Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sveikinu nugalėtojas ir visas dalyves. Linkiu laimės ir pasisekimo gyvenime smile.gif Labai patiko ta raudonoji diena (bet aš tai atsilikus, mane tikrai mėnulis valdo)...

Norėjau klausti, ar bus foto iš "Šokių pamokos". Ačiū, kad pasidalinot. Net nebesvarbu man foto, svarbu matyti šokančius... Subjektyviai labai išeina.
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 06 09, 13:20)
Norėjau klausti, ar bus foto iš "Šokių pamokos". Ačiū, kad pasidalinot. Net nebesvarbu man foto, svarbu matyti šokančius... Subjektyviai labai išeina.

taigis prie mytų sudėta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 06 09, 12:36)
taigis prie mytų sudėta  smile.gif

biggrin.gif taigis ir sakau, ačiū, kad pasidalinot. (Pilnatis...)
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 06 09, 13:40)

lotuliukas.gif eisim jauciu greitu laiku prasivedint minciu tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 06 09, 13:40)

taigis rašyk tada aiškiau biggrin.gif aš pirmą sakinį supratau, kaip klausimą. o antrą - išankstinę padėką lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 09 birželio 2009 - 13:13
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 06 09, 13:20)
Sveikinu nugalėtojas ir visas dalyves. Linkiu laimės ir pasisekimo gyvenime smile.gif Labai patiko ta raudonoji diena (bet aš tai atsilikus, mane tikrai mėnulis valdo)...

aciu blush2.gif

as sokiui t.p. negaliu buti objektyvi-totali silpnybe nuo neatmenamu laiku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 06 09, 07:01)
sveikinu abi bendravietes.. abi šaunuolės smile.gif
aikit galvot temą  lotuliukas.gif dviese bus DAR lengviau tikriausiai biggrin.gif

aš tai kaip tik stabili..biggrin.gif

sadi, a sadi, turi skype?
reik galvoti temą smile.gif

aš tai tikrai ne...vakar klientą aprėkiau doh.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 06 09, 07:51)
eikit sau, susinervinau, kad ketvirtadienį nebuvau šokiuose..sad.gif
Gaziulka, kada kitą kartą įsileisit?

biggrin.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 06 09, 08:50)
Nu dar vienas portretas, jauciu greit nusibosiu lotuliukas.gif

user posted image

Tarsykit g.gif

man patinka...perspektyvus modelis
aišku norisi jo žvilgsnio ir gal daugiau erdvės kadre...bet šiaip tai liuks, plaukai su dūmais dera ax.gif
Atsakyti
Dekui visom uz kritika 4u.gif ramiau pasidare, kad i "Miesta" nedejau blush2.gif
tik del antros norejau pasakyti, kad buvo noras parodyti karsta diena ant asfalto blush2.gif bandysiu geriau kai atsils ax.gif

Tiesa, pakomentavau judesio albume, bet pagalvojau ,kad geriau diskusija/ paaiskinimus perkelti cia ax.gif nes atrode aiskiau, bet ir vel maisausi ax.gif
Konkreciau - sita nuotrauka kaip supratau turi buti kazkokia (bent) detale aiski, o cia nematau unsure.gif

Atsiprasau uz jum turbut blondiniskus klausimus ax.gif blush2.gif

Atsakyti
Pupeliukai, 1 schmoll.gif gal kito kampo norisi, 2- schmoll.gif , irgi kazko truksta, gal kitos kompozicijos g.gif rakurso, 3 ir 4 thumbup.gif 3- mano galvai ideali kompozicija, o 4 gal kvadratas tiktu, bet ir taip labai patinka. Ir dar patika kad Tu ieskai, ne tik vaiku albumams fotografuoji 4u.gif , man kazkaip rankos nusileido ieskoti.

Vasaraite, portretas net labai neblogas, jei kabinetis, tai man truksta erdves is sonu mirksiukas.gif

Rico, g.gif 1oje man atrodo labiau kompozicinius principus reikia ieskoti, o as jos nemoku, tik man kaire puse sunkesne. O siaip kadras nepasakyciau kad patiko blush2.gif del 2os foto neturiu nuomones aiskios, nu nelabai ji man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 06 09, 16:29)
Tiesa, pakomentavau judesio albume, bet pagalvojau ,kad geriau diskusija/ paaiskinimus perkelti cia  ax.gif nes atrode aiskiau, bet ir vel maisausi  ax.gif
Konkreciau - sita nuotrauka kaip supratau turi buti kazkokia (bent) detale aiski, o cia nematau  unsure.gif
Koks gi skirtumas (as manau), svarbu, kad judesys jaustusi ir foto butu gera
Atsakyti
Pupeliukas, patiko labiausiai su plunksnom pabirusiom smile.gif
Vasaraite, patiko dėdulės foto, tik erdvės daugiau norėtusi, bet lengva sakyt, pati viską suspaudžiu biggrin.gif
Dar patiko Grethen modelis ir tos pirmos trys foto, tik gaila, kad ta oda keistų atspalvių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 09 birželio 2009 - 14:42
QUOTE(Grethenn @ 2009 06 09, 13:39)
Koks gi skirtumas (as manau), svarbu, kad judesys jaustusi ir foto butu gera

Dekui 4u.gif
Atsakyti