Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(c-girl @ 2009 06 09, 22:17)
Labai patiko Valletos pliazine nuotrauka 4u.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 06 09, 22:52)
Man patiko siuzetas smile.gif vyrai be moters butu 0, bet va moteris be vyru gal ir butu geriau biggrin.gif

dekui uz komentrus, mes irgi zvengem is tu vyrioku, sedejo kaip sernai purvyne doh.gif ir nieko aplinkui nemato rolleyes.gif

QUOTE(A.M @ 2009 06 09, 23:11)
Sveikinu miesto nugaletojus,trumpam buvau dinges is eterio,nes vestuviu metiniu diena sulaukem gyvos dovanos-dukrytes  wub.gif  2.gif

sveikinimai abiejoms progoms 4u.gif wub.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 09, 23:39)
Dedu vieną foto, šeimyninę, bet ko tai ji man pačiai patinka  cool.gif

graz foto tik vaikucio kojytes spalva nelabai blush2.gif
QUOTE(bonda @ 2009 06 10, 07:53)
bet moteriske pirma pastebejau mirksiukas.gif

biggrin.gif

QUOTE(ediper @ 2009 06 10, 10:38)
Valetta, labai nuotaikinga tavo foto -patinka ! taip pat patinka zaidzianciu vyru ir gundancios moters kombinacija,kurios jie ne nepastebi  hihihi.gif linksmai sarkatiska foto  thumbup.gif

aciu labai uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(A.M @ 2009 06 10, 01:11)
cia susipazinimui
Sveikinimai wub.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 10, 01:39)
Dedu vieną foto, šeimyninę, bet ko tai ji man pačiai patinka  cool.gif
Patinka ir man. Patinka spalvos naturalios smile.gif
Atsakyti
Labas ax.gif

Pirmiausia noriu pasveikinti A.M. su dukrytės gimimu wub.gif

O, sveikinu laimėjus pirmą vietą, tavo nuotrauka nuostabi wub.gif

Pupeliuk, kadras smagus, bet labai norėtųsi, kad moters galva ir vaikučio kojytė matytųsi rolleyes.gif

Zitali nuotrauka šiandien efoto dienos geriausia, dideliausi sveikinimai thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 10 birželio 2009 - 11:45
kad pabiro modeliuku bigsmile.gif

QUOTE(A.M @ 2009 06 10, 00:11)
Sveikinu miesto nugaletojus,

thumbup.gif wub.gif sveikinu
Atsakyti
duokit nuoroda i ta O laimejusia foto blush2.gif nes ten efoto as nieko nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 06 10, 12:38)
duokit nuoroda i ta O laimejusia foto blush2.gif  nes ten efoto as nieko nerandu blush2.gif

http://www.efoto.lt/node/224354 smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Armana @ 2009 06 10, 12:32)

Zitali nuotrauka šiandien efoto dienos geriausia, dideliausi sveikinimai  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

aciu smile.gif

Man toje nuotraukoje O apsvietimas nerealus.. toks svelnus ir subtilus...
Atsakyti
O, sveikinu, super nuotrauka!

A.M, ko nesakei, kad laukiesi? biggrin.gif Butume tave patausoje, arsiai nekritikave, daug gyre. lotuliukas.gif
Sveikinu teveli, linkejimai mamytei, malonu susipazinti su dukryte. wub.gif

Pupeliuk, mano supratimu, va taip ir turi atrodyti gera seimynine foto: yra ir pagrindinis veikejas, ir kontekstas, puikus antras planas, zvilgsnis turi kur koncentruotis, zodziu, sveikinu! Ai, dar kadravimas patiko.

Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 10, 11:52)

aciu, zitlali mirksiukas.gif

tikrai superine foto wub.gif thumbup.gif ten ja buvau pastebejus -bet kai sistemoj neraukiu, tai nezinojau nei kieno, nei ka daugiau blush2.gif
Atsakyti
tiesa, man dar patiko tie šernai paplūdimyje biggrin.gif ale ir man žvilgsnis į moterį fiksuojasi ax.gif labai jau ji tokia graži, savim pasitikinti...

šiandien supykau ant vyrijos...tokia smagi Vaišvilaitės serija apie šokius bet atvarė seni pirdžiai - meninykai ir sudirbo, kad mol veidrodis nevalytas...
o man ten taip viskas vietoje...aš gal ją per daug jau idealizuoju...nu kumyrė jin mano smile.gif ir čia gal toks momentas kur moterys labiau tokius kadrus supranta g.gif vyrams tai ką - papai ir fotkė tarp geriausių biggrin.gif
ir dėl vakardienos jūsų pasisakymų apie kūdrą imu irgi pritarti...

norėčiau kritikos (aišku ir pagirkit jei yra už ką biggrin.gif) savo krikštynų reportažui
user posted image

user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveiki visi smile.gif
Sveikinu O su laimejimu 4u.gif
Sveikinu AM su pagausejimu 4u.gif
Sveikinu Zitlali patekus tarp dienos geriausiu 4u.gif
Degute, pievinejimai nuostabus wub.gif
Valeta, vyriski zaidimai liuks, su savo vyru turiu panasia foto smile.gif
Pupeliuk, patinka seimyninis kadras
Lendu su savo zoliniais bandymais ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Peppi, patiko visos isskyrus pirma ir is desines antroj eilej , tos nelabai.
Atsakyti
Peppi, man VV šokių serija tokia mėgėjiška mėgėjiška smile.gif Būčiau pagalvojus, kad darbas kžk pradedančios fotografės. Žinok, ir man ne mianinykei nepatiko schmoll.gif
O tavo krikštynų nekritikuosiu, tik pasakysiu, kad man nelabai patinka atspalvis ( gal čia tavo tokia rožinė įdėja buvo?), o viena nuotrauka liuksinė - toji, kur su atsipindžiais ant stiklo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 10 birželio 2009 - 13:17
aha, norėją tą patį rašyt, kad su atspindžiais ant stiklo peppi foto vienintelė praktiškai be priekaištų. dar pimroje labai patinka j/b vertimas, nepriekaištingas, bet sužetas nuobodokas. gal platesnio kampo, pakraipymų norisi. ir paskutinė man nieko, mergaitės žvilgsnis labai labai geras, bet antras planas nepabaigtas kažkoks, gal j/b šią problemą išspręstų? 4u.gif
Atsakyti