Sveikinu nugaletojas Saunuoles.
Pupeliuk, man pirma ir antra foto atrodo,kaip netilpe kadrai . siaip as is vis gamtos foto JB megstu tik minimalistinio stiliaus,visa kita norisi spalvu, kazkaip gamtos ir vaiku pasauliai man spalvoti
p.s. is tavo idetu man labiausiai patinka su plunksnom,bet velgi neispotkintas kadras
bet su juosta kitoks ir fotografavimas,neisivaizduoju kada iki tokio lygio dasikapstysiu
p.s. is tavo idetu man labiausiai patinka su plunksnom,bet velgi neispotkintas kadras
bet su juosta kitoks ir fotografavimas,neisivaizduoju kada iki tokio lygio dasikapstysiu
Sveikinam Miesto nugaletojus ir dalyvius saunuoles
as vis galvojau ar deti, bet poros minciu niekaip nepavyko igyvendint o pora nuotrauku turbut dar ne to lygio, bet noreciau kritikos pas pradinukes dejau, bet cia kritika geresne kas matet praziurekit Dekui
I sviesa
Asfaltas... karstis... greitis...
as vis galvojau ar deti, bet poros minciu niekaip nepavyko igyvendint o pora nuotrauku turbut dar ne to lygio, bet noreciau kritikos pas pradinukes dejau, bet cia kritika geresne kas matet praziurekit Dekui
I sviesa
QUOTE(Rico @ 2009 06 09, 11:05)
Sveikinam Miesto nugaletojus ir dalyvius saunuoles
I sviesa
I sviesa
pirmoji,man daugiau is sviesos ,kazkaip nesilipa i virsu visai ir laiptu stambesniu planu noretusi ir isdegimai didoki ir intensyvoki
antra foto,ziurisi gan idomiai,turbut i gera judesio atlikima l.nepretenduoja,bet siaip visai faina ,gal kiek tamsesniu tonu noretusi
cia tokie mano pamastymai
sveikinimai dalyvavusioms saunuoles man tai krize -as nefotkinu dabar...
cia su nauju objektyvu gal? man tai patinka tokios svelnios spalvos
o man pirmas fainas primine kazkur matytus nenulaizytus is gyvenimo kadrus vat kokie man ir patinka
QUOTE(Jurina @ 2009 06 08, 15:06)
Sakykit ar ne per blankios spalvos?
cia su nauju objektyvu gal? man tai patinka tokios svelnios spalvos
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 06 08, 22:15)
o man pirmas fainas primine kazkur matytus nenulaizytus is gyvenimo kadrus vat kokie man ir patinka
man sio autoriaus labai patinka foto... turiu ir as kaip jo aparata,tik dar nepriejo jam eile,nes full manual
och tu dieve........ as visai susipainiojau gyvenime.... pamirsau pabalsuot.... kosmareeelis....
Sveikinu nugaletojas, man tas rytas mieste baisiai istriges
Sveikinu nugaletojas, man tas rytas mieste baisiai istriges
QUOTE(ediper @ 2009 06 09, 11:38)
man sio autoriaus labai patinka foto... turiu ir as kaip jo aparata,tik dar nepriejo jam eile,nes full manual
tu auksas, kad radai suuuuper jo darbai.
Vasaraite, apie pirmasias neturiu ko pridurti prie to, kas pasakyta, pasakysiu apie rukanti vyra: man cia labai truksta sviesos zaismo! Mano isivaizdavimu, sitos nuotraukos vinis butu sviesoje skendintys dumai, sauleti zili plaukai. Turbut nepavyko saules greitai perstumti?
Pupeliuk, nemoku komentuoti gamtos foto, galiu pasakyti tik grazu-negrazu, tai taip ir pasisakysiu: labai patiko saknys, tas saknu takelis, nuvedantis i nuotraukos gyli.
Dar pristosiu prie taves del savo riedutininko. Albume rasei, kad yra "minuseliu". Gal gali sukonkretinti? Buciau dekinga uz arsia kritika, taip pat ir is kitu, kas gali ka pasakyti.
Rico, man tai nelabai... Pirmoji marmalyne, nieko nesuprantu, o antroji - smarkiai pereksponuota...
Peperoni, nu nu nu, skirsim viesuju darbu uz nepazanguma!
Pupeliuk, nemoku komentuoti gamtos foto, galiu pasakyti tik grazu-negrazu, tai taip ir pasisakysiu: labai patiko saknys, tas saknu takelis, nuvedantis i nuotraukos gyli.
Dar pristosiu prie taves del savo riedutininko. Albume rasei, kad yra "minuseliu". Gal gali sukonkretinti? Buciau dekinga uz arsia kritika, taip pat ir is kitu, kas gali ka pasakyti.
Rico, man tai nelabai... Pirmoji marmalyne, nieko nesuprantu, o antroji - smarkiai pereksponuota...
Peperoni, nu nu nu, skirsim viesuju darbu uz nepazanguma!
Sveikinu visas "miesto" dalyves ir nugaletojas
o apie vyriski viskas jau pasakyta,sutinku
O dabar sakyk, ar cia yra koks zalsvas atspalvis? ar jau su monitorium prisizaidziau?
o antras nepatinka
Papildyta:
Ne nu jus galit man durnei paaiskint, kodel pareguliavos monitoriu visi jb, pazaliave, o mano "zalieji" portretai vis dar nezali
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 06 09, 00:15)
Rodau kelis portretukus, kaip jums
Pirmas man patinka savo paprastumu, spalvomis ir kokybe, gal tik leksteles apacioje nereikejo nurezti o apie vyriski viskas jau pasakyta,sutinku
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 09, 02:19)
Keletas kadrų iš savaitgalio. Kritika
Man visos patinka, tik pirmoje makalyne O dabar sakyk, ar cia yra koks zalsvas atspalvis? ar jau su monitorium prisizaidziau?
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 06 09, 10:50)
Nu dar vienas portretas, jauciu greit nusibosiu
Man tai viskas fain, tik erdves noris, dar geriau horizontalaus gadro, tada alkunes but sutilpusios QUOTE(Rico @ 2009 06 09, 12:05)
Pirmas kadras tai kaip is 2ju, atrodo kad kaire ir desine puses skirtingai apdirbtos zinau, kad taip nera, bet taip atrodo. Jei kadras butu vientisas, man patiktu.o antras nepatinka
Papildyta:
Ne nu jus galit man durnei paaiskint, kodel pareguliavos monitoriu visi jb, pazaliave, o mano "zalieji" portretai vis dar nezali
QUOTE(bonda @ 2009 06 09, 11:31)
bonda, negaliu patiketi, kad tau patiko Nes ryyyyskumo truksta
QUOTE(Nikkė @ 2009 06 09, 12:35)
Vasaraite, apie pirmasias neturiu ko pridurti prie to, kas pasakyta, pasakysiu apie rukanti vyra: man cia labai truksta sviesos zaismo! Mano isivaizdavimu, sitos nuotraukos vinis butu sviesoje skendintys dumai, sauleti zili plaukai. Turbut nepavyko saules greitai perstumti?
Ka ten saule, dziaugiaus, kad lietus porai min. buvo nustojes O ir siaip, cia is pasalos fotkinau
QUOTE(Grethenn @ 2009 06 09, 12:53)
Man tai viskas fain, tik erdves noris, dar geriau horizontalaus gadro, tada alkunes but sutilpusios
aciu uz nuomone