Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Degutė @ 2009 06 07, 23:29)
viskas būtų gerai, bet pirmose dvejose oda atrodo žalsva  unsure.gif

norejau ta pati rasyti drinks_cheers.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 06 08, 09:12)
tarsykit gi biggrin.gif

persikreipes vaikas, nelabai man rolleyes.gif
Atsakyti
Na va, susirupinau savo monitorium..jei pas 3 oda zalia, tai maniskis musiet tikrai negerai rodo.. pas mane oda naturaliai rausva, gelsvo atspalvio nuo vos matomu strazdanu, o zalumo siek tiek turi tik laiptai unsure.gif
tai dabar kai spausdins nuotraukas.. tai visos gausis zalios doh.gif nu damn
pozavimui priekaistu tai neturejau, labai atsipalaidavus buvo, sicia suraukus antakius, bet man netrukdo

QUOTE(Kaktuke @ 2009 06 08, 11:12)
pazvelk kampu
man taip pat deformuota atrodo smile.gif
Atsakyti
Grethen - tikrai zalsva ta odele mirksiukas.gif

O tu jau esi darius popierines foto ir lyginus su situ monitorium? g.gif

p.s. laba diena visoms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 08 birželio 2009 - 11:23
Vat man irgi neramu su tuo zalumu. g.gif Jau ne pirma karta nematau zalios, kuria visi mato. doh.gif Reiks leptopa keisti (negi save kaltinsiu biggrin.gif ).

Kaktuke, man irgi neypac. Gal lengviau ziuretusi, jei galva nebutu tiksliai horizontali, tada neatrodytu, kad ja spaudzia virsutine krastine, del to ji taip persikreipus? g.gif

Sea, nu bet ir momenta pagavai toj naujojoj kudrinej foto! thumbup.gif Sita nuotrauka dziaugsis dar kelios kartos. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 06 08, 13:22)
O tu jau esi darius popierines foto ir lyginus su situ monitorium?  g.gif
mhm, dariau pro centre, tai gavosi melyna.... tada monitoriui dadejau melyno atspalvio, kad normaliai matyciau, nes ir pastebejau kad kituose kompuose matau per melyna viska. Na o dabar dar ta zalia islindo doh.gif

Kaip jums sita? gal nebezalia? mastau.gif dabar jauciu pavioletinavus...

user posted image

Atsakyti
Sitos foto odos spalva nenupasakojama biggrin.gif net nzn i kuria cia spalva labiau nesa mastau.gif
na, kad nenaturali - tai faktas... ax.gif rankos tai isvis melynai baltos... na mano monitoriuj tai ta mergina neatrodo gyva... g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 06 08, 13:04)
na mano monitoriuj tai ta mergina neatrodo gyva...  g.gif  biggrin.gif

aha, ir mano monikas taip rodo. O tos ankstesnės tai man patiko. Ir tas atspalvis visai tiko, čia juk modelio foto, ji ir apsirengus atitinkamai. Man kažkaip tiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 06 08, 13:04)
na, kad nenaturali - tai faktas...  ax.gif rankos tai isvis melynai baltos... na mano monitoriuj tai ta mergina neatrodo gyva...  g.gif  biggrin.gif

pas man tas pats
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 06 08, 14:04)
na mano monitoriuj tai ta mergina neatrodo gyva...  g.gif  biggrin.gif
lotuliukas.gif ne nu jega.... as sakau, ji kaip numirele ir atrode, tai tik koki efekta uzedi ir visos spalvos lenda doh.gif vienas modelis buvo perskrudes, o sita aristokrate, tai jos 2se taip nesiziurejo..
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 06 08, 13:18)
lotuliukas.gif  ne nu jega.... as sakau, ji kaip  numirele ir atrode, tai tik koki efekta uzedi ir visos spalvos lenda  doh.gif vienas modelis buvo perskrudes, o sita aristokrate, tai jos 2se taip nesiziurejo..

beda su tais modeliais lotuliukas.gif

Man, kaip ir Sadi - tose pirmose tas zalias atspalvis kaip ir nemaiso - jei ziuret i visa visuma... na gal tik siek tiek ta zaluma sumazinciau.... g.gif bet va sitoj paskutinej - tai labai jau nenaturaliai atrodo... ax.gif
Atsakyti
Paskutinej nuotraukoj man veidas geros spalvos smile.gif naturalus... tik rankos ni...
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 08, 13:26)
Paskutinej nuotraukoj man veidas geros spalvos smile.gif naturalus... tik rankos ni...

visai supaniosim Greta biggrin.gif
Atsakyti