Labas rytas. Dingusios. Gal kavos?
QUOTE(junglegirl @ 2009 10 21, 09:37)
Laba laba kavos as
Vakar truputi po miesta vakare su savo alfute pralekiau urgzdama , ui koks malonus garselis
laba aciu uz kava
sapis -ko urzgi?
as savo alfyte vakar parvariau su nauju stiklu
sapis -ko urzgi?
as savo alfyte vakar parvariau su nauju stiklu
QUOTE(triušė @ 2009 10 21, 10:58)
Is malonumo
QUOTE(sapis @ 2009 10 21, 11:36)
Is malonumo
aaaaaaa man igi patinka ir kuo tolyn tuo labiau,net ir nekeisciau i jokia kita tektu dabar pirkt ,vel ziureciau tokia
QUOTE(triušė @ 2009 10 21, 13:49)
aaaaaaa man igi patinka ir kuo tolyn tuo labiau,net ir nekeisciau i jokia kita tektu dabar pirkt ,vel ziureciau tokia
Man ypac kaifas kai nakti mazia mieste masinu pasileidi per pagrindine gatve ir leki dar gazas dugnas tai isvis
QUOTE(sapis @ 2009 10 21, 14:04)
Man ypac kaifas kai nakti mazia mieste masinu pasileidi per pagrindine gatve ir leki dar gazas dugnas tai isvis
jo,tik pas mane nebuna tuscia net nakty senamiestis
labas rytas
Nu vakar mano diena su nuotykias , nulužo alfutės veidrodukas, bet kažkodėl manau , kad čia buvo kažkieno pagalba
Nu vakar mano diena su nuotykias , nulužo alfutės veidrodukas, bet kažkodėl manau , kad čia buvo kažkieno pagalba
QUOTE(sapis @ 2009 10 22, 10:11)
labas rytas
labas rytas
nu ,rytas pas tave nieko gero nezadantis nemegstu, kai rytas blogai prasideda,visa diena susik........ buna
QUOTE(triušė @ 2009 10 22, 10:59)
labas rytas
nu ,rytas pas tave nieko gero nezadantis nemegstu, kai rytas blogai prasideda,visa diena susik........ buna
Nu čia vakar tas nuotykis buvo , bet va šyryt tai vyras apšiko širdi tai negaliu... eina iš proto del savo to Nisano, parsiunte pinigu kad idečiaus dujas , o aš neturiu kada nuvažuoti iki meistro , tai pasakė kad pats meistrui nusius pinigus ir reiks mašina nuvaryt , tipo galvoja kad išleidau aš tuos pinigus skirtus mašinai pasijutau taip slykčiai, kad negaliu
Nu va pasiguodžiau
QUOTE(sapis @ 2009 10 22, 11:05)
Nu čia vakar tas nuotykis buvo , bet va šyryt tai vyras apšiko širdi tai negaliu... eina iš proto del savo to Nisano, parsiunte pinigu kad idečiaus dujas , o aš neturiu kada nuvažuoti iki meistro , tai pasakė kad pats meistrui nusius pinigus ir reiks mašina nuvaryt , tipo galvoja kad išleidau aš tuos pinigus skirtus mašinai pasijutau taip slykčiai, kad negaliu
Nu va pasiguodžiau
Nu va pasiguodžiau
ai,vyrai jiem taip atrodo,kad baika,pasako,o net nejauviau ,kad izeist galejo neimk i dusia
pasiulik,kad pats ir nusivestu (is ten,jai jau toks krutas)
QUOTE(triušė @ 2009 10 22, 11:21)
ai,vyrai jiem taip atrodo,kad baika,pasako,o net nejauviau ,kad izeist galejo neimk i dusia
pasiulik,kad pats ir nusivestu (is ten,jai jau toks krutas)
taip reiks ir padaryti jei dar ka pasakys , atrodo kad as namuose guliu per dienas ir neturiu ka veikti
O ir del pinigu jei ne as kazi ka mes isvis naudingo turetume