Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Degutė @ 2009 06 09, 15:55)
ne, ne visos tongue.gif mano abu fotikai matę ir -20, ir šlapdribas, ir liūtis smile.gif ir krušą visai nesenai smile.gif

biggrin.gif

ką ten pribūrei su miestu greitai klok

QUOTE(ediper @ 2009 06 09, 15:58)
drinks_cheers.gif interpretacijos ir laisvumas ! svarbu kazkas naujo ,idomaus  bigsmile.gif
ojei  blink.gif  SUUUUper!!!! ABI!!! Nerealios!

yep drinks_cheers.gif tinka
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 06 09, 16:58)
cia turbut juostinis dvigubas kadras  g.gif  blush2.gif

aha smile.gif

QUOTE(peppi @ 2009 06 09, 17:21)
ką ten pribūrei su miestu greitai klok

nugi nieko kaip ir nebūriau - 2 expo smile.gif
čia prie Savanorių Pica Jazz nuobodžiavau, susitikimo laukiau smile.gif

ediper, man Tavo raudona labai patiko, spalvos tokios sodrios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 06 09, 15:26)
O, sveikinu su laimėjimu efoto "fotografuojame vaikus" 4u.gif

Sveikinu ir as O 4u.gif Grazi nuotrauka wub.gif

Ir siaip tik dabar ikisau nosi paziureti kas tas efoto per daiktas.... blush2.gif blink.gif nelabai suprantu ten dar, bet labai patiko darbai ir komentaru tokiu normaliu yra thumbup.gif Man rods ir zmones kazkokie malonesni susirinke, na nei tarkim kudroj...nes Kudroj tai kazkoki susireiksmine mianininkai valdo cool.gif Na cia mano pastebejimas.... blush-anim-cl.gif2:

Sveikunu ND nugaletojas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 06 09, 17:29)

ediper, man Tavo raudona labai patiko, spalvos tokios sodrios smile.gif

ui kaip malonu,kad patiko bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(c-girl @ 2009 06 09, 17:37)
Sveikinu ir as O 4u.gif  Grazi nuotrauka wub.gif 

Ir siaip tik dabar ikisau nosi paziureti kas tas efoto per daiktas.... blush2.gif  blink.gif nelabai suprantu ten dar, bet labai patiko darbai ir komentaru tokiu normaliu yra thumbup.gif  Man rods ir zmones kazkokie malonesni susirinke, na nei tarkim kudroj...nes Kudroj tai kazkoki susireiksmine mianininkai valdo cool.gif Na cia mano pastebejimas.... blush-anim-cl.gif2:
Sveikunu ND nugaletojas 4u.gif

reiks ir man kada ten apsidairyt smile.gif man kudros tas formatas (web'o) kazkaip solidziau atrodo,tai toks ir ispudis,kad jau profai ten susisede biggrin.gif niu tikrai reiks pasiciekavint ir efoto smile.gif
Atsakyti
peppi, O, lamella, Degutė, aciu uz komentarus mano portretui. Su ta erdve taip gavosi blush2.gif Pati apkarpiau gerokai, nes "kruva" vaiku i kadra isibrove, o ir medis, kaip konkurentas dieduliui atsirades, tai nesiziurejo.

QUOTE(lamella @ 2009 06 09, 16:26)
O, sveikinu su laimėjimu efoto "fotografuojame vaikus" 4u.gif

Prisidedu prie sveikinimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Degutė @ 2009 06 09, 16:53)
va, į miesto temą nespėjau smile.gif
miestinėjimai
pievinėjimai

bigsmile.gif wow wub.gif , kazin ant objektyvo vazelino paterliojus su veidrodziu gal kas panasaus iseitu blush2.gif g.gif

Ir siaip tik dabar ikisau nosi paziureti kas tas efoto per daiktas.... blush2.gif  blink.gif nelabai suprantu ten dar, bet labai patiko darbai ir komentaru tokiu normaliu yra thumbup.gif  Man rods ir zmones kazkokie malonesni susirinke, na nei tarkim kudroj...nes Kudroj tai kazkoki susireiksmine mianininkai valdo cool.gif Na cia mano pastebejimas.... blush-anim-cl.gif2:

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Kaip pirstu i aki taikliai pasakyta, todel as ten niekad kojos nekisiu schmoll.gif
Atsakyti
Pritariu del Kudros drinks_cheers.gif
O sveikinu bigsmile.gif 4u.gif

einu dairytis i efoto bigsmile.gif
Atsakyti
Na cia mano pastebejimas.... blush-anim-cl.gif2:

man ir panašiai pasirodė... kad ir dėl jaukumo, užtat po biski ir persibazuoju atradus...ne tai kad metu viena, išsitrinu ir išlekiu, bet daugiau dėmesio šiuo metu kažkaip ten skiriu. Mažiau ten kažkokio nepamatuoto kartėlio, arba aš ten dar neužsiroviau. Tiesiog taikiau atrodo ir tai vertinu. Ir ne tik tai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 09 birželio 2009 - 18:40

Pritariu drinks_cheers.gif

Degute, miestinėjimai labai labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 09, 17:25)
einu dairytis i efoto  bigsmile.gif

as tai bijau dar vienos priklausomybes doh.gif biggrin.gif o ir kudroj visa sistema aiskesne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 06 09, 20:23)
as tai bijau dar vienos priklausomybes  doh.gif  biggrin.gif o ir kudroj visa sistema aiskesne  unsure.gif

tai efoto irgi nesudėtinga smile.gif
o man tai ta priklausomybė nelabai suprantama.. Niu čia SM tai forumas, plepėjimai apie viską ir pan. O efoto, kūdra..niu nežinau nuo kame ten priklausomybę galima įsigyt blush2.gif o visai nesuprantu tokių kurie GARBINA ir dievina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 06 09, 20:23)
as tai bijau dar vienos priklausomybes  doh.gif  biggrin.gif

tongue.gif
QUOTE(Amise @ 2009 06 09, 20:26)
tai efoto irgi nesudėtinga smile.gif
o man tai ta priklausomybė nelabai suprantama.. Niu čia SM tai forumas, plepėjimai apie viską ir pan. O efoto, kūdra..niu nežinau nuo kame ten priklausomybę galima įsigyt  blush2.gif o visai nesuprantu tokių kurie GARBINA ir dievina  doh.gif

blink.gif da tokiu buna? g.gif

bet valdymas efoto... nieko nesuprantu.. idejau foto ir nieko nebematau wacko.gif wacko.gif jauciu eisiu lauk is ten biggrin.gif kazkaip sudetinga man blondinei.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 09 birželio 2009 - 19:32
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 09, 20:31)
blink.gif da tokiu buna?  g.gif

bet valdymas efoto... nieko nesuprantu.. idejau foto ir nieko nebematau  wacko.gif  wacko.gif jauciu eisiu lauk is ten biggrin.gif kazkaip sudetinga man blondinei.. smile.gif

aha, efoto yra išganymas kaikuriem biggrin.gif

po dešine susirask savo meniu nuotraukos "mano nuotraukos" mirksiukas.gif
Atsakyti