Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Laba, Sveikinu nugaletojus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Epider... saunuole wub.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 06 08, 20:40)
ND "Miestas" rezultatai

A kodel mano "Aimirka" i apskaita nepatekus, jyg maciau cielus du balus gavau g.gif blush2.gif biggrin.gif

Labai aciu balsavusioms uz mano foto mirksiukas.gif
Papildyta:
Rodau kelis portretukus, kaip jums g.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 08 birželio 2009 - 22:05
Grethen-pirma rakursu patinka, bet oda schmoll.gif man rodo kazkokius geltonus plemus, matyt nelabai toks apdirbimas tinka. Antroje jauciasi nereikalinga itampa, trecia sepija schmoll.gif nemegstu sepijos

Peppi, nervina mane savo 30tuku biggrin.gif

Valetta, visai neblogos splavos, tik pirmame plane nera fokuso ant gelytes ax.gif ant stiebo pabego.

Kaktuke, labai neblogas jb, bet rakursas man schmoll.gif

Jurina, nu pretenziju neturiu, bet, i seimos albuma ax.gif 4u.gif O kur paklausei apie blankuma- blankios man biggrin.gif veidui norisi daugiau siltu spalvu

Armana, nerysku unsure.gif

Vasaraite, [pirmas kadras patiko, tik nerysku, antras oda kazkokia geltona, laikrodis trukdo mirksiukas.gif trecioje- nerysku, fokusas pabego ir laikrodis tongue.gif

Sveikinimai nugaletojams 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pilnatis bigsmile.gif essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O: 08 birželio 2009 - 22:20
Ooo, geras, buvau užmiršus tuos ND, kol sayonara neparašė, kad jau prabalsavo, tai ir aš greit įsijungiau balsuot smile.gif
Sveikinimai nugalėtojoms!! Šaunuolės 4u.gif Ediper, tikrai puikiai padirbėjai, ir Peppi tokia su nuotaika nuotrauka, Nikkes skrydis thumbup.gif Nugi ir man valio taip šauniai įsipaišius tarp nugalėtojų, nesitikėjau. Pradžioj dar įsijungdavau, žiūriu komentarų nėr visai, tai galvoju beviltiškai neįdomi mano nuotrauka unsure.gif nusprendžiau kad reik gydyt mamiškumo susargdintą galvą cool.gif

Jurina, patinka spalvos, bet siužetą reik truputį pašlifuoti smile.gif na pagaudyk įdomiau tuos vaikus, juk tokio amžiaus, kad tikrai galima pagauti juos labai žaismingus.

Vasaraite, pirmoji į šeimos albumą tinka biggrin.gif vyro portretai, kažkiek trūksta kokybės, pirmoji labai geltona, antroje nepatinka j/b, ir sharpo per daug. Tas laikrodis doh.gif jei būtų laikrodžio reklama, tai gal ok, bet tuomet jis turi būti fokuse. Bet čia jis dėmesį nutraukia.
Atsakyti
Ka pilnatis? tai mustynes reik organizuot wink.gif
Sveikinu nugaletojas ND 4u.gif
Atsakyti
o, kas tave nervuoja biggrin.gif ?

mergaitės ir berniukai, mes su Inc sumetėm keletą kadrų į mytų vietą ax.gif užsukite pasicekavinti biggrin.gif kritika taip pat laukiama mirksiukas.gif

ačiū už sveikinimus, prisipažinsiu, manasis miesto kadras darytas ne per duotą mėnesį bet anksčiau, jei diskvalifikuosite už tai - nepyksiu biggrin.gif tiesiog ta taisyklė apie laiko apribojimą mane visada erzino ir ateityje elgsiuos taip pat tongue.gif

Vasaraite, kadras su vaiku švelnus, malonios spalvos bet ne itin įdomus...vyriškis tai labai įspraustas smile.gif

aha...pilnatis...šiandien aš kažkokia nestabili visą dieną unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 08 birželio 2009 - 23:13
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 06 08, 23:15)
A kodel mano "Aimirka" i apskaita nepatekus, jyg maciau cielus du balus gavau g.gif  blush2.gif  biggrin.gif

blyn kaip atsiprašau blush2.gif Albume pataisiau blush2.gif

Atsakyti
Keletas kadrų iš savaitgalio. Kritika 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Skenavimo kokybė, tai apgailėtina doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 09 birželio 2009 - 00:21
QUOTE(peppi @ 2009 06 08, 20:11)
Sadi, šaunuolė, kad suskaičiavai
pirmą kartą patekau tarp pirmųjų

QUOTE(ediper @ 2009 06 08, 21:54)
Sveikinu bendraviete 
t.p. sveikinu ir kitas prizininkes ir visas(us) dalyvius!
clap.gif eisiu linzes pirktis  tongue.gif

sveikinu abi bendravietes.. abi šaunuolės smile.gif
aikit galvot temą lotuliukas.gif dviese bus DAR lengviau tikriausiai biggrin.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 06 08, 22:15)
Labai aciu balsavusioms uz mano foto
Papildyta:
Rodau kelis portretukus, kaip jums g.gif

vyro portretuose graži šviesa, bet.. bet bet bet.. nuo ko pradėt..smile.gif
laikrods darko, kokybės pasirodė lyg trūksta.. suspaustas toks.. jeigu toks buitinis kadras, tai tada daugiau reiktų fono, konteksto, kuriame jis yra, o jeigu nori tik tokio išgryninto portreto, tai šalink detales - pirmiausia laikrodį. mano tokia nuomonė smile.gif

QUOTE(peppi @ 2009 06 08, 23:06)
aha...pilnatis...šiandien aš kažkokia nestabili visą dieną

aš tai kaip tik stabili..biggrin.gif

ir BAIKIT nurašinėt visokius nesusipratimus pilnačiai. Yra žmonių, kurių neveikia mėnulis, pvz., aš visada wriedna
bigsmile.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 09, 00:19)
Keletas kadrų iš savaitgalio. Kritika 
Skenavimo kokybė, tai apgailėtina

paskutinės dvi mielos. klasikinės. pirmos dvi man nuobodžios. tik tonai mieli. ai, dar paskutinėje juoingai dangaus juostelė viršuje likus, nukirpčiau vis tik ją smile.gif
Atsakyti
eikit sau, susinervinau, kad ketvirtadienį nebuvau šokiuose..sad.gif
Gaziulka, kada kitą kartą įsileisit?
Atsakyti
O, Pupeliukas, peppi, sayonara, aciu uz komentarus, tas laikrodis tikrai blasko. Visgi vyro portreta pirma kart bandziau cool.gif O vyro nekantrumas doh.gif Bet man labiausiai rupejo apsvietimas. Ten kur "per geltona" buvo sonine labai kontrastinga sviesa, o kur j/b - sonine pro langa 4u.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 06 09, 00:33)
blyn kaip atsiprašau  blush2.gif Albume pataisiau  blush2.gif

4u.gif Nieko tokio mirksiukas.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 09, 01:19)
Keletas kadrų iš savaitgalio. Kritika  4u.gif
Skenavimo kokybė, tai apgailėtina doh.gif

Man trecia pati paciausia wub.gif , tokia turiu ir kur kabinti blush2.gif Dar ketvirta patiko mirksiukas.gif

Papildyta:
Nu dar vienas portretas, jauciu greit nusibosiu lotuliukas.gif

user posted image

Tarsykit g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 09, 00:02)
Ooo, geras, buvau užmiršus tuos ND, kol sayonara neparašė, kad jau prabalsavo, tai ir aš greit įsijungiau balsuot smile.gif
Sveikinimai nugalėtojoms!! Šaunuolės 4u.gif Ediper, tikrai puikiai padirbėjai, ir Peppi tokia su nuotaika nuotrauka, Nikkes skrydis thumbup.gif Nugi ir man valio taip šauniai įsipaišius tarp nugalėtojų, nesitikėjau. Pradžioj dar įsijungdavau, žiūriu komentarų nėr visai, tai galvoju beviltiškai neįdomi mano nuotrauka unsure.gif nusprendžiau kad reik gydyt mamiškumo susargdintą galvą  cool.gif

Aciu 4u.gif nematuskinau belekiek,tik foto kai paziuriu tai beveik visur mano 'taikiniai' ziuri i objektyva hihihi.gif

Atsakyti
Sveiki visi smile.gif
Sveikinu nugalėtojas ir dalyves 4u.gif Ediper , mmmm tas raudonas kadras veža mane thumbup.gif
Valetta, taip čia jau su 50-tuku
Nikkė, O, Pupeliuk tai tik į šeimos albumą ir pretenduoju, bet meluosiu jei pasakysiu kad tik tuom ir patenkinta, tikrai noriu kažko daugiau, bet kai pradedu fotkint tai pasimetu, vnž dar ne laikas matyt.
Vasaraitė, mergaitė patiko, o vat vyriškiui per mažai erdvės man atrodo, tas su pypke fainuoliškas vyrukas smile.gif
Pupeliuk, man visos patiko, skardis, šaknys, kriauklyčių nuolaužos, plunksnos ....
Atsakyti