QUOTE(c-girl @ 2009 06 04, 23:55)
peppi, dekui uz atsakyma
Ir as panasiai darau, turiu ta pacia canon programele kurioje perziuriu ir trinu, beje su ta pacia ir konvertuoju i jpeg. Bet vistiek tokie skaiciai nuotrauku is baliuku, tai oi
Kas mane siutina, kad toje digital profesional programoje spalvas matau skaiscias ir grazias, ten pat ir wb patvarkau, bet nuejus nuotraukas apdirbt per PS spalvos pilkos ir negyvos....perkelus i flikr jos panasesnes i canono digital programos spalvas, su dar plius damesto rozinio atspalvio nemazai. Nu zinok pasimetus esu visai.
QUOTE(raige @ 2009 06 05, 08:12)
Ir man,
C-girl, panašiai. Reik aiškintis kas ten kur ir dėl ko, bo užp... Aš irgi rawus tvarkau su DPP, nors planuoju su Lihgtroom pradėt. O tu DPP nurodžius, kad profilį naudotų? Reik kažkur varną uždėt, nes kitaip DPP nenaudoja profilio, o PS naudoja, gal dėl to tau toks skirtumas. Man pagrindinė bėda perkėlus foto į netą - vaizdas smarkiai ne toks kaip PS
O kodel jus nenorit prie lightroomo pereiti
As neseniai rasiau, pas mane buvo tos pacios problemos, tik dar po konvertavimo is DCP ryskumo jokio nebuvo, nekalbant apie spalvas, o su lightroomu viskas liuks. Vienintelis nepatogumas-kai idedu i lightrooma RAW jis kazkodel papilkeja ir praranda saturacija
bet uztat po korekcijos beveik nereikia PS o ir konvertuotos foto nesiskiria nuo RAW