Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Peperoni @ 2009 06 04, 08:56)
Pupeliuk - iskart prisiminiau Tavo virtuve  biggrin.gif  wub.gif  ech kaip ten man grazu.... wub.gif

as irgi tas geles pamacius apie ta virtuve pagalvojau biggrin.gif
4 kabinciaus ant sienos rolleyes.gif
vaiko nuotrauka nekabina blush2.gif spalvos keistos g.gif

lamellos su suniuku faina foto thumbup.gif tik erdves virs galvos daugiau ir man noretusi mirksiukas.gif

Pukes studijine foto thumbup.gif bet irgi vietos virs galvos pagaileta mirksiukas.gif

Zitlali kokybe zavi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 06 04, 09:56)
Zitlali - tu ten del tu spalvu vargai - tai pasitikslink koki spalvu formata naudoji - jei adobe rgb, tai pakeisk i SRGB, tiek fotike, tiek PS

oj kaip aciu Tau... einu nusistatysiu... 4u.gif nerandu... einu instrukcijos skaityt

QUOTE(ediper @ 2009 06 04, 10:02)
o va rakurso idomesnio noretusi mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif na viskas, apznaibet mane, db stengiuosi kazka idomesnio parodyti ax.gif aciu 4u.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 06 04, 12:17)
Zitlali kokybe zavi  rolleyes.gif

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 04 birželio 2009 - 11:36
Peppi, BN, O, C-girl, ms - aciu uz komentarus dvigubam portretui! 4u.gif Kas bandet iszvelgti judesy - nera jo ten! doh.gif Kaip ir rasiau, bandziau daryti judesio ND, bet judesio efekto isgauti nepavyko, todel nedalyvauju ND, o rodau cia portreta be judesio. blush2.gif Bet treniruote buvo gera, labai gabus modeliukai pasitaike - aciu ir jiems. biggrin.gif

Lamella, liuks foto su sunim! Aha, erdves virsuj truputi truksta. Bet labai patiko toks lengvumas, ir lengvi debeseliai, ir suknele linksmai lengvai pasiglamzius (nuo judesio), lengvai koja atmesta - zodziu, nuotaikinga.
O antra foto tai tikrai ne. schmoll.gif Tarsi specialiai ieskota, kaip cia ta zmogu negraziau parodyti... blush2.gif

Zitlali, oho uzmojai su modeliais! bigsmile.gif Laukiu ispudziu, labai idomu, kaip seksis, jei susiorganizuosi. bigsmile.gif

Rasytce, as tai keitineju fokuso taskus, sunkiai man su tuo perkadravimu sekasi, ypac su greitais modeliais. doh.gif

Pupeliuk, nugi sudominai su savo gelyneliais-zolyneliais. bigsmile.gif Jei kabinetis, tai man, zinok, tas kvadratas uzkliuvo. g.gif Kazkaip ribojanciai atrodo, taip norisi erdves praplesti. g.gif O siaip labiausiai patiko pirma (oi tas geltonas ukas!), maziausiai - paskutine.
Ir labai sutinku su tavo teiginiais apie kritika - man irgi labai norisi, kad komentuotojai pasakytu, kas ju nuomone yra ne taip. Komentaras "grazu" yra tiesiog malonus, o tiesmuka kritika - naudinga. As renkuosi nauda. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 04 birželio 2009 - 11:28
tik nepykit please blush2.gif vis dar ziurineju savo pirma juosta,dabar fotkinu antra ir jau rasausi kiekviena kadra blush2.gif bet vis vien labai smalsu blush2.gif
ta antra nuotrauka tokia kaip per ruka del ko gali buti? blush2.gif pirmoj aisku fokusas ir kompozija bloga doh.gif antra t.p. reiktu kirpti doh.gif zodziu biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 06 04, 12:28)
Zitlali, oho uzmojai su modeliais!  bigsmile.gif Laukiu ispudziu, labai idomu, kaip seksis, jei susiorganizuosi.  bigsmile.gif

aha butinai pasipasakosiu smile.gif

QUOTE(ediper @ 2009 06 04, 12:32)
tik nepykit please 

man nei spalvos, nei kompozicija nelimpa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 06 04, 12:14)
Man irgi, ypac ranka melyna smile.gif

4u.gif uz komentara 4u.gif pritariu ,man irgi per melyna,bet jau tingiu zaisti irnesakyk.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 04, 12:25)

drinks_cheers.gif na viskas, apznaibet mane, db stengiuosi kazka idomesnio parodyti  ax.gif aciu  4u.gif

jojo stenkis nes is tech.puses super super,dabar eik razinku ieskot mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 04, 12:38)

man nei spalvos, nei kompozicija nelimpa  4u.gif

drinks_cheers.gif
to ir nesiekiau,nes nezinau nei kaip veikia,nei ka jis gali,nei kaip dirbti... eksperimentine stadija,juosta ir skanavimas patys pigiausi,ka sugebejau rasti salimais ax.gif
Atsakyti
Moterys, jus norit pasakyt kad su tais acctionais ir zaidziat su milijonu layeriu viska ten stumdydamos? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 06 04, 12:42)
to ir nesiekiau,nes nezinau nei kaip veikia,nei ka jis gali,nei kaip dirbti... eksperimentine stadija,juosta ir skanavimas patys pigiausi,ka sugebejau rasti salimais  ax.gif

aaa...tai pirma geresne tada biggrin.gif bet manau nusitaikyti i maziuka galejai ir is kito kampo... ax.gif rankyte kirsta taip skaudziai, krenta i akis... kedes atloso manau per daug, nes vaikutis centre nuotraukos ...
As vel ne i tema, tu apie ruka klausei doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 04 birželio 2009 - 12:06
Ediper, o tai ko siekei? Jei nesiekei nei kompozicijos, nei spalvu, tai nezinau, kokiu komentau lauki. g.gif

Sayonara, o tu ir mociutems siunti jb? blink.gif biggrin.gif Rustybes dar neuzsitraukei? biggrin.gif

Grethen, as tikrai actionu ne specas, bet, zinoma, lendu pasisakyti ten, kur maziausiai suprantu. biggrin.gif Kiek zinau, kai kurie actionai padaro "flatten image", kai kurie ne. As jei ir naudoju actiona (paskutiniu metu nenaudoju), tai tik kuri nors is Ashley, jie tikrai padaro 3-4 sluoksnius, kuriuos galima greitai ir patogiai pasireguliuoti (t.y., dazniausiai smarkiai mazinu visu sluoksniu opacity). Del to jis man ir patinka - kad gali lengvai prisitaikyti sau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 04 birželio 2009 - 11:58
QUOTE(Grethenn @ 2009 06 04, 12:49)
Moterys, jus norit pasakyt kad su tais acctionais ir zaidziat su milijonu layeriu viska ten stumdydamos?  blink.gif

aha... bet as db nusprendziau nebenaudoti, kol nepasieksiu saves tenkinanciu rezultatu su 'gyva' nuotrauka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 06 04, 11:32)

Nepakankamai eksponuota. Turiu ir aš tokių su rūkeliu. Pačioje pradžioje, kai pradėjau fotkinti juostiniu, man taip dažnai nutikdavo. O aš iš patirties su skaitmena, bijodavau išdegimų juostoje ir apsidraudimui ekspoziciją per pusę stopo, per stopą pastumdavau į minusą. Pasirodo, su juosta dažnai reikia elgtis atvirkščiai. Protingi žmonės patarė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 06 04, 12:53)
Ediper, o tai ko siekei? Jei nesiekei nei kompozicijos, nei spalvu, tai nezinau, kokiu komentau lauki.  g.gif

parasiau klausima prie foto,i kuri ir l.noreciau atsakymo unsure.gif
sorry,kad taip uzgadinau psl.

Papildyta:
QUOTE(Puriena6 @ 2009 06 04, 12:57)
Nepakankamai eksponuota. Turiu ir aš tokių su rūkeliu. Pačioje pradžioje, kai pradėjau fotkinti juostiniu, man taip dažnai nutikdavo. O aš iš patirties su skaitmena, bijodavau išdegimų juostoje ir apsidraudimui ekspoziciją per pusę stopo, per stopą pastumdavau į minusą. Pasirodo, su juosta dažnai reikia elgtis atvirkščiai. Protingi žmonės patarė  smile.gif

sirdingas Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti