Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Tai joa.. tiek matau, bet ten tiek viskoooo... nesuprantu kas prie ko smile.gif na nieko, bus ka veikt vakare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 09, 20:34)
Tai joa.. tiek matau, bet ten tiek viskoooo... nesuprantu kas prie ko smile.gif na nieko, bus ka veikt vakare biggrin.gif

Jo išpradžių ir man buvo sunku efoto susigaudyt, fotokūdroj žymiai lengviau biggrin.gif
Atsakyti
Degute, oi kaip gaila, kad i miesto tema nespejai! Ten labai truko tokiu foto, mano kukliu supratimu. blush2.gif Super! thumbup.gif

As tai nei kudroj, nei efoto ne specas. Bet pries kazkiek laiko pasiziurejau abu - nu kudroj viskas aisku ir paprasta, o efoto nieko nesupratau. Tai tik kudroj ir apsilankydavau, abiems gaila laiko. Kudros vertinimo sistemos dar nesiaiskinau, nors karts nuo karto vertinimai atrodo juokingi - bet, manyciau, kitaip ir negali buti masiniame portale.
Atsakyti
Ačiū visom už komentarus 4u.gif jie man labai svarbūs, sunku kažkaip man vis dar savo gamtos foto vertinti. Pati mėgstu labiau minimalistines, bet kai nebuvo itin daug laiko komponuoti, o dar nepatogu su vaiku ant pilvo fotografuot doh.gif na bet džiauguosi, kad galiu ne vien šeimos albumą pildyti.

Degute thumbup.gif būtų buvę 5 balai nuo manęs. Labai patiko.

Atsakyti
dėkui už atsiliepimus apie mano foto smile.gif
keistai taip - kitinis obj ant skaitmenos - muilina žiauriai, o vat ant juostos - gėris smile.gif

apie efoto - sistema ir ten nesudėtinga, yra atskitos kategorijos - FotoSrautas, Fotomokykla, dienoraščiai ir pan. tai vat mokykloj naujokai, yra vertinami paskatinamai dažnai, visi gana tolerantiški, negaili ir pliusų. bet kylant statusui, viskas griežtėja. be to mokykloj labai daug žmonių ir dažnai fotkė per pusvalandį nusirita į antrą psl ir lieka nepastebėta. o va sraute vertina griežtai, dažnai numinusuoja be komentarų ir išmeta iš ten. ir kritika jau būna aštri. jau niekuo nesiskiria nuo kūdros.
aš tai dedu abejose, kartais įdomu būna pažiūrėti skirtingus atiliepimus - vienur numinusuoja, kitur - ne, vienur gauni į galvą, kitur - ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 06 09, 19:26)
O efoto, kūdra..niu nežinau nuo kame ten priklausomybę galima įsigyt  blush2.gif o visai nesuprantu tokių kurie GARBINA ir dievina  doh.gif

tai ir nesakau, kad dievint reikia kudra ar efoto, bet jei dalyvauji, tai bent jau man norisi paziuret naujas foto, dienos topus ir t.t ir pan. smile.gif
o tas uzima nemazai laiko doh.gif o dar visokie flickr, FB ir t.t doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 09 birželio 2009 - 20:24
QUOTE(Valetta @ 2009 06 09, 21:22)
tai ir nesakau, kad dievint reikia kudra ar efoto, bet jei dalyvauji, tai bent jau man norisi paziuret naujas foto, dienos topus ir t.t ir pan. smile.gif
o tas uzima nemazai laiko  doh.gif o dar visokie flickr, FB ir t.t  doh.gif  biggrin.gif

o aš kažkaip savanaudiškai, žiūriu tik savo foto kai įdedu biggrin.gif o kai neturiu ką veikt tai pažiūrinėju ir kitas hihihi.gif
O kas tas FB ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 06 09, 20:28)

O kas tas FB ?  blush2.gif

Facebook biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 06 09, 21:31)
Facebook  biggrin.gif

lotuliukas.gif ziuriu mes vienodos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 06 09, 21:31)
Facebook  biggrin.gif

o aš tai niekaip nesuprantu kas te do daiktas blush2.gif o aiškintis byški pritingiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 06 09, 20:36)
o aš tai niekaip nesuprantu kas te do daiktas  blush2.gif o aiškintis byški pritingiu  biggrin.gif

tai gal ir gerai, nes ten irgi kaip sekta doh.gif tongue.gif

o kad nebutu vien spamas, tai imetu viena kadra blush2.gif

vyriski zaidimai
user posted image
kritika irgi priimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 06 09, 21:40)

vyriski zaidimai

keista kad į merginą visiškai nekreipia dėmesio biggrin.gif man visai patinka ax.gif
Atsakyti