Na va, susirupinau savo monitorium..jei pas 3 oda zalia, tai maniskis musiet tikrai negerai rodo.. pas mane oda naturaliai rausva, gelsvo atspalvio nuo vos matomu strazdanu, o zalumo siek tiek turi tik laiptai
tai dabar kai spausdins nuotraukas.. tai visos gausis zalios nu damn
pozavimui priekaistu tai neturejau, labai atsipalaidavus buvo, sicia suraukus antakius, bet man netrukdo
Vat man irgi neramu su tuo zalumu. Jau ne pirma karta nematau zalios, kuria visi mato. Reiks leptopa keisti (negi save kaltinsiu ).
Kaktuke, man irgi neypac. Gal lengviau ziuretusi, jei galva nebutu tiksliai horizontali, tada neatrodytu, kad ja spaudzia virsutine krastine, del to ji taip persikreipus?
Sea, nu bet ir momenta pagavai toj naujojoj kudrinej foto! Sita nuotrauka dziaugsis dar kelios kartos.
mhm, dariau pro centre, tai gavosi melyna.... tada monitoriui dadejau melyno atspalvio, kad normaliai matyciau, nes ir pastebejau kad kituose kompuose matau per melyna viska. Na o dabar dar ta zalia islindo
Kaip jums sita? gal nebezalia? dabar jauciu pavioletinavus...
Sitos foto odos spalva nenupasakojama net nzn i kuria cia spalva labiau nesa na, kad nenaturali - tai faktas... rankos tai isvis melynai baltos... na mano monitoriuj tai ta mergina neatrodo gyva...
aha, ir mano monikas taip rodo. O tos ankstesnės tai man patiko. Ir tas atspalvis visai tiko, čia juk modelio foto, ji ir apsirengus atitinkamai. Man kažkaip tiko
ne nu jega.... as sakau, ji kaip numirele ir atrode, tai tik koki efekta uzedi ir visos spalvos lenda vienas modelis buvo perskrudes, o sita aristokrate, tai jos 2se taip nesiziurejo..
ne nu jega.... as sakau, ji kaip numirele ir atrode, tai tik koki efekta uzedi ir visos spalvos lenda vienas modelis buvo perskrudes, o sita aristokrate, tai jos 2se taip nesiziurejo..
Man, kaip ir Sadi - tose pirmose tas zalias atspalvis kaip ir nemaiso - jei ziuret i visa visuma... na gal tik siek tiek ta zaluma sumazinciau.... bet va sitoj paskutinej - tai labai jau nenaturaliai atrodo...