Rodausi.
Bet laaabai jau triukšmingas kadras.
Aprašymo ir pavadinimo dar nesugalvoju, mąstau dar. Kažkas turėtų būt apie mokyklą. Nes šiandien, kai ši nuotrauka buvo padaryta, buvo paskutinė diena mokykloje. Ir dar išsiskyrimas - kitais metais pereiname į gimnazijas. KAd ir daugiau negu puse klasės į tą pačią gimnazija, vistiek skaudu.
Mirsiu... Vėl kažkas su spalvom.
realiai ryškesnės.
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 05, 15:22
[url=http://www.anyawait.com/simplyblog/)
[url=http://www.anyawait.com/simplyblog/)
Tos dvi nuorodos... nu man ne itin.... Labai daug perziurejusi esu galeriju, tai zinokit labai nusibodo ziuret i naujagimiu isfotoshopintas, "nuulaizytas" odeles ir be proto be galo uzsarpintas akis Ir kiek ziurejau galeriju ir blogu, tai vos ne kas antra nuotrauka kudikis kokiame tai pukuotame kilime ir megstoje kepureje pats suraitytas arba su megsta kepure ant galvos...Atrodo visi alei vieno bando kopijuoti Anne Gegdes Tiesiog tokios nuotraukos man jau gryna komercija...nu nzn.
Kazkada pupeliukas uzrode ir mano mylimiausia vaiku fotografe dabar yra Stephanie Rauser ir dar patinkaDina Marie
Kazkaip isimintinos fotografijos man ju
Na ir Anastasia Chernyavsky....kai kurios is jos asmeninio albumo gal truputi jau man nejaukios(mergaites atzvilgiu), bet ai.....vistiek ji nuostabi
QUOTE(c-girl @ 2009 06 05, 17:43)
Tos dvi nuorodos... nu man ne itin.... Labai daug perziurejusi esu galeriju, tai zinokit labai nusibodo ziuret i naujagimiu isfotoshopintas, "nuulaizytas" odeles ir be proto be galo uzsarpintas akis Ir kiek ziurejau galeriju ir blogu, tai vos ne kas antra nuotrauka kudikis kokiame tai pukuotame kilime ir megstoje kepureje pats suraitytas arba su megsta kepure ant galvos...Atrodo visi alei vieno bando kopijuoti Anne Gegdes Tiesiog tokios nuotraukos man jau gryna komercija...nu nzn.
Kazkada pupeliukas uzrode ir mano mylimiausia vaiku fotografe dabar yra Stephanie Rauser ir dar patinkaDina Marie
Na ir Anastasia Chernyavsky....kai kurios is jos asmeninio albumo gal truputi jau man nejaukios(mergaites atzvilgiu), bet ai.....vistiek ji nuostabi
man t.p. tokios vaiku foto labiausiai patinka , tikrai smagu ziureti foto net ir svetimu vaiku o ir tikri ,gyvi,grazus prisiminimai ,kai uzfiksuotas ivykis,o ne liepta stovet,ziuret ir nejudet
QUOTE(c-girl @ 2009 06 05, 17:43)
na ir uzrodei negaliu atsiziuret - kiekvienoje foto veiksmas, emocijos, isgyvenimai, jausmai. aplinka kokia, fonai, suderinamumai, spalvos. svieeeeeeeeeeeesaaa kokiaaa v.z. ech . . ..
Dėkui už kritiką
Reiks eit išnaujo tėtį kankinti ir patefoną
Labai patiko Dina Marie nuotraukos
QUOTE(lamella @ 2009 06 05, 18:36)
Dėkui už kritiką
ar as gerai perskaiciau Teti?!
QUOTE(ediper @ 2009 06 05, 18:51)
ar as gerai perskaiciau Teti?!
Aha, gerai perskaitei
Sayonara Kudroj tarp dienos geriausiu smagu http://fotokudra.lt/...p...topd&page=1
Tei kad jus ten visos toj Kudroj geriausios ir tu Zitlali, ir Armana matau - dydeliausi sveikinimai