Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sveikinu nugaletojas thumbup.gif Saunuoles.
Atsakyti
Pupeliuk, man pirma ir antra foto atrodo,kaip netilpe kadrai . siaip as is vis gamtos foto JB megstu tik minimalistinio stiliaus,visa kita norisi spalvu, kazkaip gamtos ir vaiku pasauliai man spalvoti blush2.gif
p.s. is tavo idetu man labiausiai patinka su plunksnom,bet velgi neispotkintas kadras
bet su juosta kitoks ir fotografavimas,neisivaizduoju kada iki tokio lygio dasikapstysiu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 09 birželio 2009 - 10:04
Sveikinam Miesto nugaletojus ir dalyvius thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif saunuoles bigsmile.gif

as vis galvojau ar deti, bet poros minciu niekaip nepavyko igyvendint blush2.gif o pora nuotrauku turbut dar ne to lygio, bet noreciau kritikos blush2.gif pas pradinukes dejau, bet cia kritika geresne rolleyes.gif kas matet praziurekit blush2.gif Dekui 4u.gif

I sviesa
user posted image

Asfaltas... karstis... greitis...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 06 09, 11:05)
Sveikinam Miesto nugaletojus ir dalyvius  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif saunuoles  bigsmile.gif

as vis galvojau ar deti, bet poros minciu niekaip nepavyko igyvendint  blush2.gif o pora nuotrauku turbut dar ne to lygio, bet noreciau kritikos  blush2.gif pas pradinukes dejau, bet cia kritika geresne  rolleyes.gif kas matet praziurekit  blush2.gif Dekui  4u.gif

I sviesa
user posted image

user posted image

pirmoji,man daugiau is sviesos ,kazkaip nesilipa i virsu visai ir laiptu stambesniu planu noretusi ir isdegimai didoki ir intensyvoki

antra foto,ziurisi gan idomiai,turbut i gera judesio atlikima l.nepretenduoja,bet siaip visai faina ,gal kiek tamsesniu tonu noretusi smile.gif

cia tokie mano pamastymai blush2.gif
Atsakyti
sveikinimai dalyvavusioms thumbup.gif thumbup.gif saunuoles thumbup.gif man tai krize -as nefotkinu dabar... cool.gif
QUOTE(Jurina @ 2009 06 08, 15:06)
Sakykit ar ne per blankios spalvos?  g.gif

cia su nauju objektyvu gal? bigsmile.gif man tai patinka tokios svelnios spalvos thumbup.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 06 08, 22:15)

Rodau kelis portretukus, kaip jums g.gif

o man pirmas fainas wub.gif primine kazkur matytus nenulaizytus is gyvenimo kadrus thumbup.gif vat kokie man ir patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
man sio autoriaus labai patinka foto... turiu ir as kaip jo aparata,tik dar nepriejo jam eile,nes full manual biggrin.gif
Atsakyti
och tu dieve........ as visai susipainiojau gyvenime.... unsure.gif doh.gif blush2.gif pamirsau pabalsuot.... unsure.gif blush2.gif kosmareeelis.... verysad.gif

Sveikinu nugaletojas, man tas rytas mieste baisiai istriges wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 06 09, 11:38)
man sio autoriaus labai patinka foto... turiu ir as kaip jo aparata,tik dar nepriejo jam eile,nes full manual  biggrin.gif

tu auksas, kad radai biggrin.gif suuuuper jo darbai.
Atsakyti
Vasaraite, apie pirmasias neturiu ko pridurti prie to, kas pasakyta, pasakysiu apie rukanti vyra: man cia labai truksta sviesos zaismo! Mano isivaizdavimu, sitos nuotraukos vinis butu sviesoje skendintys dumai, sauleti zili plaukai. Turbut nepavyko saules greitai perstumti? hihihi.gif

Pupeliuk, nemoku komentuoti gamtos foto, galiu pasakyti tik grazu-negrazu, tai taip ir pasisakysiu: labai patiko saknys, tas saknu takelis, nuvedantis i nuotraukos gyli.
Dar pristosiu prie taves del savo riedutininko. ax.gif Albume rasei, kad yra "minuseliu". Gal gali sukonkretinti? Buciau dekinga uz arsia kritika, taip pat ir is kitu, kas gali ka pasakyti. 4u.gif

Rico, man tai nelabai... blush2.gif Pirmoji marmalyne, nieko nesuprantu, o antroji - smarkiai pereksponuota... ax.gif

Peperoni, nu nu nu, skirsim viesuju darbu uz nepazanguma! tongue.gif
Atsakyti
Sveikinu visas "miesto" dalyves ir nugaletojas smile.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 06 09, 00:15)
Rodau kelis portretukus, kaip jums g.gif
Pirmas man patinka savo paprastumu, spalvomis ir kokybe, gal tik leksteles apacioje nereikejo nurezti smile.gif
o apie vyriski viskas jau pasakyta,sutinku

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 09, 02:19)
Keletas kadrų iš savaitgalio. Kritika  4u.gif
Man visos patinka, tik pirmoje makalyne smile.gif
O dabar sakyk, ar cia yra koks zalsvas atspalvis? ar jau su monitorium prisizaidziau? mastau.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 06 09, 10:50)
Nu dar vienas portretas, jauciu greit nusibosiu lotuliukas.gif
Man tai viskas fain, tik erdves noris, dar geriau horizontalaus gadro, tada alkunes but sutilpusios smile.gif

QUOTE(Rico @ 2009 06 09, 12:05)
I sviesa
Pirmas kadras tai kaip is 2ju, atrodo kad kaire ir desine puses skirtingai apdirbtos blink.gif zinau, kad taip nera, bet taip atrodo. Jei kadras butu vientisas, man patiktu.
o antras nepatinka smile.gif

Papildyta:
Ne nu jus galit man durnei paaiskint, kodel pareguliavos monitoriu visi jb, pazaliave, o mano "zalieji" portretai vis dar nezali blink.gif
Atsakyti
Sveikinu nugaletojas bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 06 09, 11:31)
o man pirmas fainas wub.gif primine kazkur matytus nenulaizytus is gyvenimo kadrus thumbup.gif vat kokie man ir patinka mirksiukas.gif

bonda, negaliu patiketi, kad tau patiko biggrin.gif thumbup.gif Nes ryyyyskumo truksta g.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 06 09, 12:35)
Vasaraite, apie pirmasias neturiu ko pridurti prie to, kas pasakyta, pasakysiu apie rukanti vyra: man cia labai truksta sviesos zaismo! Mano isivaizdavimu, sitos nuotraukos vinis butu sviesoje skendintys dumai, sauleti zili plaukai. Turbut nepavyko saules greitai perstumti? hihihi.gif

Ka ten saule, dziaugiaus, kad lietus porai min. buvo nustojes mirksiukas.gif O ir siaip, cia is pasalos fotkinau blush2.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 06 09, 12:53)
Man tai viskas fain, tik erdves noris, dar geriau horizontalaus gadro, tada alkunes but sutilpusios smile.gif

aciu uz nuomone 4u.gif
Atsakyti