Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Mergaites, labai atsiprasau, kad jus taip kankinu, bet man labai svarbu, truputi supanikavau as ka blogai darau...bukit mielos pasakykit kaip dabar?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 06 08, 13:28)
Mergaites, labai atsiprasau, kad jus taip kankinu, bet man labai svarbu, truputi supanikavau as ka blogai darau...bukit mielos pasakykit kaip dabar

veidas lyg geras, bet rankos i zaliai melynuma ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 08 birželio 2009 - 12:31
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 08, 14:26)
Paskutinej nuotraukoj man veidas geros spalvos smile.gif naturalus... tik rankos ni...
as matau, jos rankos visur isdege, jos tieisog kaip baltas popierius, visa sviesa atspindi doh.gif
Atsakyti
znk jos rankos jauciu nuo tos palaidines (?) atspindi - atrodo melynai, violetiskai baltos biggrin.gif be kraujo mergina visiskai biggrin.gif

ir veidas neatrodo gyvas, bet jei sakai, kad jinai tokios odos, tai gal taip ir turi but... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 08, 14:30)
veidas lyg geras, bet rankos i zaliai melynuma ...
Va cia originalas, neliestas, dar tiesa "tint" i geltonuma uzdetas kai raw tvarkiau... man rodos ji tieisog persisveite blink.gif ne man cia tokiai nemoksai tokius modelius fotkint laugh.gif
Atsakyti
melyno kraujo tongue.gif gali ir taip but... kita kart kokia mulaciuke kvieskis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 08 birželio 2009 - 12:37
Kodel isimat foto,tada kai jau vyksta balsavimas? unsure.gif Kiek kart kalbejom apie tai,bet vistiek.... verysad.gif
Atsakyti
Siaip tai mergina man atrodo anoreksiska, apskritai - tai is kur ten tas raudonas kraujas biggrin.gif tongue.gif
betgi ne mums teist... ax.gif
-------------

Grethen - o tu pabandyk tas foto susirasyt i cd ir nuvarius i procentra per ju pc paziuret, jei taip vln imanoma... ax.gif arba pas kuria nors is merginu isiprasyk i svecius bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 08 birželio 2009 - 12:43
QUOTE(Peperoni @ 2009 06 08, 14:38)
Siaip tai mergina man atrodo anoreksiska, apskritai - tai is kur ten tas raudonas kraujas  biggrin.gif  tongue.gif 
Niaa...tikrai ne, ji ir su papais ir su gerais klubais ir is veiduko apvali, labai normali mergina smile.gif tiesiog plona oda, gi labai sviesi, jos visas veidas strazdanotas, paprastai pas tokius zmones visos venos persisviecia smile.gif nepaslaptis ir pas mane smile.gif

Tarkim cia fotografuota sauleje, manau kiek kitaip ir atrodo, tiesiog daugiau silto atspalvio

user posted image

Sunku kai su savo menka technika reikia derintis dar ir prie oro, viena minute saule, kita debesys uzplaukia, staigai viskas pajuoduoja ir pradeda lyti doh.gif

Pries kelias dienas fotkinau kita kolekcija pastato viduje, tai kai staigiai apsiniauke, teko atsidaryti blykste... niekaip kitaip nepavyko su f3,5, tai ka, pridengiau popieriuku kad i kakta nekaltu ir pleskinau biggrin.gif
Atsakyti
nu cia jau panasu i zmogu biggrin.gif tongue.gif

ir va sitoj su spalvom jau atrodo viskas daugmaz normoj... g.gif tik seseeeliai... unsure.gif

bandyk Tu anose tada kiek gyvasties tai merginai ipust - pasiltink kiek spalvas, ar ka... g.gif
Atsakyti
Sveiki visi biggrin.gif
rodaus su savo bandymais
Jaunoji paparacė
user posted image
user posted image
user posted image
Aistra šokdynei
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 06 08, 15:11)
ir va sitoj su spalvom jau atrodo viskas daugmaz normoj... g.gif tik seseeeliai...  unsure.gif
bandyk Tu anose tada kiek gyvasties tai merginai ipust - pasiltink kiek spalvas, ar ka...  g.gif
Reflektoriaus nebuvo smile.gif 4tos valandos saule smile.gif
O su siltinimu matai kas gavos verysad.gif blogiausia, kad jau atidaviau foto..tai atsispausdins ir viskas bus zalia.... o gal cia jusu visu monitoriai blogai rodo laugh.gif

QUOTE(Jurina @ 2009 06 08, 15:14)
Jaunoji paparacė
[
Patinka spalvos man smile.gif
Atsakyti