Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

peppi - vertos demesio pirma ir trecia (antroje eileje antra - desineje). visos kitos - man ne. ir ps chaltura vos vos lenda smile.gif
Bet mano vertinimo kriterijai yra kitokie, todel keistai gal atrodo.

Visu kitu nuotraukos, detos paskutines savaites, 99 proc. nepatiko. Dar kazkuri (nepamenu jau ir tingiu ieskot) buvo idejusi tu geliu, tai viena is esmes patiko (techniskai nelabai ten buvo), nes ten maciau GELE, taciau bendra temos opinija ta nuotrauka "nuteise" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 10 birželio 2009 - 13:22
Peppi, žinai, man ta per stiklą labai patiko ir pirmoji dar visai smagi mirksiukas.gif
Atsakyti
Peppi, nu man ta per stiklą nereali, labai patiko wub.gif O kitos tai tokios paprastos, dar paskutinė nieko, bet jau kaip sayonara sakė antras planas neišbaigtas ax.gif
Pupeliukas, man patinka, tik kliūna nukirsta vaiko kojytė smile.gif

A.M., sveikinimai 4u.gif
Valetta, nuotaikinga foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 06 10, 14:06)
norėčiau kritikos (aišku ir pagirkit jei yra už ką biggrin.gif) savo krikštynų reportažui

aš kai pafotkinau penktadienį vestuves, tai dabar jau kažkaip atsargiai su kritika visokių tokių renginių biggrin.gif . tarkim man patiko pirma ir ta per langą. bet čia MAN, žiūrint iš mano pusės. užsakovams, manyčiau, patiks visos.

P.S. šnekant apie paskutinę, kaip gali būt tas antras planas kitoks, jei jis toks buvo? vaiko kitur nepasodinsi ir tokios pat pozos neišlauši.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 10 birželio 2009 - 14:16
Peppi, sutinku su Bitele - kritikuot ir man sunku. Jei turi bent kelias tau labai patinkancias nuotraukas is visos sventes, manau jau labai gerai mirksiukas.gif Man is tavo ikeltuju labai net nieko 3, itariu, kad is visos sventes issirinkciau daug daugiau smile.gif

Sveiki visi...
Mes jau po atostogu namo grize, apsiprate...

Labai noriu padekot visiems uz meeta toj Picoj Dziaz rolleyes.gif Nesitikejau, kad tiek daug musu susirinks. Gera buvo susimatyt su pazistamais ir susipazint su dar nematytais. Labai gaila tik, kad to laiko nedaug buvo... Fainuoliai jus visi wub.gif

Gaila nesigavo Kaune susitikt, na bet atostogos ne paskutines, tikiuosi dar bus progu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 06 10, 14:21)
Sveiki visi...

4u.gif sveika parėjus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 06 10, 13:06)
1.tiesa, man dar patiko tie šernai paplūdimyje biggrin.gif ale ir man žvilgsnis į moterį fiksuojasi ax.gif labai jau ji tokia graži, savim pasitikinti..

2.norėčiau kritikos (aišku ir pagirkit jei yra už ką biggrin.gif)

1. dekui 4u.gif
2.giriu ta foto kur per stikla, labai labai puiki...net primine savas vestuves rolleyes.gif kai taip su maziu ant keliu vaziavom biggrin.gif o kitos irgi grazios, noreciau ir as savam albumelyje tokiu foto is krikstynu, nes dabar tai doh.gif kokios

Jurina, su dobiliukais labai grazi bigsmile.gif
Atsakyti
o man peppi nuotraukos patinka. Ta prasme dėl kampo dėl dar ko galima diskutuot, bet man pačiai šits klausimas skausmingas (nemoku tokių erdvių viduje fotkint doh.gif ), tai pavydžiu tiems kam gaunas bent jau kokybiškai...Paskutinįkart bažnyčioje bandžiau fotkint vaikų chorų šventę. Gavosi košššmaras visom prasmėm , o kokybės ypač cray.gif O taip norėtųsi va ir nusimatančias krikštynas vasarą cray.gif Bet pasižiūri kas gaunas ir neviltis apima, o erdvės (bažnytinės) man tai savos, artimos ir atrodo ir tą gražiai galėtum parodyti ir aną, o nesigauna niekas nors pasiusk frusty.gif . Bent kokybiškai ten mokėčiau nufotkint...ech...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 10 birželio 2009 - 15:05
Peppi, as kadangi renginiu nefotografavus, tai drasiai puolu kritikuoti. hihihi.gif
Man labiausiai pirma patiko, maziausiai - trecia. Pirmoj toks grazus seimyninis bruzdesys, kas rengia, kas stebi ir dziaugiasi, ir sventes kaltininkas aktyviai dalyvauja. Tik vienas minusas - ir u kadre (nebent tu seimos narys, tada super - o kas fotografuoja). biggrin.gif

Jurina, as ir geliu nefotografavus, todel ir cia drasi. biggrin.gif Spalvos grazios, bet vaizdeliai man pasirode tokie iprasti. blush2.gif Idomiausia pasirode su dobiliukais. ax.gif

Oi lauksim lauksim, mes Wyshneles lauksim! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dekui , mergaitės, bet koks kometaras malonu, vis ne ignoras smile.gif
o kaip šis portretuks?
Liūdesys
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 06 10, 15:14)
aš kai pafotkinau penktadienį vestuves, tai dabar jau kažkaip atsargiai su kritika visokių tokių renginių biggrin.gif . tarkim man patiko pirma ir ta per langą. bet čia MAN, žiūrint iš mano pusės. užsakovams, manyčiau, patiks visos.

labai drinks_cheers.gif juk fotografuojama ne sau biggrin.gif o ir kazinko neispesi rolleyes.gif ir daug kas dar nuo aplinkos priklauso (kokiuos rumuos dar kitaip ziuretusi)... na ir turbut visi idomesni dalykai,eksperimentai ateina su praktika

QUOTE(wyshnia @ 2009 06 10, 15:21)

Sveiki visi...

sveikii pargryze 4u.gif
Atsakyti
uf... ax.gif
švelniai jūs čia mane tsakant biggrin.gif
bet ačiū mirksiukas.gif

nu nors viena mane veidrodyje užtiko biggrin.gif
man iš principo visos patinka daugiau mažiau...labai patinka ta, kur nesimato krikštynų, kur rengia dvi moterys vaiką smile.gif
nedėjau visokių gražių, tvarkingų kadrų...neįdomu biggrin.gif pajutau, kad šeima tokia labiau prisileidžianti tai ir leidau sau durniuoti smile.gif
va dėl photoshopinimo tai ir nuo pačios vaiko mamos gavau kritikos blush2.gif negi taip matosi? atrodė nu jau taip švelniai, nežymiai g.gif
o beje tas per stiklą kadras man nu jau toooks standartinis ir visose šventėse aptinkamas doh.gif o jūs jį išgyrėt biggrin.gif
ai ir šiaip kadrų virš 100 gavosi, gal nemoku atrinkti...o gal...o gal... biggrin.gif
ačiū labai visiems...iš tiesų nėra lengva svetimiems fotkinti cool.gif

bite, tikiuosi įmesi ką nors iš vestuvių mirksiukas.gif nu kaip cekava bigsmile.gif
atrodo gali žiūrėt ir žiūrėt fotografų nuotraukas o kai gauni realiai palakstyti tai norisi ir dviejose vietose iškart būti ir skraidyti išmokti vardan geresnio rakurso biggrin.gif
aš po biškį bręstu varyti pas profesionalius fotografus padirbėti asistente...yra galimybė...tik dar stabdau...

Jurina, man 2 ir 3 nieko...bet norisi kažko daugiau joms...gal jau persižiūrėjau tų augalėlių ba ir kūdroje jų pilna ir visur kitur...
o va portretukas man patinka smile.gif graži šviesa...gal tik išraiška mergaitės nuobodoka
Atsakyti