Mergaites, labai atsiprasau, kad jus taip kankinu, bet man labai svarbu, truputi supanikavau as ka blogai darau...bukit mielos pasakykit kaip dabar?
QUOTE(Grethenn @ 2009 06 08, 13:28)
Mergaites, labai atsiprasau, kad jus taip kankinu, bet man labai svarbu, truputi supanikavau as ka blogai darau...bukit mielos pasakykit kaip dabar
veidas lyg geras, bet rankos i zaliai melynuma ...
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 08, 14:26)
Paskutinej nuotraukoj man veidas geros spalvos naturalus... tik rankos ni...
as matau, jos rankos visur isdege, jos tieisog kaip baltas popierius, visa sviesa atspindi
znk jos rankos jauciu nuo tos palaidines (?) atspindi - atrodo melynai, violetiskai baltos be kraujo mergina visiskai
ir veidas neatrodo gyvas, bet jei sakai, kad jinai tokios odos, tai gal taip ir turi but...
ir veidas neatrodo gyvas, bet jei sakai, kad jinai tokios odos, tai gal taip ir turi but...
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 08, 14:30)
veidas lyg geras, bet rankos i zaliai melynuma ...
Va cia originalas, neliestas, dar tiesa "tint" i geltonuma uzdetas kai raw tvarkiau... man rodos ji tieisog persisveite ne man cia tokiai nemoksai tokius modelius fotkint
Siaip tai mergina man atrodo anoreksiska, apskritai - tai is kur ten tas raudonas kraujas
betgi ne mums teist...
-------------
Grethen - o tu pabandyk tas foto susirasyt i cd ir nuvarius i procentra per ju pc paziuret, jei taip vln imanoma... arba pas kuria nors is merginu isiprasyk i svecius
betgi ne mums teist...
-------------
Grethen - o tu pabandyk tas foto susirasyt i cd ir nuvarius i procentra per ju pc paziuret, jei taip vln imanoma... arba pas kuria nors is merginu isiprasyk i svecius
QUOTE(Peperoni @ 2009 06 08, 14:38)
Siaip tai mergina man atrodo anoreksiska, apskritai - tai is kur ten tas raudonas kraujas
Niaa...tikrai ne, ji ir su papais ir su gerais klubais ir is veiduko apvali, labai normali mergina tiesiog plona oda, gi labai sviesi, jos visas veidas strazdanotas, paprastai pas tokius zmones visos venos persisviecia nepaslaptis ir pas mane Tarkim cia fotografuota sauleje, manau kiek kitaip ir atrodo, tiesiog daugiau silto atspalvio
Sunku kai su savo menka technika reikia derintis dar ir prie oro, viena minute saule, kita debesys uzplaukia, staigai viskas pajuoduoja ir pradeda lyti
Pries kelias dienas fotkinau kita kolekcija pastato viduje, tai kai staigiai apsiniauke, teko atsidaryti blykste... niekaip kitaip nepavyko su f3,5, tai ka, pridengiau popieriuku kad i kakta nekaltu ir pleskinau
nu cia jau panasu i zmogu
ir va sitoj su spalvom jau atrodo viskas daugmaz normoj... tik seseeeliai...
bandyk Tu anose tada kiek gyvasties tai merginai ipust - pasiltink kiek spalvas, ar ka...
bandyk Tu anose tada kiek gyvasties tai merginai ipust - pasiltink kiek spalvas, ar ka...
Sveiki visi
rodaus su savo bandymais
Jaunoji paparacė
Aistra šokdynei
rodaus su savo bandymais
Jaunoji paparacė
Aistra šokdynei
QUOTE(Peperoni @ 2009 06 08, 15:11)
Reflektoriaus nebuvo 4tos valandos saule bandyk Tu anose tada kiek gyvasties tai merginai ipust - pasiltink kiek spalvas, ar ka...
O su siltinimu matai kas gavos blogiausia, kad jau atidaviau foto..tai atsispausdins ir viskas bus zalia.... o gal cia jusu visu monitoriai blogai rodo
QUOTE(Jurina @ 2009 06 08, 15:14)
Jaunoji paparacė
[
Patinka spalvos man [