nuotraukos, detos paskutines savaites, 99 proc. nepatiko. Dar kazkuri (nepamenu jau ir tingiu ieskot) buvo idejusi tu geliu, tai viena is esmes patiko (techniskai nelabai ten buvo), nes ten maciau GELE, taciau bendra temos opinija ta nuotrauka "nuteise"
Peppi, žinai, man ta per stiklą labai patiko ir pirmoji dar visai smagi
Peppi, nu man ta per stiklą nereali, labai patiko O kitos tai tokios paprastos, dar paskutinė nieko, bet jau kaip sayonara sakė antras planas neišbaigtas
Pupeliukas, man patinka, tik kliūna nukirsta vaiko kojytė
A.M., sveikinimai
Valetta, nuotaikinga foto
Pupeliukas, man patinka, tik kliūna nukirsta vaiko kojytė
A.M., sveikinimai
Valetta, nuotaikinga foto
QUOTE(peppi @ 2009 06 10, 14:06)
aš kai pafotkinau penktadienį vestuves, tai dabar jau kažkaip atsargiai su kritika visokių tokių renginių . tarkim man patiko pirma ir ta per langą. bet čia MAN, žiūrint iš mano pusės. užsakovams, manyčiau, patiks visos.
P.S. šnekant apie paskutinę, kaip gali būt tas antras planas kitoks, jei jis toks buvo? vaiko kitur nepasodinsi ir tokios pat pozos neišlauši.
Peppi, sutinku su Bitele - kritikuot ir man sunku. Jei turi bent kelias tau labai patinkancias nuotraukas is visos sventes, manau jau labai gerai Man is tavo ikeltuju labai net nieko 3, itariu, kad is visos sventes issirinkciau daug daugiau
Sveiki visi...
Mes jau po atostogu namo grize, apsiprate...
Labai noriu padekot visiems uz meeta toj Picoj Dziaz Nesitikejau, kad tiek daug musu susirinks. Gera buvo susimatyt su pazistamais ir susipazint su dar nematytais. Labai gaila tik, kad to laiko nedaug buvo... Fainuoliai jus visi
Gaila nesigavo Kaune susitikt, na bet atostogos ne paskutines, tikiuosi dar bus progu
Sveiki visi...
Mes jau po atostogu namo grize, apsiprate...
Labai noriu padekot visiems uz meeta toj Picoj Dziaz Nesitikejau, kad tiek daug musu susirinks. Gera buvo susimatyt su pazistamais ir susipazint su dar nematytais. Labai gaila tik, kad to laiko nedaug buvo... Fainuoliai jus visi
Gaila nesigavo Kaune susitikt, na bet atostogos ne paskutines, tikiuosi dar bus progu
QUOTE(wyshnia @ 2009 06 10, 14:21)
sveika parėjus
QUOTE(peppi @ 2009 06 10, 13:06)
1.tiesa, man dar patiko tie šernai paplūdimyje ale ir man žvilgsnis į moterį fiksuojasi labai jau ji tokia graži, savim pasitikinti..
2.norėčiau kritikos (aišku ir pagirkit jei yra už ką )
2.norėčiau kritikos (aišku ir pagirkit jei yra už ką )
1. dekui
2.giriu ta foto kur per stikla, labai labai puiki...net primine savas vestuves kai taip su maziu ant keliu vaziavom o kitos irgi grazios, noreciau ir as savam albumelyje tokiu foto is krikstynu, nes dabar tai kokios
Jurina, su dobiliukais labai grazi
o man peppi nuotraukos patinka. Ta prasme dėl kampo dėl dar ko galima diskutuot, bet man pačiai šits klausimas skausmingas (nemoku tokių erdvių viduje fotkint ), tai pavydžiu tiems kam gaunas bent jau kokybiškai...Paskutinįkart bažnyčioje bandžiau fotkint vaikų chorų šventę. Gavosi košššmaras visom prasmėm , o kokybės ypač O taip norėtųsi va ir nusimatančias krikštynas vasarą Bet pasižiūri kas gaunas ir neviltis apima, o erdvės (bažnytinės) man tai savos, artimos ir atrodo ir tą gražiai galėtum parodyti ir aną, o nesigauna niekas nors pasiusk . Bent kokybiškai ten mokėčiau nufotkint...ech...
Peppi, as kadangi renginiu nefotografavus, tai drasiai puolu kritikuoti.
Man labiausiai pirma patiko, maziausiai - trecia. Pirmoj toks grazus seimyninis bruzdesys, kas rengia, kas stebi ir dziaugiasi, ir sventes kaltininkas aktyviai dalyvauja. Tik vienas minusas - ir u kadre (nebent tu seimos narys, tada super - o kas fotografuoja).
Jurina, as ir geliu nefotografavus, todel ir cia drasi. Spalvos grazios, bet vaizdeliai man pasirode tokie iprasti. Idomiausia pasirode su dobiliukais.
Oi lauksim lauksim, mes Wyshneles lauksim!
Man labiausiai pirma patiko, maziausiai - trecia. Pirmoj toks grazus seimyninis bruzdesys, kas rengia, kas stebi ir dziaugiasi, ir sventes kaltininkas aktyviai dalyvauja. Tik vienas minusas - ir u kadre (nebent tu seimos narys, tada super - o kas fotografuoja).
Jurina, as ir geliu nefotografavus, todel ir cia drasi. Spalvos grazios, bet vaizdeliai man pasirode tokie iprasti. Idomiausia pasirode su dobiliukais.
Oi lauksim lauksim, mes Wyshneles lauksim!
Dekui , mergaitės, bet koks kometaras malonu, vis ne ignoras
o kaip šis portretuks?
Liūdesys
o kaip šis portretuks?
Liūdesys
QUOTE(bite maja @ 2009 06 10, 15:14)
aš kai pafotkinau penktadienį vestuves, tai dabar jau kažkaip atsargiai su kritika visokių tokių renginių . tarkim man patiko pirma ir ta per langą. bet čia MAN, žiūrint iš mano pusės. užsakovams, manyčiau, patiks visos.
labai juk fotografuojama ne sau o ir kazinko neispesi ir daug kas dar nuo aplinkos priklauso (kokiuos rumuos dar kitaip ziuretusi)... na ir turbut visi idomesni dalykai,eksperimentai ateina su praktika
QUOTE(wyshnia @ 2009 06 10, 15:21)
sveikii pargryze
uf...
švelniai jūs čia mane tsakant
bet ačiū
nu nors viena mane veidrodyje užtiko
man iš principo visos patinka daugiau mažiau...labai patinka ta, kur nesimato krikštynų, kur rengia dvi moterys vaiką
nedėjau visokių gražių, tvarkingų kadrų...neįdomu pajutau, kad šeima tokia labiau prisileidžianti tai ir leidau sau durniuoti
va dėl photoshopinimo tai ir nuo pačios vaiko mamos gavau kritikos negi taip matosi? atrodė nu jau taip švelniai, nežymiai
o beje tas per stiklą kadras man nu jau toooks standartinis ir visose šventėse aptinkamas o jūs jį išgyrėt
ai ir šiaip kadrų virš 100 gavosi, gal nemoku atrinkti...o gal...o gal...
ačiū labai visiems...iš tiesų nėra lengva svetimiems fotkinti
bite, tikiuosi įmesi ką nors iš vestuvių nu kaip cekava
atrodo gali žiūrėt ir žiūrėt fotografų nuotraukas o kai gauni realiai palakstyti tai norisi ir dviejose vietose iškart būti ir skraidyti išmokti vardan geresnio rakurso
aš po biškį bręstu varyti pas profesionalius fotografus padirbėti asistente...yra galimybė...tik dar stabdau...
Jurina, man 2 ir 3 nieko...bet norisi kažko daugiau joms...gal jau persižiūrėjau tų augalėlių ba ir kūdroje jų pilna ir visur kitur...
o va portretukas man patinka graži šviesa...gal tik išraiška mergaitės nuobodoka
švelniai jūs čia mane tsakant
bet ačiū
nu nors viena mane veidrodyje užtiko
man iš principo visos patinka daugiau mažiau...labai patinka ta, kur nesimato krikštynų, kur rengia dvi moterys vaiką
nedėjau visokių gražių, tvarkingų kadrų...neįdomu pajutau, kad šeima tokia labiau prisileidžianti tai ir leidau sau durniuoti
va dėl photoshopinimo tai ir nuo pačios vaiko mamos gavau kritikos negi taip matosi? atrodė nu jau taip švelniai, nežymiai
o beje tas per stiklą kadras man nu jau toooks standartinis ir visose šventėse aptinkamas o jūs jį išgyrėt
ai ir šiaip kadrų virš 100 gavosi, gal nemoku atrinkti...o gal...o gal...
ačiū labai visiems...iš tiesų nėra lengva svetimiems fotkinti
bite, tikiuosi įmesi ką nors iš vestuvių nu kaip cekava
atrodo gali žiūrėt ir žiūrėt fotografų nuotraukas o kai gauni realiai palakstyti tai norisi ir dviejose vietose iškart būti ir skraidyti išmokti vardan geresnio rakurso
aš po biškį bręstu varyti pas profesionalius fotografus padirbėti asistente...yra galimybė...tik dar stabdau...
Jurina, man 2 ir 3 nieko...bet norisi kažko daugiau joms...gal jau persižiūrėjau tų augalėlių ba ir kūdroje jų pilna ir visur kitur...
o va portretukas man patinka graži šviesa...gal tik išraiška mergaitės nuobodoka