Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 03, 18:16)
Neseniai kažkaip diskutavom tema apie fotoaparatus vaikam. Žinai visgi tos pigios senos skaitmeninės muilinės žiaaaauriai lėtos, vaikam nervai nebeišlaiko biggrin.gif nes jie judresni ir kantrybės mažiau turi sulaukt kol ten stumdosi fokusai marokusai ir objektyviukas slankioja. Visai neblogas variantas juostinės muilinukės, jos nepalyginamai greitesnės, na tik juosta kainuoja, bet yra ir pliusas, mokai vaiką nepleškint į kairę dešnę, nebent ne lygis prieš draugus su juostine muiline cool.gif  Ištraukiau pas save vieną tokią, dar pagerinta su zoomu biggrin.gif mokiau vaiką fotkint,  ir kad prie mano nelįstu biggrin.gif per mažas dar jis pas mane, lomo visokių pridarė biggrin.gif

Turim ir tokiu pora biggrin.gif ale netinka... doh.gif zinai, - mados visokios ir t.t. tegu pazaidzia su tokia, paskui bus matyt... gal islosiu koki milijona ir savo jai atiduosiu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kaip jums si smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 03, 19:39)
Kaip jums si  smile.gif

Na bandymas šioks toks, bet.. labai jau paprasta. Man nesinori to viršaus spalvoto ir chaotiško, ta ramunė centre tokia tiesmuka.. na nžn, kad gėlės būtų įdomu reik tikrai labiau pasistengt smile.gif

Į gėlių temą smile.gif daug gulinėjau ir aš pievoj savaitgalį.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 03 birželio 2009 - 19:07
Rascyte, galėtų ta saulutė būti ne vidury ax.gif
Pupeliuk, labai fainai tas geltonas rūkas žiūrisi smile.gif

Dedu ir aš pora... smile.gif
Labai trūksta erdvės?Turbūt būtų geriau jei mergina dešniau būtų?
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 03 birželio 2009 - 19:15
Kaip jums si  smile.gif

viršaus tikrai nereik smile.gif Reikėjo kaip Nikkė vis sako gult dar žemiau, kad ta ramunė kuri dabar atsisukusi būtų viena galvą iškišusi smile.gif

Nors man patinka ir taip - visos normaliai į dangų žiūri, o ta smalsuolė į tave spokso smile.gif

QUOTE(lamella @ 2009 06 03, 20:13)
Dedu ir aš pora... smile.gif

pirma tai man patinka gal smile.gif O antra tai ne, labai skaudžiai mano akim kakta nukirsta g.gif
Atsakyti
lamella pirma man lb patinka, tik kadravimas ni.. uzspausta tokia... virs galvos kazkaip man atrodo truksta tos erdves... antra man visai zinok nepatinka... man mergina i vyra panasi... tik neisizeisk 4u.gif manau rakursas jai netinkamas, arba mano akim tiesiog nesiziuri smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 03 birželio 2009 - 19:35
Kaip jums si  smile.gif

patinka,kirpciau dar virsaus,kad butu istisa pieva

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 06 03, 19:49)

Į gėlių temą smile.gif daug gulinėjau ir aš pievoj savaitgalį.

baltas storas remas nlb , deciau koki nors juoda nebent,pati foto thumbup.gif

QUOTE(lamella @ 2009 06 03, 20:13)

pirma l.faina,erdves truksta unsure.gif
antra nesiziuri
Atsakyti
O jus nezinot, kiek koki fotomodeli paprasta issinuomoti kainuotu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 03 birželio 2009 - 19:53
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 03, 19:47)
O jus nezinot, kiek koki fotomodeli paprasta issinuomoti kainuotu  g.gif

Zitali, o kam tau fotomodelis? Taigi, manau bet kuri tau papozuotu, be to va cia zmones patys siulosi.

**
Man toks klausimas iskilo. Techninis. Ar pas ka nors fotoaparate galima nustatyti 2 fokusavimo taskus is 9? Canone kai nustatau automatini fokusavimo tasku pasirinkima, tai fokusuoja ir 2 ir 3 taskai, tik aisku saudo i labiau kontrastingas vietas, o ne ten kur reikia.
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 06 03, 20:08)
Zitali, o kam tau fotomodelis? Taigi, manau bet kuri tau papozuotu, be to va cia zmones patys siulosi.

Oho, geras dalykas. Ne man, bet vis tiek geras...

O dėl fokuso, tai nežinau, naudojuosi centriniu. Bandžiau visaip, bet tik šis man patogus.
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 06 03, 21:08)

oo aciu, einu pasidairyt smile.gif tiesiog noriu pasipraktikuoti, bet norisi, kad zmogaus nereiketu lauzyti, girdyti, kad atsipalaiduotu, itikineti, kad gerai atrodo ir pan... biggrin.gif na, kad galeciau susitelkti ties kitais dalykais ir nesiblaskyti kol mokinuosi smile.gif aciu uz linka.
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 06 03, 21:12)
O dėl fokuso, tai nežinau, naudojuosi centriniu. Bandžiau visaip, bet tik šis man patogus.

uzkalbejot apie fokuso taskus. vis noriu paklaust, ar daznai fotkinant keitinejat fokuso taskus ar daugiau centrinis ir perkadruojat?

kaip supratau tai Saules puga perkadruoji, taip? smile.gif

nes man kiek esu bandzius kaitaliot taskus, tai labai man tas nepatinka, nebent modelis turi but statistas, tai tuomet gal, bet kitu atveju tikrai uzima daug laiko, palygint kaip greitai reikia nufotkint
Atsakyti