QUOTE(Zitlali @ 2009 06 09, 20:34)
Tai joa.. tiek matau, bet ten tiek viskoooo... nesuprantu kas prie ko na nieko, bus ka veikt vakare
Jo išpradžių ir man buvo sunku efoto susigaudyt, fotokūdroj žymiai lengviau
Degute, oi kaip gaila, kad i miesto tema nespejai! Ten labai truko tokiu foto, mano kukliu supratimu. Super!
As tai nei kudroj, nei efoto ne specas. Bet pries kazkiek laiko pasiziurejau abu - nu kudroj viskas aisku ir paprasta, o efoto nieko nesupratau. Tai tik kudroj ir apsilankydavau, abiems gaila laiko. Kudros vertinimo sistemos dar nesiaiskinau, nors karts nuo karto vertinimai atrodo juokingi - bet, manyciau, kitaip ir negali buti masiniame portale.
As tai nei kudroj, nei efoto ne specas. Bet pries kazkiek laiko pasiziurejau abu - nu kudroj viskas aisku ir paprasta, o efoto nieko nesupratau. Tai tik kudroj ir apsilankydavau, abiems gaila laiko. Kudros vertinimo sistemos dar nesiaiskinau, nors karts nuo karto vertinimai atrodo juokingi - bet, manyciau, kitaip ir negali buti masiniame portale.
Ačiū visom už komentarus jie man labai svarbūs, sunku kažkaip man vis dar savo gamtos foto vertinti. Pati mėgstu labiau minimalistines, bet kai nebuvo itin daug laiko komponuoti, o dar nepatogu su vaiku ant pilvo fotografuot na bet džiauguosi, kad galiu ne vien šeimos albumą pildyti.
Degute būtų buvę 5 balai nuo manęs. Labai patiko.
Degute būtų buvę 5 balai nuo manęs. Labai patiko.
dėkui už atsiliepimus apie mano foto
keistai taip - kitinis obj ant skaitmenos - muilina žiauriai, o vat ant juostos - gėris
apie efoto - sistema ir ten nesudėtinga, yra atskitos kategorijos - FotoSrautas, Fotomokykla, dienoraščiai ir pan. tai vat mokykloj naujokai, yra vertinami paskatinamai dažnai, visi gana tolerantiški, negaili ir pliusų. bet kylant statusui, viskas griežtėja. be to mokykloj labai daug žmonių ir dažnai fotkė per pusvalandį nusirita į antrą psl ir lieka nepastebėta. o va sraute vertina griežtai, dažnai numinusuoja be komentarų ir išmeta iš ten. ir kritika jau būna aštri. jau niekuo nesiskiria nuo kūdros.
aš tai dedu abejose, kartais įdomu būna pažiūrėti skirtingus atiliepimus - vienur numinusuoja, kitur - ne, vienur gauni į galvą, kitur - ne
keistai taip - kitinis obj ant skaitmenos - muilina žiauriai, o vat ant juostos - gėris
apie efoto - sistema ir ten nesudėtinga, yra atskitos kategorijos - FotoSrautas, Fotomokykla, dienoraščiai ir pan. tai vat mokykloj naujokai, yra vertinami paskatinamai dažnai, visi gana tolerantiški, negaili ir pliusų. bet kylant statusui, viskas griežtėja. be to mokykloj labai daug žmonių ir dažnai fotkė per pusvalandį nusirita į antrą psl ir lieka nepastebėta. o va sraute vertina griežtai, dažnai numinusuoja be komentarų ir išmeta iš ten. ir kritika jau būna aštri. jau niekuo nesiskiria nuo kūdros.
aš tai dedu abejose, kartais įdomu būna pažiūrėti skirtingus atiliepimus - vienur numinusuoja, kitur - ne, vienur gauni į galvą, kitur - ne
QUOTE(Amise @ 2009 06 09, 19:26)
O efoto, kūdra..niu nežinau nuo kame ten priklausomybę galima įsigyt o visai nesuprantu tokių kurie GARBINA ir dievina
tai ir nesakau, kad dievint reikia kudra ar efoto, bet jei dalyvauji, tai bent jau man norisi paziuret naujas foto, dienos topus ir t.t ir pan.
o tas uzima nemazai laiko o dar visokie flickr, FB ir t.t
QUOTE(Valetta @ 2009 06 09, 21:22)
tai ir nesakau, kad dievint reikia kudra ar efoto, bet jei dalyvauji, tai bent jau man norisi paziuret naujas foto, dienos topus ir t.t ir pan.
o aš kažkaip savanaudiškai, žiūriu tik savo foto kai įdedu o kai neturiu ką veikt tai pažiūrinėju ir kitas
O kas tas FB ?
QUOTE(Valetta @ 2009 06 09, 21:31)
Facebook
o aš tai niekaip nesuprantu kas te do daiktas o aiškintis byški pritingiu
QUOTE(Amise @ 2009 06 09, 20:36)
o aš tai niekaip nesuprantu kas te do daiktas o aiškintis byški pritingiu
tai gal ir gerai, nes ten irgi kaip sekta
o kad nebutu vien spamas, tai imetu viena kadra
vyriski zaidimai
kritika irgi priimu
QUOTE(Valetta @ 2009 06 09, 21:40)
keista kad į merginą visiškai nekreipia dėmesio man visai patinka