Sveikinu nugalėtojas ir visas dalyves. Linkiu laimės ir pasisekimo gyvenime Labai patiko ta raudonoji diena (bet aš tai atsilikus, mane tikrai mėnulis valdo)...
Norėjau klausti, ar bus foto iš "Šokių pamokos". Ačiū, kad pasidalinot. Net nebesvarbu man foto, svarbu matyti šokančius... Subjektyviai labai išeina.
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 06 09, 13:20)
Norėjau klausti, ar bus foto iš "Šokių pamokos". Ačiū, kad pasidalinot. Net nebesvarbu man foto, svarbu matyti šokančius... Subjektyviai labai išeina.
taigis prie mytų sudėta
QUOTE(bite maja @ 2009 06 09, 12:36)
taigis prie mytų sudėta
taigis ir sakau, ačiū, kad pasidalinot. (Pilnatis...)
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 06 09, 13:40)
eisim jauciu greitu laiku prasivedint minciu
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 06 09, 13:40)
taigis rašyk tada aiškiau aš pirmą sakinį supratau, kaip klausimą. o antrą - išankstinę padėką
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 06 09, 13:20)
Sveikinu nugalėtojas ir visas dalyves. Linkiu laimės ir pasisekimo gyvenime Labai patiko ta raudonoji diena (bet aš tai atsilikus, mane tikrai mėnulis valdo)...
aciu
as sokiui t.p. negaliu buti objektyvi-totali silpnybe nuo neatmenamu laiku
QUOTE(sayonara @ 2009 06 09, 07:01)
sveikinu abi bendravietes.. abi šaunuolės
aikit galvot temą dviese bus DAR lengviau tikriausiai
aš tai kaip tik stabili..
aikit galvot temą dviese bus DAR lengviau tikriausiai
aš tai kaip tik stabili..
sadi, a sadi, turi skype?
reik galvoti temą
aš tai tikrai ne...vakar klientą aprėkiau
QUOTE(sayonara @ 2009 06 09, 07:51)
eikit sau, susinervinau, kad ketvirtadienį nebuvau šokiuose..
Gaziulka, kada kitą kartą įsileisit?
Gaziulka, kada kitą kartą įsileisit?
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 06 09, 08:50)
man patinka...perspektyvus modelis
aišku norisi jo žvilgsnio ir gal daugiau erdvės kadre...bet šiaip tai liuks, plaukai su dūmais dera
Dekui visom uz kritika ramiau pasidare, kad i "Miesta" nedejau
tik del antros norejau pasakyti, kad buvo noras parodyti karsta diena ant asfalto bandysiu geriau kai atsils
Tiesa, pakomentavau judesio albume, bet pagalvojau ,kad geriau diskusija/ paaiskinimus perkelti cia nes atrode aiskiau, bet ir vel maisausi
Konkreciau - sita nuotrauka kaip supratau turi buti kazkokia (bent) detale aiski, o cia nematau
Atsiprasau uz jum turbut blondiniskus klausimus
tik del antros norejau pasakyti, kad buvo noras parodyti karsta diena ant asfalto bandysiu geriau kai atsils
Tiesa, pakomentavau judesio albume, bet pagalvojau ,kad geriau diskusija/ paaiskinimus perkelti cia nes atrode aiskiau, bet ir vel maisausi
Konkreciau - sita nuotrauka kaip supratau turi buti kazkokia (bent) detale aiski, o cia nematau
Atsiprasau uz jum turbut blondiniskus klausimus
Pupeliukai, 1 gal kito kampo norisi, 2- , irgi kazko truksta, gal kitos kompozicijos rakurso, 3 ir 4 3- mano galvai ideali kompozicija, o 4 gal kvadratas tiktu, bet ir taip labai patinka. Ir dar patika kad Tu ieskai, ne tik vaiku albumams fotografuoji , man kazkaip rankos nusileido ieskoti.
Vasaraite, portretas net labai neblogas, jei kabinetis, tai man truksta erdves is sonu
Rico, 1oje man atrodo labiau kompozicinius principus reikia ieskoti, o as jos nemoku, tik man kaire puse sunkesne. O siaip kadras nepasakyciau kad patiko del 2os foto neturiu nuomones aiskios, nu nelabai ji man
Vasaraite, portretas net labai neblogas, jei kabinetis, tai man truksta erdves is sonu
Rico, 1oje man atrodo labiau kompozicinius principus reikia ieskoti, o as jos nemoku, tik man kaire puse sunkesne. O siaip kadras nepasakyciau kad patiko del 2os foto neturiu nuomones aiskios, nu nelabai ji man
QUOTE(Rico @ 2009 06 09, 16:29)
Koks gi skirtumas (as manau), svarbu, kad judesys jaustusi ir foto butu geraKonkreciau - sita nuotrauka kaip supratau turi buti kazkokia (bent) detale aiski, o cia nematau
Pupeliukas, patiko labiausiai su plunksnom pabirusiom
Vasaraite, patiko dėdulės foto, tik erdvės daugiau norėtusi, bet lengva sakyt, pati viską suspaudžiu
Dar patiko Grethen modelis ir tos pirmos trys foto, tik gaila, kad ta oda keistų atspalvių
Vasaraite, patiko dėdulės foto, tik erdvės daugiau norėtusi, bet lengva sakyt, pati viską suspaudžiu
Dar patiko Grethen modelis ir tos pirmos trys foto, tik gaila, kad ta oda keistų atspalvių
QUOTE(Grethenn @ 2009 06 09, 13:39)
Koks gi skirtumas (as manau), svarbu, kad judesys jaustusi ir foto butu gera
Dekui