Įkraunama...
Įkraunama...

Nemylėti savo vaiko.. Ar tai įmanoma?

QUOTE(*meduota* @ 2009 07 14, 11:37)
o apie tokias kaip jūs, kurios kaba nieko nežinodamos apie kitus?  g.gif
tiek to, galit neatsakyt. ir pati žinau.

Man jūs neįdomi, ir nieko nenoriu apie jus žinoti. Kaip ir jūsų postai - beverčiai. Tą ir parašiau. Įdomi ir svarbi tema, o jūs čia bezdate ir ją gadinate.
Atsakyti
Insomia, nemanot, kad šita tema ne tam skyrelį? g.gif ko gero ji labiau tiktų "kertelė sielai" at "paplepėjimuose" g.gif
Atsakyti
Ši tema ir buvo iš pradžių sukurta Kertelė Sielai, o paskui perkelta čia.
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 07 14, 12:44)
Insomia, nemanot, kad šita tema ne tam skyrelį?  g.gif  ko gero ji labiau tiktų "kertelė sielai" at "paplepėjimuose" g.gif

Ir ka gi dabar daryti?
Atsakyti
QUOTE(saniux @ 2009 07 14, 11:22)
bet,patikek,buna ir taip,kad daryk ka tu nori,niekaip to vaiko nepakeisi,pati zinau,net kelis atveju tokius  mirksiukas.gif .taip kad ir genai daug ka lemia tikrai mirksiukas.gif
Papildyta:
Va esu girdejus toki posaki '' vaikus auklet?? o kam?? jie vistiek bus tokie kokie gyvenime esate jus,jie jusu veidrodis''  tep va  mirksiukas.gif

O ar gali būt kitaip, kai tėvai vaikams kala kažką į galvą, o nusisukę daro patys tai, ko vaikams neleidžia? Niekas vaikų taip neveikia, kaip pačių tėvų elgesys, todėl nenuostabu, kad "obuolys nuo obels netoli rieda" wink.gif

QUOTE(Copacabana @ 2009 07 14, 11:35)
Apie tokias kaip jūs sakoma "atėjo, pabezdėjo ir išėjo".

Ne veltui "meduota" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 07 14, 11:37)
o apie tokias kaip jūs, kurios kaba nieko nežinodamos apie kitus?  g.gif
tiek to, galit neatsakyt. ir pati žinau.

Lakudra, o kam tu vis nikus kaitalioji, bijai kazko?
Atsakyti
Manau, kad esi pavargusi, bet meilė iš karto neatsiranda. Aš jau pirmą dieną gimus vaikui uždavinėjau šį klausimą. Bet šiam jausmui reikia užaugti. rolleyes.gif
Atsakyti
unsure.gif o kaip jus issivaizduojat ta meile? jus raset kad prisirusi prie jo, rupinotes juo, ir t.t ... manau tai ir yra savotiskas meiles issireiskimas, manau jaigu jus nemyletumet savo vaiko, jis butu jums visiskai neidimus, butumet abejinga, ar jam skauda, ar jis svarus, tvarkingas, .. na nezinau, gal jus pati nezinote kas yra meile, nepatyrete jos vaikysteje... unsure.gif
Papildyta:
oj klaidu pridariau , sorry 4u.gif
Atsakyti
manau,kad neimanoma
nes juk tai tavo dalele wub.gif 4u.gif
Atsakyti
keista situacija... ziauriai gaila ir vaiko ir mamos. net neabejoju, kad tai-psichologine problema. mamyte turetu pradeti lankytis pas psichologa. jei kas ir pakeis situacija-tai tik tai. priezastys-mamyteje. sekmes.
Atsakyti
QUOTE(Insomia @ 2009 06 01, 21:00)
Sveikos Super Mamos.

Turiu labai siaubinga klausimą. Kadangi Jūs čia labai malonios ir galit patart, todėl noriu paklausti būtent Jūsų.

Situacija tokia - aš nemyliu savo vaiko. Aš siaubinga mama?
Aš manau, kad taip.. sad.gif Juk tai yra neįmanoma. Bet taip jau yra. Mano vaikui beveik du metukai, bet man iki šiol neatsirado tas motiniškas instinktas..
Man labai gėda ir aš nežinau ką daryt.
Aš esu prisirišus prie jo, ir jeigu jo nėra šalia jaudinuos ir tvarkingas jis ir gražus, bet nėra tos meilės, tos tokios šiltos meilės.. Gal aš kažko kito tikėjausi? Kartais jis mane labai sunervina.. Nemušu, ne, tai siaubinga aš manau. Pati baigiau socialinę pedagogiką ir žinau kaip ten būna kai vaiką mušą, bet taip pat žinau kas būna kai vaikas nejaučia meilės šeimoje, bet nieko negaliu padaryt sad.gif
Vyras dievina sūnų, bet kadangi dirba negali su jio praleisti tiek laiko kiek aš su juo praleidžiu.
Gal nelabai aiškiai čia parašyta viskas, tiesiog vos neverkiu, nes nežinau ką daryti. Klauskite jeigu kas neaiškus, atsakysiu.
Super Mamos, patarkit ką nors.
Busiu labai dėkinga.

Cia, manau, irgi meile, taciau savita. As irgi augau panasioje seimoje, viskuo aprupinta, aprengta, taciau be silumos, buciniu ar glaustymysi. O tai daznai matydavau kitose seimose. Bet man visks tvarkoje. Ant mamos nepykstu. Juk zinau, kad cia tiesiog toks jos budas. Ji man pati sake, kad vaiku mazu niekad nemylejo , neimdavo i rankas draugiu broliuku ar sesyciu, mieliau myluodavo kaciuka.
Gal as irgi panasiai auginu savo dukra. Manyje irgi nera to tokio tikro motinisko instinkto. Ir pastojau vien todel, kad, maniau, atejo laikas. Nescia neglosciau pilvuko ir jam nesakiau "labas rytas" rytais, nesekdavau pasaku ir nedainuodavau lopsiniu. Bet dabar, kai gime mano saulute, zinau, kad dukrele ,myliu, tiesiog ta meile isreiskiu galbut ne taip, kaip kaip daugelis mamu. Gal kiek ramiau ir santuriau. Taciau tai taip pat yra meile.
Atsakyti
Aš manau , kad tai neįmanoma smile.gif
Insomia, tu tikrai myli savo vaiką ..
Aš esu prisirišus prie jo, ir jeigu jo nėra šalia jaudinuos ir tvarkingas jis ir gražus...

Vien jau šie žodžiai įrodo , kad tu jį myli mirksiukas.gif
Atsakyti