Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(peppi @ 2009 06 03, 14:07)
kiekvienai situacijai gali būti parenkami kiti nustatymai...

tai zinoma smile.gif as is savo boksto tik pasisakiau.. daugiau nieko kitko juk nefotkinu smile.gif
Atsakyti
juostinė, skaitmeninė?

Skaitmenine... jau nupirkom ax.gif merginai gi prireike nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 06 03, 13:23)
Prasiau arsios kritikos, gavau sypsena.  tongue.gif Tozhe chleb.  biggrin.gif Aciu, Peppi4u.gif

Tikiuosi, buvau teisingai suprasta, ka ten ant greicio ilgai neformuluodama surasiau apie ekstremumu fotografavima - aisku, viska gerai nufotografuoti yra labai sunku, bet paprasti dalykai reikalauja didesnio pajautimo, subtilumo ir profesionalumo. Stai ka turejau galvoje.  cool.gif

tai čia ir buvo kritika biggrin.gif

aš nepritariu, kad kažką fotografuoti lengviau ar sunkiau smile.gif visur reikia sugebėjimo, išsilavinimo, matymo, pajautimo, reakcijos...bla bla bla biggrin.gif
o kaip dažnai dar tą pačią nuotrauką matome skirtingai ax.gif o dėl ko? o dėl to pačio ką išvardinau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 03, 13:33)
tai zinoma smile.gif as is savo boksto tik pasisakiau.. daugiau nieko kitko juk nefotkinu smile.gif

užtat išbandei ir šitą smile.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 06 03, 13:44)
Skaitmenine... jau nupirkom  ax.gif  merginai gi prireike nail.gif

na tai su pirkiniu drinks_cheers.gif
Papildyta:
Nikke, na o portretas man patiko, su nuotaika mirksiukas.gif bet kai pasakei, kad ten už nugaros dar ir extremumas, kurio nesimato (nors ir kaip lengva jį nufotografuoti) tai aš tik galiu pasakyti - marš dar bandyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 06 03, 15:05)

na tai su pirkiniu drinks_cheers.gif

aciu biggrin.gif jauciu, kad ant savo galvos biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 06 03, 13:26)
man tai nesimato jokiu rausvu melsvu spalvu, odyte balta balta atrodo mirksiukas.gif nenaturaliai taip 4u.gif

o man matosi ir melyni ir rausvi tonai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 06 03, 14:00)
Tai sita radau,dar cia, bet iki kada paroda veikia? bet manau spesim  blush2.gif dar tik pora sav atidaryta  blush2.gif

Bus proga ir man pasidometi musu paveldu ir fotografijos istorija  blush2.gif

oi l.tikiuosi,kad dar spesim ax.gif turetumem.
siaip as tik del savo panos biski panikuoju biggrin.gif nusiaubs ji ten viska doh.gif

vyrukai jau dabar triedalioja iš entuziazmo biggrin.gif
tvarkosi motociklus, perkasi padangas, tašes, apsaugas nuo lietaus biggrin.gif
aš dar laikausi smile.gif

jetus jetus,kokie malonus rupesciai,mes t.p. svajojam kazka panasaus,kai panele musu paaugs bigsmile.gif
Atsakyti
Vienzo as pilnai uzsipypinus. Visa diena zaidziu su tais nustatymais ir nybygaliu. Nuotraukos vienaip atrodo LCD ekranelyje, paskui PS lange, kitaip perziuros lange, dar itaip kai ikeli i Sm per skirtingus www... doh.gif doh.gif pasiguodziau ir einu toliau zaist smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 03 birželio 2009 - 14:45
Sayonara, dekui uz nuoroda!
Nikke, man nuotraukos kokybe patinka, o siaip - kaip Peppi sake - perfotografuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 06 03, 14:07)
aciu biggrin.gif jauciu, kad ant savo galvos  biggrin.gif  doh.gif

jaučiu bus faina smile.gif hm, tai kokį prikot?

QUOTE(ediper @ 2009 06 03, 14:37)
jetus jetus,kokie malonus rupesciai,mes t.p. svajojam kazka panasaus,kai panele musu paaugs  bigsmile.gif

na ana jau nemaža šiaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 06 03, 17:10)

niu joa,ale tevai bailiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 06 03, 17:10)
jaučiu bus faina smile.gif hm, tai kokį prikot?

ai paprastuti canoniuka, naudota uz 100 lituku ... smile.gif 10-metei bus per akis pradziai... ax.gif issiblaskius jinai pas mus - tai jauciu cia tik egzempliorius nr.1 biggrin.gif

Jokio kito apart veidrodi neturejom, tai kelionem visokiom mokyklinem amziais prireikia va tokio varianto...

manau, kad pc bus vel tuoj uzkistas... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 03 birželio 2009 - 17:07
QUOTE(Peperoni @ 2009 06 03, 18:06)
ai paprastuti canoniuka, naudota uz 100 lituku ...  smile.gif  10-metei bus per akis pradziai... ax.gif  issiblaskius jinai pas mus - tai jauciu cia tik egzempliorius nr.1 biggrin.gif

Neseniai kažkaip diskutavom tema apie fotoaparatus vaikam. Žinai visgi tos pigios senos skaitmeninės muilinės žiaaaauriai lėtos, vaikam nervai nebeišlaiko biggrin.gif nes jie judresni ir kantrybės mažiau turi sulaukt kol ten stumdosi fokusai marokusai ir objektyviukas slankioja. Visai neblogas variantas juostinės muilinukės, jos nepalyginamai greitesnės, na tik juosta kainuoja, bet yra ir pliusas, mokai vaiką nepleškint į kairę dešnę, nebent ne lygis prieš draugus su juostine muiline cool.gif Ištraukiau pas save vieną tokią, dar pagerinta su zoomu biggrin.gif mokiau vaiką fotkint, ir kad prie mano nelįstu biggrin.gif per mažas dar jis pas mane, lomo visokių pridarė biggrin.gif
Atsakyti