Valetta nuotaikinga foto visi vyrai tikri vaikai
Klausykit, as cia kitu klausimu dabar.. ar turit judesio foto ? gal galiu paziuret kur esat prigamine? labai domina ir lasu/vandens... uzsikabliavau, labai idomu ka pridare esate...
Valetta, man pavadinimas kliuna , nes moteris tavo nuotraukoje labai labai didele konkurente tiems vyriokams Bet siaip smagi foto
P.S. ar kuri fotkina ar teko ciupineti pilnos matricos fotika?
P.S. ar kuri fotkina ar teko ciupineti pilnos matricos fotika?
Valettos moteriske einanti pliazu patiko , tik pavadinima tai keisciau
ir ciupinejau ir fotkinau ir turim
is pazengusiuju irgi turi, tik jei nores pati pasisakys kuri turi
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 06 09, 22:29)
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 09, 22:40)
Ir kokie ispuuudziaaaai? Ar skirtuma jauti Kiek skaiciau, tai neva vien matrica ko verta ir fokusuoja super
Kokie Rasytce atsiliepimai is tavo puses?
O cia Miesto transporto "bevek" dvyniai
Aciu aciu aciu Siaip tikrai negalvojau kad laimesiu, anksciau kazkaip labai minusavo ten mano fotkes, o cia pasiseke turesiu zurnala, jei pastas atnes
Ir pamaciau kad apie fotoforumus kalbejot, man Kudra patogesne, bet nepatinka kad vertinimas 3-5, kazkada bandziau rasyti visus pazymius, bet supratau kad tai ne man, man arba patinka, arba ne. Komentarai visur vienodi jei ju nera, vadinasi tai irgi komentaras
Ir pamaciau kad apie fotoforumus kalbejot, man Kudra patogesne, bet nepatinka kad vertinimas 3-5, kazkada bandziau rasyti visus pazymius, bet supratau kad tai ne man, man arba patinka, arba ne. Komentarai visur vienodi jei ju nera, vadinasi tai irgi komentaras
dekui uz konetarus mano vyrukams-moteriskei
su tais pavadinimais man sunku geriau jau be
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 09, 21:40)
su tais pavadinimais man sunku geriau jau be
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 06 09, 22:47)
Ir kokie ispuuudziaaaai? Ar skirtuma jauti Kiek skaiciau, tai neva vien matrica ko verta ir fokusuoja super
oi neklausk ir nesierzink, as tiek negaunu jo kiek noreciau . o kad vertas ir skirtumas tai tikrai zenklus ir spalvos ir atspalviai ir is technines puse ir visa kita, mmmmmm
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 06 09, 21:29)
As turiu ir fotkinu
Labai patiko Valletos pliazine nuotrauka
QUOTE(Valetta @ 2009 06 09, 22:40)
vyriski zaidimai
Man patiko siuzetas vyrai be moters butu 0, bet va moteris be vyru gal ir butu geriau QUOTE(O @ 2009 06 10, 00:02)
E, a kur ta fotke katra laimejo? as nuolat nesusigaudau...