Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Valetta nuotaikinga foto hihihi.gif visi vyrai tikri vaikai tongue.gif

Klausykit, as cia kitu klausimu dabar.. ar turit judesio foto ? gal galiu paziuret kur esat prigamine? labai domina smile.gif ir lasu/vandens... uzsikabliavau, labai idomu ka pridare esate... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 06 09, 20:40)
tai gal ir gerai, nes ten irgi kaip sekta  doh.gif  tongue.gif

o kad nebutu vien spamas, tai imetu viena kadra  blush2.gif

vyriski zaidimai

Man ta mergina kazkodel i akis krenta.Tokia moteriska,tokia gracinga bigsmile.gif
Atsakyti
aha... man irgi pirmas zvilgsnis i ja buvo... noretusi ir jos foto.. einancios pliazu... graziai atrodo ir tas zvilgsnis i toli.. ax.gif
Atsakyti
Valetta, man pavadinimas kliuna blush2.gif , nes moteris tavo nuotraukoje labai labai didele konkurente tiems vyriokams mirksiukas.gif Bet siaip smagi foto biggrin.gif

P.S. ar kuri fotkina ar teko ciupineti pilnos matricos fotika?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 09 birželio 2009 - 21:30
Valettos moteriske einanti pliazu patiko 4u.gif , tik pavadinima tai keisciau smile.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 06 09, 22:29)

ir ciupinejau ir fotkinau ir turim smile.gif

is pazengusiuju irgi turi, tik jei nores pati pasisakys kuri turi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytce: 09 birželio 2009 - 21:41
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 09, 22:40)
Valettos moteriske einanti pliazu patiko  4u.gif , tik pavadinima tai keisciau smile.gif
ir ciupinejau ir fotkinau ir turim smile.gif

is pazengusiuju irgi turi, tik jei nores pati pasisakys kuri turi smile.gif

bigsmile.gif Ir kokie ispuuudziaaaai? Ar skirtuma jauti g.gif Kiek skaiciau, tai neva vien matrica ko verta blink.gif ir fokusuoja super g.gif
Kokie Rasytce atsiliepimai is tavo puses?

O cia Miesto transporto "bevek" dvyniai
user posted image
Atsakyti
bis.gif Aciu aciu aciu bis.gif biggrin.gif Siaip tikrai negalvojau kad laimesiu, anksciau kazkaip labai minusavo ten mano fotkes, o cia pasiseke biggrin.gif turesiu zurnala, jei pastas atnes lotuliukas.gif doh.gif
Ir pamaciau kad apie fotoforumus kalbejot, man Kudra patogesne, bet nepatinka kad vertinimas 3-5, kazkada bandziau rasyti visus pazymius, bet supratau kad tai ne man, man arba patinka, arba ne. Komentarai visur vienodi biggrin.gif jei ju nera, vadinasi tai irgi komentaras biggrin.gif

Atsakyti
dekui uz konetarus mano vyrukams-moteriskei smile.gif
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 09, 21:40)
Valettos moteriske einanti pliazu patiko  4u.gif , tik pavadinima tai keisciau smile.gif

su tais pavadinimais man sunku doh.gif geriau jau be g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 06 09, 22:47)
bigsmile.gif  Ir kokie ispuuudziaaaai? Ar skirtuma jauti g.gif Kiek skaiciau, tai neva vien matrica ko verta blink.gif  ir fokusuoja super g.gif 
Kokie Rasytce atsiliepimai is tavo puses?

oi neklausk ir nesierzink, as tiek negaunu jo kiek noreciau rolleyes.gif . o kad vertas ir skirtumas tai tikrai zenklus smile.gif ir spalvos ir atspalviai ir is technines puse ir visa kita, mmmmmm wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 06 09, 21:29)

As turiu ir fotkinu smile.gif

Labai patiko Valletos pliazine nuotrauka 4u.gif
Atsakyti
O kokia tavo foto efotoj blink.gif wub.gif man tavo autoportretai nerealus..
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 06 09, 22:40)
vyriski zaidimai
Man patiko siuzetas smile.gif vyrai be moters butu 0, bet va moteris be vyru gal ir butu geriau biggrin.gif

QUOTE(O @ 2009 06 10, 00:02)
E, a kur ta fotke katra laimejo? ax.gif as nuolat nesusigaudau...
Atsakyti