Baccardi, nuostabų džiaugsmelį turi, gražus modeliukas auga
Lamella, man pirma foto patinka, ale labai norėtųsi daugiau erdvės
Pupeliuko patiko visa serija, tokia švelni ir gaivi
Zitali, nu jau kaip man patinka tavo foto
Nikke, dvigubas portretas labai gražus ir j/b/ vertimas man prie širdies
Ediper, man pirmos foto spalvos labai patinka tik kaip jau merginos minėjo pati nuotrauka nelabai kabina.
O, tikrai gali geriau .
O čia dar vienas kadras iš miško
Kajau, malonu susipazinti, oi, nugi kokiu grazuoliu musyse daugeja!
Nugi nezinau ir as, kaip tau padeti, nebet antraja sitaip, jei kokybe leidzia:
Isimsiu, kai pasiziuresi. Jei nepasiziuresi - isimsiu po 15 min.
Armana, aciu!
Nu zinok labai maza tavo foto, nieko nematau. Siaip man patinka, kaip tu perteiki mergaites kukluma. Nors kadravimas kelia klausimu, labai jau kazkaip tiesiog per viduri man pasirode.
QUOTE(O @ 2009 06 04, 14:56)
Sveiki, noreciau jusu pagalbos, kaip kirptumet tokias foto,
Nugi nezinau ir as, kaip tau padeti, nebet antraja sitaip, jei kokybe leidzia:
Isimsiu, kai pasiziuresi. Jei nepasiziuresi - isimsiu po 15 min.
Armana, aciu!
Nu zinok labai maza tavo foto, nieko nematau. Siaip man patinka, kaip tu perteiki mergaites kukluma. Nors kadravimas kelia klausimu, labai jau kazkaip tiesiog per viduri man pasirode.
Ačiū už komentarą, Nikke Tikrai mergaitę viduryje palikau.
Pabandžiau pataisyti ir dedu didesnę
Ir šiaip portretukas
Pabandžiau pataisyti ir dedu didesnę
Ir šiaip portretukas
QUOTE(sayonara @ 2009 06 04, 13:14)
spalvos man tai puikios, o va su foto įdomumu, deja, nelabai. bet kaip vaikučio foto tai labai mielos, drąsiai rodyk artimiesiems.
rūkelio priežasčių nežinau, gal kiti pasakys.
rūkelio priežasčių nežinau, gal kiti pasakys.
Aciu labai! rodyt tai as ju niekam nerodysiu,tik jums ner ten jokio idomumo tikrai po 3 tusciu juostu buvau praradus kantrybe visoms kompozicijoms,tai fotografavau vien del nustatymu ir prie rankinio fokusavimo pratinuosi,zodziu ... megaujuosi ir atradineju neskubedama
QUOTE(Baccardi @ 2009 06 04, 14:51)
p.s. Kajaus pirmoji foto. (ne kritikai, susipažinimui). Man joje kas patinka, tai emocija,nes kol kas daugiausia laiko praleidžia miegodamas, tai pagaut kad ir rėkiantį (o gerklę tai turi ) nelabai turiu laiko. Sansara mane supras - motinystės džiaugsmai
ojei koks pipiriukas
QUOTE(O @ 2009 06 04, 14:56)
Sveiki, noreciau jusu pagalbos, kaip kirptumet tokias foto, nes as jas vis vien atiduosiu, bet man paciai kompozicija nelabai gera, galva mano visai prarado visus igudzius kompanuoti be kritikos veliau istrinsiu, nes negavau leidimo publikuoti
as gal vyra kirpciau daugiau nei per puse,kazkaip nlb jau tas jo pakausis
QUOTE(Armana @ 2009 06 04, 15:47)
Ediper, man pirmos foto spalvos labai patinka tik kaip jau merginos minėjo pati nuotrauka nelabai kabina.
O čia dar vienas kadras iš miško
uz komentara
tavo misko megyte,stumciau is centro truputi
+2009 06 04, 12:24-->
šita labai patiko...ir pavadinimas geras
sveikas atvykęs
koks žvilgsnis...
QUOTE(hi @ 2009 06 04, 12:24)
šita labai patiko...ir pavadinimas geras
QUOTE(Baccardi @ 2009 06 04, 13:51)
sveikas atvykęs
QUOTE(Armana @ 2009 06 04, 15:23)
koks žvilgsnis...
QUOTE(Armana @ 2009 06 04, 16:23)
nzn...man kazkaip keistai veidas atrodo,gal per tamsus tonai kai tokiam svelniam tipazui ... nzn... kazkas ni to
QUOTE(ediper @ 2009 06 04, 16:53)
nzn...man kazkaip keistai veidas atrodo,gal per tamsus tonai kai tokiam svelniam tipazui ... nzn... kazkas ni to
Gal ši vertimas j/b netinka, man jis irgi lyg murzinokas atrodo Reiks pabandyti paversti kitaip
QUOTE(ediper @ 2009 06 04, 16:53)
Ediper, o tu susireguliavai savo kompa?
Armana, rodyk spalvota
QUOTE(Pukė @ 2009 06 04, 18:19)
joa apsireguliavau pries 2men (tiek laiko as ji turiu),atrodo matau normaliai
Armana,tikrai gal pabandyk kita vertima i jb,as tai kokius 4-5 isbandau,kol apsistoju kazkaip uzsitesia man jb foto tvarkymas,su spalvotom tai greit viskas
Oj kokį modelį Baccardi įsitaisė