Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Na va, jau po krikstynu fotkinimo šiandien... jau kaip noriu greičiau pažiūrėt kas gavosi, bet dabar neturiu savo kompo biggrin.gif .......
bažnyčia šviesi šviesi pasitaikė.... bent tiek gerai
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2009 06 06, 13:30)
Na va, jau po krikstynu fotkinimo šiandien... jau kaip noriu greičiau pažiūrėt kas gavosi, bet dabar neturiu savo kompo  biggrin.gif .......

Loreli, pirma kart krikstynas fotkinai??
Atsakyti

QUOTE(Loreli @ 2009 06 06, 14:30)
Na va, jau po krikstynu fotkinimo šiandien... jau kaip noriu greičiau pažiūrėt kas gavosi, bet dabar neturiu savo kompo  biggrin.gif .......

O ikelsi foto mum paziet? bigsmile.gif
As tai lb pergyvenu, nes draugei tuoj gimdyt ir jos gimdyma fotkinsiu blink.gif labai baisu nuvilt... nezinau kur nuotrauku paziuret gimdymo geru apart Cekanaviciaus (man lb. nepatiko) doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 06 birželio 2009 - 16:49
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 06, 16:32)

Labai grazus tavo portretai, kudroje tai tiesiog madona su kudikiu thumbup.gif
labai fotogeniska esi, net modelio nereikia.
Gimdyma, manau, labai sunku fotografuoti, Pati nesiryzciau tokiai avantiurai.

**
keliu dar galvini savo Unes portretuka
user posted image

neapsisprendziu, gal spalvota?
user posted image
negausiai cia musu siandien g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaktuke: 06 birželio 2009 - 18:51
Aciu 4u.gif Man pirmoji... antroj su spalvom negerai.. veidukas nenaturalus visai... nors ir kampas nelimpa... ax.gif gal nepribrendau dar visiems 'vartymams' smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 06 birželio 2009 - 19:53
QUOTE(Kaktuke @ 2009 06 06, 19:49)

**
keliu dar galvini savo Unes portretuka

neapsisprendziu, gal spalvota?

negausiai cia musu siandien  g.gif

JB graziau,bet siaip faina ir spalvota,nors ir nenaturali

jus uzrodet tokiu graziu ramunyciu,tai bandziau ir as ,siandien isryskinau smile.gif paciai visai patina,ypac dideliu formatu smile.gif gaila,kad ta pirmoji,taip kaip baltas blynas tik doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 06 birželio 2009 - 20:19
Labukas 4u.gif

I ramuneliu tema biggrin.gif mano ramuneles(nors is tiesu "saulutes" atrodo jos vadinasi) ax.gif

user posted image

ediper, pakirpciau virsaus...blasko truputi kazkas raudonas kairiajame kampe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 06 06, 21:30)
Labukas 4u.gif

I ramuneliu tema biggrin.gif mano ramuneles(nors is tiesu "saulutes" atrodo jos vadinasi) ax.gif

user posted image
ediper, pakirpciau virsaus...blasko truputi kazkas raudonas kairiajame kampe 4u.gif

oho kokios grazios bigsmile.gif
aha reiktu pakirpt,ale taip rankos nekyla lysti prie juostos su visom programom blush2.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tapu tapu: 06 birželio 2009 - 21:23
Cia truputi spam'o nu bet negaliu lotuliukas.gif http://fotokudra.lt/img.php?img=232735
Atsakyti
Grethen, pagal dabartines taisykles i ND dedam iki 3 foto nuo zmogaus, bet juk tai musu taisykles, jas galima keisti, siulykit, kaip kam atrodo geriau. Mano galva, max 3 foto yra OK, siaip uztektu ir 2.

Zitlali, C-girl, aciu uz nuorodas!

Kaktuke, Unes portretukas techniskai gerai atliktas, bet, mano akimis, tai tiesiog ramiai stovincio vaiko foto, ne itin idomi... blush2.gif Ir tas pakreipimas man asmeniskai nelabai, gal maziau noretusi. g.gif

Ediper, koks grazus antras planas, super! Bet man uzkliuvo, kad nuotraukoj pirmas (ryskios gelytes) ir antras planai yra tarsi atskiri objektai, nera vientisumo. g.gif O ir pirmas planas toks padrikas, akys laksto, nematau akcento. Palyginimui - C-girl gelytes man jau susidelioja i bendra vientisa vaizdeli, vaizdas nesuskaidytas.

Na, ainu i albuma paveizet, kaip pribalsavot. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 06, 22:25)
Cia truputi spam'o nu bet negaliu  lotuliukas.gif http://fotokudra.lt/img.php?img=232735

lotuliukas.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 06 06, 22:25)

Ediper, koks grazus antras planas, super! Bet man uzkliuvo, kad nuotraukoj pirmas (ryskios gelytes) ir antras planai yra tarsi atskiri objektai, nera vientisumo.  g.gif O ir pirmas planas toks padrikas, akys laksto, nematau akcento. Palyginimui - C-girl gelytes man jau susidelioja i bendra vientisa vaizdeli, vaizdas nesuskaidytas.
Na, ainu i albuma paveizet, kaip pribalsavot.  bigsmile.gif

Aciu uz komentara drinks_cheers.gif su viskuo mirksiukas.gif
Atsakyti