ne,nebuvau,kaip parode koks miestas(Klaipeda) uzkimstas,tai ir noras praejo ,nemegstu tintis tarp zmoniu,o dar su vaikais
buvom prie tvenkiniu turskesi visa diena
Laba,siandien vel karsta
QUOTE(triušė @ 2009 08 03, 11:13)
Laba,siandien vel karsta
Nu jo gerai kad pas mane darbe veoka , tai nejauciu to karcio , net opietaut nejau , bijau istizti
nemegstu karscio,bet kai reik su masina vaziuot,o toji ant saules stovi,net lipt nesinori
QUOTE(triušė @ 2009 08 03, 13:03)
nemegstu karscio,bet kai reik su masina vaziuot,o toji ant saules stovi,net lipt nesinori
AGa jau melonumas nekoks, as siap pestute ir darabeinu bet sendie reik prasyt kad vyriskis parveztu
QUOTE(sapis @ 2009 08 03, 14:04)
AGa jau melonumas nekoks, as siap pestute ir darabeinu bet sendie reik prasyt kad vyriskis parveztu
darbas netoli? o kodel vyro prasai ?
QUOTE(triušė @ 2009 08 03, 14:54)
darbas netoli? o kodel vyro prasai ?
Nu pagal Kauno atstumus butu jum visai viena juokasm siap apie 2 km , nu siap jis ryta atveze, galvojau atsileidus grizisdu bet kad toks karstris bijau is koju iskriti, ko tai galva svaigsta
Laba,mano MB vis dejuoja(liutas pagal horoskopa),kad vasaros ner,tipo vis lyja.o as nuo kartscio mirstu,negaliu pakest,taip norisi vesumos,as net iseit negaliu,slabniakas apima tad tika su masinye kur patraukiu ir psio
QUOTE(triušė @ 2009 08 04, 08:49)
Laba,mano MB vis dejuoja(liutas pagal horoskopa),kad vasaros ner,tipo vis lyja.o as nuo kartscio mirstu,negaliu pakest,taip norisi vesumos,as net iseit negaliu,slabniakas apima tad tika su masinye kur patraukiu ir psio
Labukas
Siap ir as Liutas , bet karcio man nereik , vakar zinok viena vaikiukas buvo atvazeves mano Alfutes ziureti, bet itariu kad nepirks
QUOTE(sapis @ 2009 08 04, 09:21)
Labukas
Siap ir as Liutas , bet karcio man nereik , vakar zinok viena vaikiukas buvo atvazeves mano Alfutes ziureti, bet itariu kad nepirks
jau pardavineja ?
QUOTE(sapis @ 2009 08 05, 11:36)
Na matyt jis is tos serijos buduliu dbudulis, kur per diena sedi pri intiko ir bando kazkam ikasti
Na kas naujo pas jusu
Na kas naujo pas jusu
keistulis
nieko naujo,uzsimaniau NAVIGACIJOS,noriu po LT ir PL pavazinet,seip paatostogaut tai MB sako pirk ,bus lengviau,tai ir domiuos,skaitineju bet visos jos man venodos
QUOTE(triušė @ 2009 08 05, 12:03)
keistulis
nieko naujo,uzsimaniau NAVIGACIJOS,noriu po LT ir PL pavazinet,seip paatostogaut tai MB sako pirk ,bus lengviau,tai ir domiuos,skaitineju bet visos jos man venodos
Nu nezinau ar pas jus Kaune yra toks dalykas , bet pas musu Plungeje gali navigacija isinuomoti