Man tai svarbu, kad autorius detu savo foto, arba rasytu, kad ne jo ta foto...
nes kitu atveju jauciuos apgaudinejama...
supratau supratau, kaip matau jokio pasigailejimo cia nebus, kad ir kaip atgailauciau ir viena karta suklydus - pasitaisyt nebus leista.
kaip sakoma - nezinojimas neatleidzia nuo atsakomybes
Peperoni, o ka man daryt kad bunam kartu, matom ta pati, nusprendziam, kad va stai ta butu idomu nufotkint ir pasiulau kaip nufotkint, tik kad aparato mygtuka nuspaude jis, o ne as
Jo, profilyje idetas namas su kreivu langu yra fotkinta mano rankomis, bet jis rado ta nama, jis norejo nufotkint, tik tiesiog privaziavus prie jo, as buvau patogesneje veitoje, kad paspaust mygtuka, tai man jau prirasyt autoryste sau , na tikrai nemanau.
tiek to - neoftopinkim, galeciau teisintis ir jauciuosi is dalies teisi, bet cia jau visai kita tema.
visu atsiprasau, kas pasijaute apgauti
Peperoni, o ka man daryt kad bunam kartu, matom ta pati, nusprendziam, kad va stai ta butu idomu nufotkint ir pasiulau kaip nufotkint, tik kad aparato mygtuka nuspaude jis, o ne as
Jo, profilyje idetas namas su kreivu langu yra fotkinta mano rankomis, bet jis rado ta nama, jis norejo nufotkint, tik tiesiog privaziavus prie jo, as buvau patogesneje veitoje, kad paspaust mygtuka, tai man jau prirasyt autoryste sau , na tikrai nemanau.
tiek to - neoftopinkim, galeciau teisintis ir jauciuosi is dalies teisi, bet cia jau visai kita tema.
visu atsiprasau, kas pasijaute apgauti
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 08, 15:38)
supratau supratau, kaip matau jokio pasigailejimo cia nebus, kad ir kaip atgailauciau ir viena karta suklydus - pasitaisyt nebus leista.
baik tik
Siuo atveju matau dvi galimybes - arba Tavo vyrui reik uzsiregistruot ir dalyvaut savo niku, arba Tau tapt jo atstove spaudai ir visuomenei
O siaip - tai rinkciaus pirma varianta - na juk Tau puikiai sekas judet pirmyn - tai duokit viens kitam su vyru laisves
E, nu baikit, as galiu idet dar viena savo ZALIA foto
nematau cia jokios problemos.... fotkinkit abu ta pati objekta
juk vis tiek kiekvienas matot skirtingai - tai foto vis tiek bus skirtingos... kampas, sviesa, apdorojimas galu gale...
juk yra begalybe mirtinai uzfotografuotu objektu ir ka... vis tiek visi eina ir fotografuoja ta nelemta gedo pili arba Vln katedra...
esme autorystes yra ta, kad Tu paspaudi mygtuka... taip, kaip tu tai matai...
Mes su SP va pora kartu fotkinom ta pati zmogu, tuo paciu metu ir gavom visiskai skirtingas foto... Netgi baisiai smagu (bent jau man, tikiuos kad ir SP ) paskui sedet ir lygint tas foto ... ziuret, kaip skirtingai zmones mato ta pati momenta, ta pacia akimirka
Dek dek, Grethen, savo zaliuokes
nu laba diena... jei aš fotkinčiau tarkim Pepperoni, o Sayonara prieitų ir pasakytų - pabandyk fotkint iš apačios, taip geriau bus. tai autorystė jau jos?
Sakykit ar ne per blankios spalvos?
Rasytce - tai tas kadras juostinis buvo? tavo vyras juosta fotkina, ane? Tai jaučiu ir tu tuoj užskrėsi tuo
Sayonara - jaučiu tavo įgudusiai akiai iškart matosi kad juosta, ane?
Ei, nepulkit gi taip Rasytces - juk ne iš inerneto kur ištraukė ir parodė "o aš va kaip moku"
Ei, nepulkit gi taip Rasytces - juk ne iš inerneto kur ištraukė ir parodė "o aš va kaip moku"
QUOTE(Sadi @ 2009 06 08, 15:07)
Rasytce - tai tas kadras juostinis buvo? tavo vyras juosta fotkina, ane? Tai jaučiu ir tu tuoj užskrėsi tuo
Ne, nesimatė man, kad juosta - gal kas išties įgudęs būtų pamatęs. Rasytce pasakė, kad tai juostinis kadras.
Niekas nepuola. Manau, kad išsiaiškinom, kad dėti reikėtų tik savo nuotraukas. Tuo temą galime ir baigti
Esme ta, kad as nejauciu ir nemanau, kad mano iki siol daryti kadrai jau taip svarbus ir bent kiek idomus, kad reikia butinai pasakyt autoryste, todel rodydama siuos kadrus man net i galva nesove pasisakyt, nes nemaniau, kad jis ar as butume kitaip nufotkine rodytus kadrus. kol kas mes tikrai ant tiek nesiskiriam, kad butu akivaizdu, todel ir sutapatinau.
Meeto albumelyje tikiuosi visur parasiau kur spaude mygtuka su mano vyro fotiku sayonara, dabar jau bijau, kad nebuciau ko praleidus. ar rimtai, jei ka, be jokiu ironiju.
Papildyta:
na taip, juostinis toks ir uzsikretimas - jo turimos juostos neduoda to juostinio efekto , o kad uzsikrest, tai reik moket fotkint, gal tada
Meeto albumelyje tikiuosi visur parasiau kur spaude mygtuka su mano vyro fotiku sayonara, dabar jau bijau, kad nebuciau ko praleidus. ar rimtai, jei ka, be jokiu ironiju.
Papildyta:
QUOTE(Sadi @ 2009 06 08, 16:07)
na taip, juostinis toks ir uzsikretimas - jo turimos juostos neduoda to juostinio efekto , o kad uzsikrest, tai reik moket fotkint, gal tada
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 08, 15:11)
Esme ta, kad as nejauciu ir nemanau, kad mano iki siol daryti kadrai jau taip svarbus ir bent kiek idomus, kad reikia butinai pasakyt autoryste, todel rodydama siuos kadrus man net i galva nesove pasisakyt, nes nemaniau, kad jis ar as butume kitaip nufotkine rodytus kadrus. kol kas mes tikrai ant tiek nesiskiriam, kad butu akivaizdu, todel ir sutapatinau.
VISŲ temoje dalyvaujančių žmonių kadrai čia yra vienodai svarbūs. Ypač, jeigu žvelgiam plačiau, prisimenam ankstesnius darytus kadrus, bandom palyginti, surasti galbūt nuolat pasitaikančias klaidas ir t.t.
Ir viskas, jau siūlau baigti temą, viską išsiaiškinom. Manau, kad nuo šiol dėsi tik savo foto, o jei dėsi vyro - pasakysi, kad čia ne Tavo - negi gaila pakomentuoti?
VISKAS, gana..
QUOTE(Jurina @ 2009 06 08, 17:06)
Man tai labai patinka Tavo ir spalvos ir kokybe su siuzetu, kompozicija ir kadro "svarumu" kiek kitaip