Man tai Unes porterukas spalvotas labiau. Gal kiek šiltesnio atspalvio norisi?
Saulučių padavė aš šiandien irgi pievoj gulinėjau, bet tokio gražaus bendro vaizdo negavau
Kartu iki saulėlydžio
arba labiau gal pagal taisykles kadras
Nors man pirmas labiau
Reik pagalbos
Nikon D40x. Šiandien pastebėjau, kad neveikia (neatsidaro) vidinė blykstė. Nežinau, ar seniai jau taip, nes retai ją naudoju. Peržiūrėjau visą meniu keletą kartų, galvoju gal koks nustatymas nusimušęs - nieko neatradau
Gal turit kokių minčių, kame čia reikalas? Ar čia gedimas, jau reiks nešt taisyt?
Ačiū.
Nikon D40x. Šiandien pastebėjau, kad neveikia (neatsidaro) vidinė blykstė. Nežinau, ar seniai jau taip, nes retai ją naudoju. Peržiūrėjau visą meniu keletą kartų, galvoju gal koks nustatymas nusimušęs - nieko neatradau
Gal turit kokių minčių, kame čia reikalas? Ar čia gedimas, jau reiks nešt taisyt?
Ačiū.
QUOTE(c-girl @ 2009 06 06, 22:30)
I ramuneliu tema mano ramuneles(nors is tiesu "saulutes" atrodo jos vadinasi)
Grozis QUOTE(Zitlali @ 2009 06 06, 23:25)
Prunkstelejau QUOTE(Nikkė @ 2009 06 06, 23:25)
Mano galva, max 3 foto yra OK, siaip uztektu ir 2.
ok 3 QUOTE(Sadi @ 2009 06 07, 00:43)
Kartu iki saulėlydžio
Man visai patiko sitas, minimal toks QUOTE(Kaktuke @ 2009 06 06, 14:57)
Loreli, pirma kart krikstynas fotkinai??
aha, pirmą.... ir patiko visai
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 06, 17:32)
O ikelsi foto mum paziet?
turbūt, kad ne, nes visgi ten daug žmonių ir nelabai norėčiau. O be to ten jokio meno .... šiaip esu visai patenkinta
oi kokių gražių gėlyčių pridėjot. sadi, gražu
Vija, vidines blykstes geriau nenaudot, taigi visai gerai, kad ji neatsidaro, dziauktis reik
Sadi, grazios gelytes, man tik noretusi, kad ju "veidai" matytusi
uz ka vyksta balsavimas atitrukau visai nuo tu konkursu
Sadi, grazios gelytes, man tik noretusi, kad ju "veidai" matytusi
Aciu uz nuones apie Unes portreta, turbut naturalios spalvos butu graziausiai, nes ir taip labai svelnios. O pasvirimas man visgi patinka, be to pavertus kadra galima daugiau sutalpinti kai su 50-tuku fotkini
Ramunes - saulutes visu grazios, Ediper sutinku del virsaus pakirpimo, spalvos grazios sodrios.
C-girl patiko spalvos, formatas, graziai pateikta.
Sadi, grazus minimalizmas pirmoji labiau, antroj smilgele i akis krenta. Kada gi pievoj pagulineti spejai? taigi slapia, lyja visa savaitgali
Ramunes - saulutes visu grazios, Ediper sutinku del virsaus pakirpimo, spalvos grazios sodrios.
C-girl patiko spalvos, formatas, graziai pateikta.
Sadi, grazus minimalizmas pirmoji labiau, antroj smilgele i akis krenta. Kada gi pievoj pagulineti spejai? taigi slapia, lyja visa savaitgali
QUOTE(Kaktuke @ 2009 06 07, 10:31)
prajuokinai... pas man ta pati situacija...
Jei idomu pasizvalgyti po foto galerijas lb idomiu nuotrauku yra http://1x.com/?from=...atest additions
Ačiū už komentarus
puke - taigi miesto ND baigėsi
Taip ir gulinėjau - šlapioj
QUOTE(Pukė @ 2009 06 07, 10:09)
puke - taigi miesto ND baigėsi
QUOTE(Kaktuke @ 2009 06 07, 10:31)
Taip ir gulinėjau - šlapioj
Sadi, puiku! Labai grakstus koteliu sokis. Man pirma labiau patinka, ir tie koteliai pirmoj dailiau atrodo. Antroj jau yra nereikalingu detaliu - smilga ir lapelis kampe.
Kaktuke,
Kaktuke,
Sadi, pirmoji gražiai antroje jau minėjo apie žolytę, nereikalinga ji ten.
sveikos, seniau jau besilankiau cia, ziuriu kad meginos pas pazengusiasias persikele labai patiko Sadi gelytes