Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2009 06 02, 12:40)

Zinok visos 3 fotografijos labai patiko, favorite sunku isskirt net. Visas 3 kartu ant sienos ax.gif

QUOTE(peppi @ 2009 06 02, 20:06)
nu vo, po užsitęsusio savaitgalio be kompo turiu 780 kadrų iš trijų renginių smile.gif man reikia išprotėjusio smailiko biggrin.gif

Ar sitiek kadru RAW prifotografuoji????? As vaiku gimtadieni fotgrafuosiu sekmadieni...tai net nezinau ka daryt...visai nenoriu kokius 400 kadru konvertuot is RAW schmoll.gif biggrin.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 06 02, 21:46)
dar viena rodau "studijine" lotuliukas.gif

Visai neblogai, tik erdves daugiau noreciau ax.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 06 02, 21:57)
Pabandziau panaikinti rozini atspalvi ir patamsinti, ar geriau g.gif

Kakzaip suspausti kadrai labai blush2.gif

QUOTE(ediper @ 2009 06 03, 12:10)
kaip ir sakiau odos spalvos normalios as t.p. nemoku isgauti,sioj nuotr. ji man rausvai melsva,o ranka baltai melsva,bet ir saule buvo paciame pyke  rolleyes.gif
user posted image

Man spalvos ziurisi gerai ax.gif Kiek saltokos, bet OK mirksiukas.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 06 03, 13:01)

Netarsysiu, nes visai geras dvigubas portretas. Su nuotaika 4u.gif

QUOTE(lamella @ 2009 06 03, 19:13)
Dedu ir aš pora... smile.gif
Labai trūksta erdvės?Turbūt būtų geriau jei mergina dešniau būtų?
user posted image

user posted image

Pirma patiko, bet va antra ne....ar tai kaip sviesa suzaidzia, ar fotografavimo kampas, kazkaip nedekingai suzaidzia su merginos veidu.
Papildyta:
Pupeliuk, sauniai thumbup.gif 3-ia ir 4-ta labiausiai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 03 birželio 2009 - 23:41
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 03, 23:12)
Išėmiau savo pirmąją foto ir dedu iš naujo, jau be rėmo, reik baigt tuos rėmus dėliot smile.gif ir ta proga dedu visą seriją. Komentarai? Labai tikrai laukiu, nes jau seniai mėgstu tokias nuotraukas daryti, o dabar prasidėjo sezonas, tai spirgu. Labai norėčiau komentarų - kas gerai/blogai.

mmmmmmmmmm, man irgi ketvirta tokia pasakiška wub.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 06 04, 00:02)
gerai, kad tau ta numatyta kompozicija nepasikeicia arba neisnykst ais fotoaparato akutes  doh.gif

taip, su tuo reikalu sunku smile.gif bet vistiek matai kad laksto pirmyn atgal tai ir taikai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 06 04, 00:01)
gal truksta tik kokio kabliuko

drinks_cheers.gif 100% einu ideju sperintis... sunkiai sekasi kazkaip su tais kabliukais... aciu 4u.gif ir tikrai akytes per viduri g.gif

Puppeliuk
man pirma 4u.gif tik kazkaip as nesu kvadratu megeja.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 04 birželio 2009 - 05:56
sayonara - visi Oksanos portretai man tinka.
Pupeliuko geles - visos nepatiko.
Nikke - dvigubas portretas praktiskai patiko.
lamellos - pirma nuotrauka su sunim patiko, antra - ne.
Atsakyti
Pupeliukas, man tai fainos tavo geles wub.gif -as kai geliu myletoja tongue.gif wub.gif o 1 ir 3 kaip darei? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 06 04, 08:13)
Pupeliukas, man tai fainos tavo geles wub.gif  -as kai geliu myletoja tongue.gif  wub.gif  o 1 ir 3 kaip darei?  blush2.gif

Puslapiu atgal surasyta mirksiukas.gif
Atsakyti
Pupeliuk - iskart prisiminiau Tavo virtuve biggrin.gif wub.gif ech kaip ten man grazu.... wub.gif

as irgi turbut uz 4-a foto labiausiai smile.gif

Zitlali - tu ten del tu spalvu vargai - tai pasitikslink koki spalvu formata naudoji - jei adobe rgb, tai pakeisk i SRGB, tiek fotike, tiek PS ax.gif Berniuks zavingas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 04 birželio 2009 - 09:00
Laba diena,

Atejau pas jus patarimo, siulo fotografuoti krikstynas su siuo fotoaparatu ploksciaekraniu Pentax K20, gal galit pasakyt ar bus kokybiskos nuotraukos? Aciu uz jusu atsakymus, kadangi pati as nenusimanau
Atsakyti
QUOTE(Adelita @ 2009 06 04, 09:58)
Laba diena,

Atejau pas jus patarimo, siulo fotografuoti krikstynas su siuo fotoaparatu ploksciaekraniu Pentax K20, gal galit pasakyt ar bus kokybiskos nuotraukos? Aciu uz jusu atsakymus, kadangi pati as nenusimanau

fotografuoja ne fotikas, o fotografas wink.gif

uz toki klausima cia gali Tave apmetyt pomidorais biggrin.gif

paziurek i siulomo fotografo darbus ir matysi, ar verta ji rinktis, ar ne mirksiukas.gif

ploksciaekraniai buna telikai ir monitoriai - bet tik ne fotikai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 04 birželio 2009 - 09:03
QUOTE(Adelita @ 2009 06 04, 08:58)
Laba diena,

Ploksciaekranis blink.gif lotuliukas.gif O jus negali paprasyti parodyti nuotraukas darytas su tuo fotoaparatu?Ir nusprestumet ar jum patinka ar ne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 06 04, 00:01)

Ediper, kirpciau is kaires ir virsaus, ir man tas pagalis prie galvos nepatinka rolleyes.gif

Siandien man kalbadienis  biggrin.gif

aciu uz komentara 4u.gif
ir tikimes kuo daugiau kalbadieniu bigsmile.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 06 04, 00:31)

Man spalvos ziurisi gerai ax.gif Kiek saltokos, bet OK  mirksiukas.gif 

Aciu labai uz komentara 4u.gif

Pupeliuko , visos geles (iskyrus antra foto(kazkaip noretusi daugiau to zolyciu isplaukimo)) l.patiko bigsmile.gif

Zitlali, leliaus JB l.grazi,jau astrumo tikrai netruksta bigsmile.gif o va rakurso idomesnio noretusi mirksiukas.gif
Atsakyti
kas liecia fotoaparatus visiskai esu zalia, parasiau, taip kaip parase zmogus siulantis fotografuoti, kadangi radau tema, kur nusimanot, tai ir uzklausiau ir nebutina cia manes metyt pomidorais biggrin.gif ir kad esu zalia, bet suprantu tiek, kad tikrai ne vien zmogaus priklauso kaip fotografuoja, bet ir su kuo dirba...
Atsakyti