Grethen aš irgi matau pirmas foto su žalsvu atspalviu.
Aš fotkinau gimnastikos pasirodyma sporto salei, tai apšvietimas kaip ir priklauso- nekoks, dar priešais langą, ir tik paskui susipratau kad reikėjo fotkint išlaikymo prioritetu, o aš diafragmos bandžiau, paskui perjungiau ant auto, nes pamačiau kad jokių nuotraukų nebus su mano sugebėjimais , tai vnž prigrybavau kaip reikiant.
Greta, per mano namini moniką, kuris neva kalibruotas, tai žalia kaip turi būt. Nu labai žalia. Kalibruojant lcd primažinamas jo šviesumas, kad kuo arčiau būt spausdintai foto. Vat per spiginantį darbinį ta žalia jau ne tokia agresyvi, nes šviesesnė foto Nors nesakyčiau, kad savo moniko spalvų niuansais labai pasitikėčiau, bet čia jau neniuansiškai žalia.
Ir iš vis, mane tas žiauriai erzina. Kad jei ir tavo paties monikas ir spalvos tvarkingi, kitas gali matyt bile kaip. Ir atvirkščiai
Ir iš vis, mane tas žiauriai erzina. Kad jei ir tavo paties monikas ir spalvos tvarkingi, kitas gali matyt bile kaip. Ir atvirkščiai
QUOTE(raige @ 2009 06 08, 14:46)
Greta, per mano namini moniką, kuris neva kalibruotas, tai žalia kaip turi būt. Nu labai žalia. Kalibruojant lcd primažinamas jo šviesumas, kad kuo arčiau būt spausdintai foto. Vat per spiginantį darbinį ta žalia jau ne tokia agresyvi, nes šviesesnė foto Nors nesakyčiau, kad savo moniko spalvų niuansais labai pasitikėčiau, bet čia jau neniuansiškai žalia.
va va as visada maniau, kad mano monitorius rodo gerai, paskui gavau keleta pastabu, kad mano nuotraukos neva turi vienoki ar kitoki atspalvi... jau vos ne paranoja buvo uzpuolus ziurejau per kelis monitorius, bandziau ziuret ta kalibravima...
bet pasidarius popierines foto pro, gavau lygiai tokias pat, kaip matau monitoriuj...
tai va taip tas kitu matymas gali imust is veziu...
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 03, 18:39)
manau, reikėtų patikslinimo, kieno daryta ši foto.
QUOTE(sayonara @ 2009 06 08, 15:03)
manau, reikėtų patikslinimo, kieno daryta ši foto.
daryta mano vyro su juostiniu
bet buvom kartu ir kartu ziurejom ka fotkint ir kaip fotkint. idejau tiesiog noredama sulaukt komentaru apie SIA fotke, neteikiant reiksmes kas tai padare. mano vyrui taip pat idomi Jusu visu nuomone
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 08, 14:18)
bet buvom kartu ir kartu ziurejom ka fotkint ir kaip fotkint. idejau tiesiog noredama sulaukt komentaru apie SIA fotke, neteikiant reiksmes kas tai padare. mano vyrui taip pat idomi Jusu visu nuomone
viskas būtų ok, jeigu nurodai, kad autorė nesi Tu.
ateičiai bent jau man būtų tikrai smagu, kad nebūtų dedamos ne savo foto be prierašo, kad jos svetimos.
gal kitoms nėra skirtumo, kieno foto čia dedam, tai parašykit savo nuomonę. gal tik man vienai negerai taip
Betgi niekaip negaliu suvokt kodel tokia didele reiksme turi autoryste, jei as noriu isgirst TIK komentaru? gal as ko nezinau, nesuprantu. kazkaip nesuvokiu dar kas ne taip? ar jusu komentarai pasikeistu kardinaliai - ziurint kas foto autorius, betgi tai irgi sioks toks nesaziningumas kaip ir gaunasi
atsiprasau sayonara, kad nenurodziau autoriaus ir kad taip yra svarbu - kita syki to nepamirsiu
atsiprasau sayonara, kad nenurodziau autoriaus ir kad taip yra svarbu - kita syki to nepamirsiu
QUOTE(raige @ 2009 06 08, 15:46)
Greta, per mano namini moniką, kuris neva kalibruotas, tai žalia kaip turi būt.
Verksiu net nzn ka ir bedaryt.. kaip cia dabar man tas spalvas susitvarkyti?
Problema ta, kad kai pakeiu zalia spalva, tai viskas per zalia pasidaro, jb kaip su zaliu filtru. Siaip ir tvarkaiu pagal jb monitoriu, kad nebutu nei per salti nei per silti atspalviai. na kzko dabar prikliurkinau, ziuresiu kaip seksis toliau
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 08, 15:18)
nu nu... o jei aš įdėčiau kokios Vaišvilaitės foto? būtų tas pats? ar ne? ... jei jūs šeima, tai čia tipo vienu vienetu jus laikyt?
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 08, 14:26)
Betgi niekaip negaliu suvokt kodel tokia didele reiksme turi autoryste, jei as noriu isgirst TIK komentaru? gal as ko nezinau, nesuprantu. kazkaip nesuvokiu dar kas ne taip? ar jusu komentarai pasikeistu kardinaliai - ziurint kas foto autorius, betgi tai irgi sioks toks nesaziningumas kaip ir gaunasi
manęs atsiprašinėt nereikia
aš tai maniau, jog savaime suprantama, kad jeigu MES čia mokomės, tai dedam tik savo nuotraukas, o jei dedam ne savo - parašom. komentarai čia ne prie ko, jie neturėtu skirtis priklausomai nuo autoriaus, tiesiog kai stebim vieni kitus, matom jų tobulėjimą, stovėjimą vietoje, kartais net regresą. o Tavo atveju kažkokia maišalynė išeitų, nes dalis foto - ne Tavo, o info apie tai - nėra.
ale ot sekles, nu...
klausykit - as truputi is dangaus iskritus jauciuos - gal kas galit pasakyt kuo baiges istorija FK del suneko su spageciais ant galvos? isjungiau tik pradejus viskam vystytis, o dabar mirtinai smalsumas kankina, koks finalas buvo...
klausykit - as truputi is dangaus iskritus jauciuos - gal kas galit pasakyt kuo baiges istorija FK del suneko su spageciais ant galvos? isjungiau tik pradejus viskam vystytis, o dabar mirtinai smalsumas kankina, koks finalas buvo...
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 08, 15:26)
šiaip man įdomu žinot, kaip fotografuoji ir tobulėji TU, o ne tavo vyras.