Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Armana @ 2009 06 04, 20:34)

Beje, ČIA radau labai gražių macro foto rolleyes.gif

makro makro bigsmile.gif bigsmile.gif

Ale jūs taip greit plepat, kad per diplominį niekaip nebespėju visko perskaityt doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Armana, man gal ir labiau spalvota g.gif

Pora buitinių kadrų.. ax.gif

user posted image

Nežinau kuri geriau spalvota ar nespalvota? g.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 06 04, 19:34)
Čia spalvotas ir j/b pataisytas variantas ax.gif

Armana, turek sazines tokias spalvas verst i jb biggrin.gif man tik spalvota wub.gif gal kontrasto daugoka kiek g.gif

QUOTE(lamella @ 2009 06 04, 20:07)

man nspalvota, spalvota per daug buitiska, bet rakursu tai reiktu paieskot dar g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 04 birželio 2009 - 20:41
Nerandu raziiiinku verysad.gif nemoku IDOMIAI fotkint...

Lamella nu man tai ir siaip tas vaikinas nylabai (ne vaikinas o antra fotke doh.gif ) blush2.gif tie treningiukai... ir dar sis bei tas krenta i akis nylabai ax.gif pirmas kadras j/b gal geriausias butu mano akim 4u.gif

Jus man papasakokit kaip jus fotkinat... ar pries fotografuodamos tiksliai apgalvojat kiekviena smulkmena? kaip kokiu rakursu ka fotografuosit? ar ekspromtu taip jum gerai gaunas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 04 birželio 2009 - 21:13
QUOTE(Armana @ 2009 06 04, 17:23)
Ir šiaip portretukas ax.gif
As nesurpantu ar cia modelis toks nuostabus, ar Tu moki ja pateikti smile.gif Man labai patinka, nestandartiskai, patinka "murzinas" veidas, gyvas portretas, neislaizytas

QUOTE(lamella @ 2009 06 04, 22:07)
Na spalvos tai vaje vaje.. bet siuzetas patinka smile.gif uz tat patinka jb kadras.

Zitali, na mielas, bet plastikinis, matyt kzkokiu efektu busi uzdejus smile.gif

Papildyta:
Iskilo KLAUSIMAS. I nd dedam kiek darbu? koks maximumas? 3 tik? blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 06 04, 22:11)

Zitali, na mielas, bet plastikinis, matyt kzkokiu efektu busi uzdejus smile.gif

aha.. nes man pasirode, kad grudas tai blogis, pritruko sviesos... bet jau paprotino mane smile.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 04, 20:53)
Nerandu raziiiinku  verysad.gif nemoku IDOMIAI fotkint...

Jus man papasakokit kaip jus fotkinat... ar pries fotografuodamos tiksliai apgalvojat kiekviena smulkmena? kaip kokiu rakursu ka fotografuosit? ar ekspromtu taip jum gerai gaunas  g.gif

Tai kad sakyciau sunkoka nufotografuoti kudiki idomiai...Portretukai tavo puikus, kokybe pasitaise nepalyginamai...bet va razinkos kaip sakai truksta. As pati turedama vyresnius vaikus kartais leliuko uzsimanau fotografavimui, bet zinok sulyginus dabar- idomesnius kadrus daryt iseina su vyresniais vaikais... jie zaidzia, svajoja, bendrauja ir t.t. O su leliais maziukais veiksmo truksta.

As fotkinu dazniausiai momentinius kadrus, apie smulkmenas nelieka laiko galvot...Stebiu sviesa, vaikams leidziu daryt ka daro, o as pati vaisktineju aplink ir gaudau...na karts nuo karto paprasau ka padaryt, bet snipstas dazniausiai gaunas. Apgalvoju tik tokius dalykus kaip rubai ar batai...na kad butu fotogeniski t.y. be jokiu ten spydermenu ir batmanu paveiksliuku ir t.t., bet as tokiu net neperku. Aplinka renkuosi irgi neperkrauta, jei kas maiso patraukiu...bet visumoj tai mano namai erdvus ir neapkrauti, todel mazai tai tenka daryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 04 birželio 2009 - 22:49
peppi, dekui uz atsakyma 4u.gif Ir as panasiai darau, turiu ta pacia canon programele kurioje perziuriu ir trinu, beje su ta pacia ir konvertuoju i jpeg. Bet vistiek tokie skaiciai nuotrauku is baliuku, tai oi doh.gif
Kas mane siutina, kad toje digital profesional programoje spalvas matau skaiscias ir grazias, ten pat ir wb patvarkau, bet nuejus nuotraukas apdirbt per PS spalvos pilkos ir negyvos....perkelus i flikr jos panasesnes i canono digital programos spalvas, su dar plius damesto rozinio atspalvio nemazai. Nu zinok pasimetus esu visai. doh.gif
Atsakyti
Ir man, C-girl, panašiai. Reik aiškintis kas ten kur ir dėl ko, bo užp... Aš irgi rawus tvarkau su DPP, nors planuoju su Lihgtroom pradėt. O tu DPP nurodžius, kad profilį naudotų? Reik kažkur varną uždėt, nes kitaip DPP nenaudoja profilio, o PS naudoja, gal dėl to tau toks skirtumas. Man pagrindinė bėda perkėlus foto į netą - vaizdas smarkiai ne toks kaip PS doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 06 04, 19:34)
Čia spalvotas ir j/b pataisytas variantas ax.gif

user posted image

man spalvotas rolleyes.gif

Lamella pirma foto labiausiai patiko 4u.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 06 04, 21:11)
Iskilo KLAUSIMAS. I nd dedam kiek darbu? koks maximumas? 3 tik?  blink.gif biggrin.gif

aha 3 mirksiukas.gif o kiek noretumei g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 05 birželio 2009 - 07:15
QUOTE(c-girl @ 2009 06 04, 23:55)
peppi, dekui uz atsakyma 4u.gif  Ir as panasiai darau, turiu ta pacia canon programele kurioje perziuriu ir trinu, beje su ta pacia ir konvertuoju i jpeg. Bet vistiek tokie skaiciai nuotrauku is baliuku, tai oi doh.gif
Kas mane siutina, kad toje digital profesional programoje spalvas matau skaiscias ir grazias, ten pat ir wb patvarkau, bet nuejus nuotraukas apdirbt per PS spalvos pilkos ir negyvos....perkelus i flikr jos panasesnes i canono digital programos spalvas, su dar plius damesto rozinio atspalvio nemazai. Nu zinok pasimetus esu visai. doh.gif

QUOTE(raige @ 2009 06 05, 08:12)
Ir man, C-girl, panašiai. Reik aiškintis kas ten kur ir dėl ko, bo užp... Aš irgi rawus tvarkau  su DPP, nors planuoju su Lihgtroom pradėt. O tu DPP nurodžius, kad profilį naudotų? Reik kažkur varną uždėt, nes kitaip DPP nenaudoja profilio, o PS naudoja, gal dėl to tau toks skirtumas. Man pagrindinė bėda perkėlus foto į netą - vaizdas smarkiai ne toks kaip PS  doh.gif
O kodel jus nenorit prie lightroomo pereiti g.gif As neseniai rasiau, pas mane buvo tos pacios problemos, tik dar po konvertavimo is DCP ryskumo jokio nebuvo, nekalbant apie spalvas, o su lightroomu viskas liuks. Vienintelis nepatogumas-kai idedu i lightrooma RAW jis kazkodel papilkeja ir praranda saturacija g.gif bet uztat po korekcijos beveik nereikia PS o ir konvertuotos foto nesiskiria nuo RAW 4u.gif
Atsakyti
Armana, pirmaji j/b portertuka per daug uzkontrastinai, nelabai kaip gavosi, o va spalvotasis labai super.

Lamella, siuo atveju tikrai galima paieskot siuzetu neblogu. Is parodytu, man bent jau pirmoje akys begioja, nera akcento, ryskumo zona per plati, spalvos mutnos. Bandyk kiek imanoma labiau atvert diafragma, vaikina guldyt labiau pries sviesa.
Trecioji netinka del spalvu, o antrojoje, net ir j/b issiryskina per daug nereikalingu daiktu, pvz. radiatorius (paslink viska nuo jo), suplysusios tapkes.

Hm, siaip as gal labiau spalvu salininke, na bet siandien labiau matau nespalvotai. Va, O, tavo nuotraukos nespalvotos zymiai geriau atrodo, bent jau man is visu matytu.

C-girl, seniai rodyta vaiku besiruosianciu maudytis nuotrauka, niam, dar dabar prisimenu, labai patiko.

Zitlali kudikis su kokybe tai labai puikiai. As irgi dabar ieskosiu idomesniu fotografavimo kampu naujagimiui, nes laukiu kol vienam mazam leliukui nuo gimdymo likes guzas ant galvos isnyks, ir eisiu fotkint. Jei ka rasit idomaus, pasidalinkit nuorodom.

Atsakyti