Įkraunama...
Įkraunama...

Nemylėti savo vaiko.. Ar tai įmanoma?

QUOTE(ispanija650 @ 2009 06 02, 17:10)
nenormalu yra tai jog kiti kisasi kaip reikia auklet vaika mirksiukas.gif

negalejau neparasyt.. klausimas.. tave kaip buvai maza muse?
musdamas vaika suauges parodo, kokz silpnas jis yra..
manau jus baisiai elgiates. gaila mergaites.
Atsakyti
Nieko nesmerkiu,bet tikiuosi,kad niekada ir neteks suprasti,kaip galima nemyleti savo vaiko g.gif As savo dukryte myliu visa sirdimi ir viskuo kitu,kuo tik galima myleti wub.gif Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
Aš tokio kaip "nemeilė" blink.gif savam vaikui neįsivaizduoju, bet beabejo yra moterų kurios tos meilės ir nejaučia (todėl vaikučiai ir vaikų namuose paliekami ar net dar baisiau).., bet čia jau kita kalba ir net nesinori plėtotis... unsure.gif Tikrai norisi tikėti kad tokių bejausmių mamų bus tik mažiau ir mažiau.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sky Cloud: 04 rugpjūčio 2011 - 15:24
protu nesuvokiama kaip galima savo vaiko nemylet
Atsakyti
QUOTE(acorus @ 2011 08 08, 17:51)
protu nesuvokiama kaip galima savo vaiko nemylet

pritariu 100% drinks_cheers.gif
Atsakyti
As neisivaizduoju kaip galima nemyleti savo vaiko bigsmile.gif nesuvokiama g.gif bent jau as taip galvoju...Mano sunus gimdamas uzpilde visa mano sirdi meile, sirdis dauzosi jei kas netaip, negaliu jo nebuciuoti, nemyluoti...Pats nuostabiausias jausmas buti mama ir laikyti glebyje savo stebukla wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2011 01 22, 02:58)
Man atrodo, kad cia ne meileje reikalas, ir nereikia cia klausti kaip galima nemyleti savo vaiko...bla bla bla... zmogus pagalbos kreipesi o mes kaip varnos ant negyvelio. Palaikymo ir pagalbos cia reikia o ne notaciju.

drinks_cheers.gif
Prirašykime dar keliolika puslapių apie tai, kaip nesuvokiama nemylėti savo vaiko ir bet kurią neviltyje esančią jauną mamą galutinai privesime prie depresijos.
Aš esu iš tų nelaimingųjų, kuriai teko patirti pačius baisiausius jausmus ir dievaži nesinori nei prisiminti, nei juo labiau pasakoti savo istorijos, nes gi būtinai kas nors lepters: "Oi, kaip jinai galėjo šitaip jaustis". Gaila, kad negalime savo savijautos kontroliuoti, galime valdytis, bet tai nereiškia kad imsim jaustis kitaip, nei iš tiesų jaučiamės.
Temos autoriai ir kitoms tokios bėdos ištiktoms mamytėms palinkėsiu daug daug stiprybės ir tikėjimo, kad viskas bus gerai, viskas susitvarkys. Meilė ateina pamažu, augant vaikui, besirūpinant juo.
Atsakyti
Niekada nekilo tokių minčių kaip nemeilė vaikui unsure.gif
Atsakyti
As irgi nesuprantu kaip galima savo vaikelio nemyleti??? Bet pavyzdziui nenoriu antro, nes neisivaizduoju, kaip reikes ir antra vaika myleti smile.gif Dar nesubrendau antram. Norisi viska dukrelei duoti ir nesidalinti demesi, jausmus ir kitus dalykus per puse smile.gif
Atsakyti
neisivaizduoju kaip savo vaiko galima nemyleti.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bumsik @ 2011 08 10, 22:03)
drinks_cheers.gif
Prirašykime dar keliolika puslapių apie tai, kaip nesuvokiama nemylėti savo vaiko ir bet kurią neviltyje esančią jauną mamą galutinai privesime prie depresijos.
Aš esu iš tų nelaimingųjų, kuriai teko patirti pačius baisiausius jausmus ir dievaži nesinori nei prisiminti, nei juo labiau pasakoti savo istorijos, nes gi būtinai kas nors lepters: "Oi, kaip jinai galėjo šitaip jaustis". Gaila, kad negalime savo savijautos kontroliuoti, galime valdytis, bet tai nereiškia kad imsim jaustis kitaip, nei iš tiesų jaučiamės.
Temos autoriai ir kitoms tokios bėdos ištiktoms mamytėms palinkėsiu daug daug stiprybės ir tikėjimo, kad viskas bus gerai, viskas susitvarkys. Meilė ateina pamažu, augant vaikui, besirūpinant juo.

Tai ir daroma sekmingai toliau -ateina,paaikscioja,pa`wub`ina lotuliukas.gif
As manau,kad temos autore pervargus,gal dar ir pogimdyvine depresija moteri kamavo.Vien tas faktas,kad jai neramu del savo jausmu ,irodo,kad vaikutis jai tikrai svarbus.
Atsakyti
myleti - nemyleti, cia kiekvienos mamytes busena, kuri ateina po gimdymo. autore gal netaip norejo issireiksti, paprasciausiai gal kankino depresija. o tos, kurios jos neturejo, tikriausiai negaletu teisti, nes neisivaizduoja, kas tuo metu vyksta. ne viena mamyte pazystu, kurios blogai jautesi po gimdymo, ir gal "nemylejo" pradzioj savo vaikucio, bet praejus kuriam laikui, pavartojus raminamuju zoleliu, viskas stojosi i savo vietas 4u.gif
Atsakyti