Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(ediper @ 2009 06 04, 11:32)
tik nepykit please  blush2.gif vis dar ziurineju savo pirma juosta,dabar fotkinu antra ir jau rasausi kiekviena kadra blush2.gif bet vis vien labai smalsu blush2.gif
ta antra nuotrauka tokia kaip per ruka del ko gali buti?  pirmoj aisku fokusas ir kompozija bloga

spalvos man tai puikios, o va su foto įdomumu, deja, nelabai. ax.gif bet kaip vaikučio foto tai labai mielos, drąsiai rodyk artimiesiems. 4u.gif
rūkelio priežasčių nežinau, gal kiti pasakys.

QUOTE(Nikkė @ 2009 06 04, 11:53)
Sayonara, o tu ir mociutems siunti jb?  blink.gif  biggrin.gif Rustybes dar neuzsitraukei? 

dresuotos pas mane močiutės, kaip pasakė fotografas, taip ir yra.. lotuliukas.gif be to, gauna ir daug spalvotų foto..
Atsakyti
Hi, sveikos.
Aš su šiokiu tokiu prašymu. Kai baigsis ši ir atidarinėsit naują temą pratrinkit mano nuorodą iš pirmo puslapio (jei užmatysiu temą labiau prie pabaigos priminsiu blush2.gif ) Iš tikrųjų nei aš čia reguliariai lankausi (nors to apskritai daryti minties tai neatsisakau), nei šiuo metu žinau kaip bus su "ten". Ne ne, mesti visko nesinori, bet kartais kyla minčių apie persikraustymą...Žodžiu be didelių analizių, pagalvojau, kad tas nuorodos kabėjimas čia nelabai tikslingas...

Nieko itin naujesnio neturiu, didelių menų nekuriu, tiesiog bandau džiaugtis paprastu eiliniu "banaliu" grožiu. O kiek juo pavyksta pasidalinti su kitais - atskiras klausimas. Štai du turbūt daugeliui matyti kadrai.

šnabždesiai
user posted image

dekupažas (sena nauja)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 04 birželio 2009 - 12:33
QUOTE(Nikkė @ 2009 06 04, 13:53)
Grethen, as tikrai actionu ne specas, bet, zinoma, lendu pasisakyti ten, kur maziausiai suprantu.  biggrin.gif Kiek zinau, kai kurie actionai padaro "flatten image", kai kurie ne. As jei ir naudoju actiona (paskutiniu metu nenaudoju), tai tik kuri nors is Ashley, jie tikrai padaro 3-4 sluoksnius, kuriuos galima greitai ir patogiai pasireguliuoti (t.y., dazniausiai smarkiai mazinu visu sluoksniu opacity). Del to jis man ir patinka - kad gali lengvai prisitaikyti sau.

Na va man cia prireike ir ziurau kad nesamone kzkokia, vargu vargas doh.gif geriau p aciai kelis layrius susikurt ir pastumdyt
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 06 04, 13:25)
Na va man cia prireike ir ziurau kad nesamone kzkokia, vargu vargas  doh.gif geriau p aciai kelis layrius susikurt ir pastumdyt

tik db pamaciau Tavo parasa i albuma, grazios nuotraukos, tokios svarios smile.gif
Atsakyti
Peperoni,

Seklių biurą reiktų atidaryt smile.gif ax.gif Užsuku trumpam, perskaityt, pasižiūrėt kaip jūs gyvenat, kad per daug neatitolti smile.gif
Noras fotografuotis visada yra tongue.gif 4u.gif

p.s. Kajaus pirmoji foto. (ne kritikai, susipažinimui). Man joje kas patinka, tai emocija,nes kol kas daugiausia laiko praleidžia miegodamas, tai pagaut kad ir rėkiantį (o gerklę tai turi lotuliukas.gif ) nelabai turiu laiko. Sansara mane supras - motinystės džiaugsmai lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 06 04, 13:51)

p.s. Kajaus pirmoji foto.

smagu susipazint su svieziu tongue.gif modeliuku wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, noreciau jusu pagalbos, kaip kirptumet tokias foto, nes as jas vis vien atiduosiu, bet man paciai kompozicija nelabai gera, galva mano visai prarado visus igudzius kompanuoti be kritikos 4u.gif veliau istrinsiu, nes negavau leidimo publikuoti rolleyes.gif
user posted image

user posted image

o sitoje ar baisiai truksta erdves?
user posted image

Baccardi bigsmile.gif net is sitos puses ekrano girdziu reksma biggrin.gif Nu malonu susipazinti wub.gif lauksim visuose pozose biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O: 04 birželio 2009 - 14:01
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 04, 15:22)
tik db pamaciau Tavo parasa i albuma, grazios nuotraukos, tokios svarios  smile.gif
Oj aciu, ale ten tustuma dykuma biski... smile.gif

QUOTE(Baccardi @ 2009 06 04, 15:51)
Uj koks emocingas biggrin.gif Zviegia jau kaip didelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 06 04, 14:51)

ech.... wub.gif cray.gif

zdz nelabai uz ilgo lauk sveciu biggrin.gif tongue.gif mes su Daina tik reikalus suderinsim ir kuria diena atleksim, manau bigsmile.gif

----------

O - nu nzk net nzn ka patart... g.gif: nus tikrai gali geriau 4u.gif blush2.gif o ar dar cia ka galima kirpt... g.gif vargiai ar ka pakeisi kirpdama... g.gif
Atsakyti
Dėkui už komentarus visiems 4u.gif

Bacardi, gražus modeliukas auga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 06 04, 15:08)
O - nu nzk net nzn ka patart...  g.gif: nus tikrai gali geriau  4u.gif  blush2.gif  o ar dar cia ka galima kirpt...    g.gif  vargiai ar ka pakeisi kirpdama...  g.gif
lotuliukas.gif nu negaliu negaliu geriau biggrin.gif ten buvo atsitiktiniai bandymai, o visos mano foto tokio lygio blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O: 04 birželio 2009 - 14:18
QUOTE(O @ 2009 06 04, 15:17)
lotuliukas.gif  nu negaliu negaliu geriau  biggrin.gif  ten buvo atsitiktiniai bandymai, o visos mano foto tokio lygio blush2.gif  verysad.gif

gali gali - neatsikalbinek biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti