Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(ediper @ 2009 06 05, 17:51)
ar as gerai perskaiciau Teti?! blink.gif

drinks_cheers.gif Mano reakcija tokia pati...
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 06 05, 20:57)
drinks_cheers.gif Mano reakcija tokia pati...

O kas blogai?Per jaunai atrodo ar kaip...? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
o nieks nesinaudojat RAW failams tvarkyt Adobe Bridge CS3? man tai labai patogu, galima vienu metu sukonvertuoti didelį kiekį CRW į JPG, galima žaisti po vieną. tvarko išdegimus, ekspoziciją ir pan.

Atsakyti
Zitlali, kokios foto tavo kudroje wub.gif man labai labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 06 05, 21:13)
o nieks nesinaudojat RAW failams tvarkyt Adobe Bridge CS3? man tai labai patogu, galima vienu metu sukonvertuoti didelį kiekį CRW į JPG, galima žaisti po vieną. tvarko išdegimus, ekspoziciją ir pan.

nu reikės pasibandyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 06 05, 22:21)
Zitlali, kokios foto tavo kudroje wub.gif  man labai labai 4u.gif

Aciu 4u.gif
oho Lamella... smagu toki jaunatviska teti tureti 4u.gif

Man iskilo klausimas, gavau pastaba, kad ikeliau dvi nuotraukas atskirai i Kudra, o ne kaip serija ar tiesiog viena.. ar tikrai cia taip blogai? as pagalvojau, kad noreciau isgirsti komentarus jom abiem atskirai ir, kad vertintu kaip vieneta, o ne serija.. nes serijose daznai apibendrina ir ta nuotaika susiklijuoja is dvieju i viena... o mano galva jos abi tos foto skiriasi nuotaika... kaip jum atrodo? ar cia tiesiog kimba ar atkreipti demesi i pastaba?

Geras.. ziurineju fotkes Kudroj, pasirodo 'Kai ateina tinginys' cia Grethen darbas bigsmile.gif pamenu kazkada buvau uzejus pas Jus i tema ir maciau sita foto.. tada pagalvojau, eina sau.. kokius kryziaus kelius teks man nueiti, kad pavyktu bent pusiau panasu kadra padaryt..... tas pats ir su Pugos 'Kokonu', sedejau is spoksojau ir ta pati galvojau biggrin.gif Tiesa, gaila, ka O iseme darbus savo is profilio... man lb patiko autoportretas ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 06 birželio 2009 - 07:30
QUOTE(lamella @ 2009 06 05, 19:36)
Reiks eit išnaujo tėtį kankinti ir patefoną biggrin.gif
Njo... galvojau cia gyvenimo draugas laugh.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 05, 23:56)
Man iskilo klausimas
Bet komentaru vis tiek ten nelabai gauni tongue.gif O siaip as rinkciausi viena, tiesiog is tu 2ju issirinkti geresne smile.gif Aiq koks gi skirtumas, gali det nors ir 10 panasiu, nieks neuzdraus smile.gif

Aciu uz invertinima blush2.gif Tai tiesiog buvo "fuksas"..
Atsakyti
po ilgo laiko, rodausi:

...pirštukus aplaižysi...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 06 06, 10:17)
Bet komentaru vis tiek ten nelabai gauni tongue.gif O siaip as rinkciausi viena, tiesiog is tu 2ju issirinkti geresne smile.gif Aiq koks gi skirtumas, gali det nors ir 10 panasiu, nieks neuzdraus smile.gif

supratau... aisku, aciu smile.gif
Atsakyti
Zitlali, apie Tavo foto, kuri šiuo metu kūdroje geriausiose. Viskas labai labai neblogai, vienintelis dalykas, kuris man kliūna - labai sintetinis grūdas. 4u.gif Apimtį nuo nuotraukos nuėmė.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 06 06, 10:29)
Zitlali, apie Tavo foto, kuri šiuo metu kūdroje geriausiose. Viskas labai labai neblogai, vienintelis dalykas, kuris man kliūna - labai sintetinis grūdas.  4u.gif Apimtį nuo nuotraukos nuėmė.. ax.gif

g.gif aciu uz pastaba Sayonara 4u.gif tiesa, tavo darbas pirmasis su baleto bateliais man lb wub.gif sian anksti prikele tai visu galerijas perejau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 06 birželio 2009 - 09:36
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 05, 22:56)
oho Lamella... smagu toki jaunatviska teti tureti  4u.gif

Na neblogai neblogai biggrin.gif
QUOTE(Grethenn @ 2009 06 06, 10:17)

lotuliukas.gif
Nuotraukoj per jaunai atrodo matyt g.gif biggrin.gif

Kaktuke, gražus jb man. Antroje gal norėtusi vaiko labiau dešnėje, kad pagal taisykles žvilgsniui vietos būtų, bet bendrai man visai patinka. smile.gif
Atsakyti