Na va, jau po krikstynu fotkinimo šiandien... jau kaip noriu greičiau pažiūrėt kas gavosi, bet dabar neturiu savo kompo .......
bažnyčia šviesi šviesi pasitaikė.... bent tiek gerai
QUOTE(Loreli @ 2009 06 06, 13:30)
Na va, jau po krikstynu fotkinimo šiandien... jau kaip noriu greičiau pažiūrėt kas gavosi, bet dabar neturiu savo kompo .......
Loreli, pirma kart krikstynas fotkinai??
QUOTE(Loreli @ 2009 06 06, 14:30)
O ikelsi foto mum paziet?
As tai lb pergyvenu, nes draugei tuoj gimdyt ir jos gimdyma fotkinsiu labai baisu nuvilt... nezinau kur nuotrauku paziuret gimdymo geru apart Cekanaviciaus (man lb. nepatiko)
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 06, 16:32)
Labai grazus tavo portretai, kudroje tai tiesiog madona su kudikiu
labai fotogeniska esi, net modelio nereikia.
Gimdyma, manau, labai sunku fotografuoti, Pati nesiryzciau tokiai avantiurai.
**
keliu dar galvini savo Unes portretuka
neapsisprendziu, gal spalvota?
negausiai cia musu siandien
QUOTE(Kaktuke @ 2009 06 06, 19:49)
**
keliu dar galvini savo Unes portretuka
neapsisprendziu, gal spalvota?
negausiai cia musu siandien
JB graziau,bet siaip faina ir spalvota,nors ir nenaturali
jus uzrodet tokiu graziu ramunyciu,tai bandziau ir as ,siandien isryskinau paciai visai patina,ypac dideliu formatu gaila,kad ta pirmoji,taip kaip baltas blynas tik
Labukas
I ramuneliu tema mano ramuneles(nors is tiesu "saulutes" atrodo jos vadinasi)
ediper, pakirpciau virsaus...blasko truputi kazkas raudonas kairiajame kampe
QUOTE(c-girl @ 2009 06 06, 21:30)
Labukas
oho kokios grazios
aha reiktu pakirpt,ale taip rankos nekyla lysti prie juostos su visom programom
Cia truputi spam'o nu bet negaliu http://fotokudra.lt/img.php?img=232735
Grethen, pagal dabartines taisykles i ND dedam iki 3 foto nuo zmogaus, bet juk tai musu taisykles, jas galima keisti, siulykit, kaip kam atrodo geriau. Mano galva, max 3 foto yra OK, siaip uztektu ir 2.
Zitlali, C-girl, aciu uz nuorodas!
Kaktuke, Unes portretukas techniskai gerai atliktas, bet, mano akimis, tai tiesiog ramiai stovincio vaiko foto, ne itin idomi... Ir tas pakreipimas man asmeniskai nelabai, gal maziau noretusi.
Ediper, koks grazus antras planas, super! Bet man uzkliuvo, kad nuotraukoj pirmas (ryskios gelytes) ir antras planai yra tarsi atskiri objektai, nera vientisumo. O ir pirmas planas toks padrikas, akys laksto, nematau akcento. Palyginimui - C-girl gelytes man jau susidelioja i bendra vientisa vaizdeli, vaizdas nesuskaidytas.
Na, ainu i albuma paveizet, kaip pribalsavot.
Zitlali, C-girl, aciu uz nuorodas!
Kaktuke, Unes portretukas techniskai gerai atliktas, bet, mano akimis, tai tiesiog ramiai stovincio vaiko foto, ne itin idomi... Ir tas pakreipimas man asmeniskai nelabai, gal maziau noretusi.
Ediper, koks grazus antras planas, super! Bet man uzkliuvo, kad nuotraukoj pirmas (ryskios gelytes) ir antras planai yra tarsi atskiri objektai, nera vientisumo. O ir pirmas planas toks padrikas, akys laksto, nematau akcento. Palyginimui - C-girl gelytes man jau susidelioja i bendra vientisa vaizdeli, vaizdas nesuskaidytas.
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 06, 22:25)
QUOTE(Nikkė @ 2009 06 06, 22:25)
Aciu uz komentara su viskuo