Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Stai koks as laimes kudikis, turejau progra fotografuoti toki modeliuka rolleyes.gif tik kaip man pasiseke nzn, vertinkit.
siaip fotkinau kolekcija, taip kad portretu tik pora ant greicio papyskinau su 50tuku unsure.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 07 birželio 2009 - 21:58
Grethenn, fotografui tai didziulis pliusas uz rakursus, spalvas ir gerai parinkta ryskumo zona! thumbup.gif O vat modeliukui tureciau pastabu... blush2.gif Isvaizda tokia dekinga, bet zvilgsnis tai nelabai naturalus man pasirode, ypac antra tokia dirbtine, su pretenzija. g.gif
Atsakyti
tu čia, ką, mane fotkini?
taip atrodo modeliukas biggrin.gif

kažkoks drąsus zuikis - anonimas išlindo uždaruose namų darbuose biggrin.gif bet nesijautrinkit žmonės smile.gif

man tai kaip tik gėlytė su žolele gražiau ax.gif niekada neraučiau žolelės jei ji man trukdytų kadrui smile.gif

ir aš įdėsiu kvietkų biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 06 07, 22:55)
Stai koks as laimes kudikis, turejau progra fotografuoti toki modeliuka  rolleyes.gif  tik kaip man pasiseke nzn, vertinkit.
siaip fotkinau kolekcija, taip kad portretu tik pora ant greicio papyskinau su 50tuku  unsure.gif

viskas būtų gerai, bet pirmose dvejose oda atrodo žalsva unsure.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif
sakot balsavimas jau vyksta blink.gif reiks eit ziuret, favorites rinktis rolleyes.gif
QUOTE(ediper @ 2009 06 06, 21:15)
aha reiktu pakirpt,ale taip rankos nekyla lysti prie juostos su visom programom  blush2.gif

o tai prie juostos perejai bigsmile.gif visai gerai ziurisi, tik raudonumas kaireje blasko mirksiukas.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 06, 21:25)
Cia truputi spam'o nu bet negaliu  lotuliukas.gif http://fotokudra.lt/img.php?img=232735

nebe rodo verysad.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 06 06, 22:43)

man sis labiau rolleyes.gif

C-girl, saulutes irgi labai patinka rolleyes.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 06 07, 09:31)
O pasvirimas man visgi patinka, be to pavertus kadra galima daugiau sutalpinti kai su 50-tuku fotkini  lotuliukas.gif

pas mane irgi paskutiniu metu padaugejo pasvirusiu kadru unsure.gif rolleyes.gif
Unes nespalvota thumbup.gif

Grethen, pirmoji labai labai, grazus modeliukas bigsmile.gif paskutines nesupratau spalvu blush2.gif biggrin.gif

pridejot geliu foto, tai ir as dedu blush2.gif
zolynelis
user posted image

Atsakyti
Grethen zinok noreciau kazkaip nekreipti demesio i zalia oda, bet negaliu... per daug nenaturaliai... jau nebe tas variantas kai man grazu spalvos perdarytos.. 4u.gif ir panasu, kad jai ar saule sviete i akis.. prisimerkusi g.gif idomus labai modelis, bet kazkas negerai.. bet cia mano nuomone 4u.gif

Valeta jei labai smalsu, pas mane tarp komentuotu foto Kudroj truputi matosi, pakomentavau 'jezusmarija' biggrin.gif ten siek tiek aisku kas prie ko biggrin.gif

Atsakyti
Grethen,man grazu 4u.gif
Atsakyti
na ir aš prabalsavau ND rolleyes.gif kai kurios labai šauniai padirbėjo smile.gif
Atsakyti
Lamella,
parasyk man savo email, atsiusiu tau tavo drauges nuotrauka 4u.gif

prabalsavau ir as smile.gif
Atsakyti
Grethen, labai svelniai ugninga mergina nufotografuota thumbup.gif

O as velgi savo Une rodau:

pazvelk kampu

user posted image

tarsykit gi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaktuke: 08 birželio 2009 - 09:13
QUOTE(Kaktuke @ 2009 06 08, 10:12)
Grethen, labai svelniai ugninga mergina nufotografuota  thumbup.gif

O as velgi savo Une rodau:

pazvelk kampu

user posted image

tarsykit gi biggrin.gif

labai nebloga nuotrauka, ir modelis puikus....
įdomus rakurso pasirinkimas.
Atsakyti
man kaip sulauzytas vaikas per kakla... nlb 4u.gif
Atsakyti