QUOTE(Insomia @ 2009 06 01, 21:00)
Aš esu prisirišus prie jo, ir jeigu jo nėra šalia jaudinuos ir tvarkingas jis ir gražus, bet nėra tos meilės, tos tokios šiltos meilės.. Gal aš kažko kito tikėjausi? Kartais jis mane labai sunervina.. Nemušu, ne, tai siaubinga aš manau. Pati baigiau socialinę pedagogiką ir žinau kaip ten būna kai vaiką mušą, bet taip pat žinau kas būna kai vaikas nejaučia meilės šeimoje, bet nieko negaliu padaryt
sioje pastraipoje matau atsakyma i klausima...
man atrodo,
Insomnia, tiesiog turejo isankstini isivaizdavima apie tai, kokius jausmus "privalo" vaikui jausti "gera motina" ir jaucia nusivylima, kalte del to, kad jos patiriami jausmai neatitinka isivaizduojamo "standarto", sau keliamu reikalavimu, kad vaikas neatnese laimes ir pilnatves pojucio ar dar kokiu isivaizduojamos tobulos motinystes elementu...
man net teko matyti apklausu rezultatus, pagal kuriuos seima turinciu suaugusiuju laimes ir pasitenkinimo gyvenimu jausmas pasiekdavo zemiausia riba tada, kai jie susilaukdavo vaiku ir tada, kai ju vaikai izengdavo i paauglyste. tyrimo autoriai net daro isvada, kad visuomeneje gyvuojanti nuostata, jog vaikai yra laimes saltinis, yra labiau mitas su keliomis laimingomis isimtimis, negu realybe...
patikek, nuostabieji vaikuciai turi igimta talenta isvesti is kantrybes ir ismusti is pusiausvyros net labiausiai atsidavusias mamas ir tecius
manau, kad tereikia nuleisti reikalavimu kartele, leisti sau buti netobula, priimti tokius jausmus, kokie ateina - ir viskas stos i savo vietas.