Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Aciu aciu biggrin.gif lyg pati rodyciau foto biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 06 02, 14:38)
O kad liūdna. Gal ir buvo liūdna.. Kartais tiesiog jaučiu, kad žmones liūdnus fotografuoju, o norėtųsi juk ir "for a change" pagauti.. doh.gif
Man atrodo niekas ir nepaugautu mane "crazy" mirksiukas.gif nebent as pati save namie kai niekas nemato hihihi.gif sunku man atsipalaiduoti doh.gif

Nebijuokit kritikuoti foto, as neisizeisiu tikrai 4u.gif komplimentus savo isorei nepriimu tongue.gif

Man pati paciausia antra foto, bet kiek pamenu kazkada lyg Smiltis rase, kad geriausia kad nosis neiseitu uz veido ribu hihihi.gif tai va, man norisi kad ji butu trumpesne biggrin.gif (bet va pati savaitgali draugus fotkinau, tai aisku kol ziurejau i ieskikli apie tai ir neprisimeniau biggrin.gif )
Pirmoje gal pakirpciau virsaus g.gif o paskutineje nieko nekeisciau 4u.gif
P.S. kadangi as galima sakyti vienintele zinau, kad laiko tikrai nebuvo, nei paieskoti nei pagalvoti, tai tvirtinu kad visi kadrai isejo labai gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 06 02, 14:48)
Aciu aciu  biggrin.gif  lyg pati rodyciau foto biggrin.gif

Man atrodo niekas ir nepaugautu mane "crazy" mirksiukas.gif  nebent as pati save namie kai niekas nemato  hihihi.gif sunku man atsipalaiduoti  doh.gif

Nebijuokit kritikuoti foto, as neisizeisiu tikrai 4u.gif komplimentus savo isorei nepriimu  tongue.gif 

Man pati paciausia antra foto, bet kiek pamenu kazkada lyg Smiltis rase, kad geriausia kad nosis neiseitu uz veido ribu  hihihi.gif tai va, man norisi kad ji butu trumpesne  biggrin.gif (bet va pati savaitgali draugus fotkinau, tai aisku kol ziurejau i ieskikli apie tai ir neprisimeniau biggrin.gif )
Pirmoje gal pakirpciau virsaus g.gif  o paskutineje nieko nekeisciau 4u.gif
P.S. kadangi as galima sakyti vienintele zinau, kad laiko tikrai nebuvo, nei paieskoti nei pagalvoti, tai tvirtinu kad visi kadrai isejo labai gerai 4u.gif

ačiū. pakartosim? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 06 02, 15:55)
ačiū. pakartosim? smile.gif
Laisvai biggrin.gif tik sidro reikia gerti pries o ne po biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 06 02, 14:35)
Na kodėl? Ir švelnus menas yra menas smile.gif Tiesa, jis gal nesukrečia taip, kaip lūdesys ar koks juodesnis jausmas, bet jis įsitveria jausmų kitaip. Vakar kalbėta apie meną. Aš nepritariu nuomonei, kad tarp mūsų menininkių nėra. Man rodosi yra. Menas toks keistas dalykas, vienus traukia, kitus atstumia. Jis visoks. Bet todėl ir yra kitoks, nei viskas. Pamatyti kitaip. Ar tai ne menas? Atskleisti, sužadinti... Turbūt nėra visuotino meno. Yra jausmas - kūrėjo ir žiūrovo. O kuris čia pirmesnis ir stipresnis, kaip jie sąveikauja - galima ginčytis iki nukritimo. Nemanau, kad meno išmokstama. Gali išmokti technikos, bet neišmoksi pamatyti. Apie ką čia aš kalbu  g.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 06 02, 14:38)
Net jegiu visos čia gautume 4 metų vienodą išsilavinimą, vis tiek skirtingais keliais eitumėm ir skirtingai praktiškai daug ką matytumėm. bet išsilavinimas vis tiek būtinas - labiausiai tam, kad tą savo kelią, savo būdus, savo stilių atrastumėm. tai čia apie emocinę pusę.

drinks_cheers.gif abiem
Atsakyti
Sadi, kur PS kistas nematau, grazu gavosi kadras seimos albumui 4u.gif as panasu turiu tik ne tokiu graziu spalvu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 06 02, 11:04)
Na cia tik ideja, foto be pavadinimo is vis snipstas manau butu, nei kokybes, nei kompozos, nei jb geras. man tai asmeniskai fe laugh.gif

Ir man smile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 06 02, 13:29)
Tai gal ji ir yra liudna smile.gif
Daznai girdziu tokius zodziu: "atgrasu", "pikta", "liudna", "grubu", "atstumia", "salta"... ir zmones nuraso foto.. bet foto anaiptol turi buti ne tik linxmos, romantiskos ir skleidziancios geri ir siluma.

Aha. Kažkaip šiandien labai tau pritariu. Ir kad tau dirbt reik eit - irgi biggrin.gif biggrin.gif

Sayonara, man patiko. Yr kabliukų, bet nesinori nieko matyt. Foto turi energiją. Oksana sakė nepriima komplimentų, ale man dzin - nepaprastai man ji graži smile.gif
O kompoza ir mano silpniausia vieta doh.gif
Atsakyti
Merginos, jei kuri turit ir negaila foto is meeto su manim ar Marija biggrin.gif - persiuskit i mano pasta ax.gif astapetra#gmail.com
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 06 02, 17:23)
Aha. Kažkaip šiandien labai tau pritariu. Ir kad tau dirbt reik eit - irgi  biggrin.gif  biggrin.gif
lotuliukas.gif Uz poros val gausi tongue.gif labai spaudimas mane spaudzia pastaruoju metu, ir darbu ir baliu ir oro spaudimas smile.gif
Atsakyti
sayonara,labai grazus portretai.. wub.gif Oksana gali nepriimt komplimentu,bet vistiek pasakysiu,kad modelis labai jaukiai siltas.

Sansariukui ir Baccardziukui balionu kruvos!! wub.gif Musu saika dideja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 06 02, 00:01)
Dar viena...man paciai patinka lb. blush2.gif

"O, Saule!"

Nu tam kartui paskutine biggrin.gif

Vasariskas buitiakas...pasiruose plaukti

abi foto nuostabios! wub.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 06 02, 13:40)
seniai rodžiau savo foto, tai dabar ant sutaršymo dedu.  4u.gif

labai wub.gif visos trys ! bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 06 02, 16:23)

Sayonara, man patiko. Yr kabliukų, bet nesinori nieko matyt. Foto turi energiją. Oksana sakė nepriima komplimentų, ale man dzin - nepaprastai man ji graži smile.gif
O kompoza ir mano silpniausia vieta  doh.gif

man t.p. jei nuotrauka patinka,kazkaip nesu nelinkusi ieskoti ir sureiksminti smulkmenu ... o rasti prie ko prikibti turbut galima kiekvienoje foto,bet ar to reikia? g.gif nzn blush2.gif
Atsakyti
na as trumpai, kas labiausiai istrigo smile.gif

c-girl, vaikai ant pajurio smelio, nu fantastiskas kadras, nors ir ne mano tie vaikai, bet noreciau tureti tokia fota thumbup.gif

sayonaros ir O duetas irgi labai patiko. apie Oksanos grozi, jaukuma ir fotogeniskuma cia jau visos parase, visiskai pritariu, o sayonara graziai ta uzfiksavo, nekliuna man plytos, matau tik ramybe thumbup.gif

as tai pagalvojau, gal galim kada kas norite i parka pavaziuoti, pasifotografuotume, pasipraktikuotume. taip noreciau pafotkinti ne tik vaikucius blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaktuke: 02 birželio 2009 - 19:16