Įkraunama...
Įkraunama...

Nemylėti savo vaiko.. Ar tai įmanoma?

QUOTE(ispanija650 @ 2009 06 05, 13:28)
bet as vistie nesuprantu kaip gelojot palikti vaiko po 9gyvenimo metu su juo kartu juk tas vaikas nekaltas del tevo tokio koki turi jus ji galejot uzsiaugint kaip savo vienos vaika g.gif nesuprantu tikrai jusu ir del to kodel gyvenot su tuo prievartautoju jei jam nieko nejautet o jis dar su jumis taip elgesi verysad.gif ziauru kaip buna gyvenime taip...

O ką jūs darytumėt, būdama nepilnametė, neturėdama NIEKO, JOKIO palaikymo ir pagalbos? Juk net tėvai ją pasmerkė.
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2009 06 05, 13:42)
o aš net labai gerai suprantu, pasipriešinti esamai situacijai gali tik labai stiprus žmogus ( išprievartauta jauna mergina, negavusi palaikymo savo šeimoje vargu ar tokia gali būti  g.gif )...žmogus augęs tokioje šeimoje kaip Griuk negyvas negali būti labai savimi pasitikintis ir keisti ką nors savo gyvenime jai turėjo būti labai sunku..geriau jau palikti savo sūnų tėvui, su kurio, kiek supratau, jis sutaria, negu gyventi jo nekenčiant ( ką buvimas su nekenčiamu žmogumi gali duoti gera...?)
beje, jei nepainioju Arina ( dainininkė) savo sūnų taip pat paliko auginti tėvui- nusprendė, kad jam bus taip geriau..., taip, kad visaip tam gyvenime būna...

man ir keista ir gaila jos nes neturejo i ka atsiremti nes seima jos nepalaike,bet jei ji taip nusprende vadinasi turejo stipria priezasti ne mums ja smerkti bet tik sunku suvokti kaip tai galima nezinia ka pacios darytume tokioj situacijoj g.gif svarbu kad susikurtu sau gyvenyma dabar mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 06 05, 13:46)
O ką jūs darytumėt, būdama nepilnametė, neturėdama NIEKO, JOKIO palaikymo ir pagalbos? Juk net tėvai ją pasmerkė.

nezinau ka buciau darius bet tik zinau tai kad su tokiu vyru buciau negyvenus o vaiko neatsisakyciau kaip jau yra taip nes vaikas nekaltas kad tevas toks issigimelis schmoll.gif
Atsakyti
Mums dabar lengva kalbėt, kaip mes būtume darę ar nedarę. Bet jeigu atsidurtume jos kailyje, tai vargu, gal viena kita darytų kažką kitaip.
Atsakyti
QUOTE(ciuke @ 2009 06 05, 10:31)
Taip, skaiciau. Nesuvokiu.

nesuvokiat, bet skubat issakyt savo kritiska nuomone? g.gif

as irgi labai gerai suprantu, kodel Griuk negyvas gyveno su tuo nieksu, ne iskart pajege issiskirt. Voras34 labai gerai parase. Po tokiu isgyvenimu, be jokio palaikymo, gali zmogus i bejausmi "neigalu" padara pavirst, kuris nesugeba tvarkyt savo gyvenimo ar savarankiskai priimt sprendimu. Prievarta ir smurtas tik dar labiau zlugdo, traukia i ta bedugne. Manau, kad gerai isivaizduoju, kodel tokie dalykai vyksta (nors ir neturedama tokios patirties).
Atsakyti
QUOTE(Griuk negyvas @ 2009 06 04, 10:28)
Truputi papasakosiu. Nenoriu gilintis i tai.
Gime jis isprievartavimo pasekoje. Tevai senamadiski, todel tusprende, kad kas nekaltybe ateme, su tuo turiu likti visam gyvenimui. Su vaiku ir jo tevu gyvenome nepilnai 8 metus. O vaiko savo man ne kiek negaila. Nes kai jo tevas mane smaugdavo ar dauzydavo, tas stovedavo ir juokdavosi. Paskui, kai lanke mokykla, vogdavo, begdavo is pamoku, ju neruosdavo, nuolat meluodavo. Kaip ne mano vaikas. Mano kovos buvo bevaises, todel uzkniso, ir atidaviau ji jo tevui. Viskas.
O antraji beprotiskai myliu. Del jo ir savo gyvybe atiduociau, ir dar kieno nors, jei tik reiktu...

nenusiseke gyvenimas tavo, bet tema apie vaika. o vaikas tavo toks nes mate sita gyvenima, sunku ziauru ir jis nera kaltas, kalti esate jus tevai, tavo tevai ir ttt, bet ne jis. jei rasai cia, tave tai kankina, jei kankina - nesi laiminga, todel nueik pas psichologa, ismok atleisti sau, nejausti pykcio, nes tai tau apsunkina dabartini gyvenima. ir SM nesuteiks tos pagalbos, kurios reikia Tau, kad galetum ziureti i savo vaika, gal ne toki koks turejo buti, bet nekaltinti nejausti pykcio, auginti kitus vaikus ir buti laiminga smile.gif sekmes Tau ir patikek, nebutina visko tempti vienai, Tau tikrai gali padeti psichologas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2009 06 05, 19:14)
nenusiseke gyvenimas tavo, bet tema apie vaika. o vaikas tavo toks nes mate sita gyvenima, sunku ziauru ir jis nera kaltas, kalti esate jus tevai, tavo tevai ir ttt, bet ne jis. jei rasai cia, tave tai kankina, jei kankina - nesi laiminga, todel nueik pas psichologa, ismok atleisti sau, nejausti pykcio, nes tai tau apsunkina dabartini gyvenima. ir SM nesuteiks tos pagalbos, kurios reikia Tau, kad galetum ziureti i savo vaika, gal ne toki koks turejo buti, bet nekaltinti nejausti pykcio, auginti kitus vaikus ir buti laiminga  smile.gif sekmes Tau ir patikek, nebutina visko tempti vienai, Tau tikrai gali padeti psichologas  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif , be to esi šaunuolė, kad jau pakeitei savo gyvenimą, kad nenuleidai rankų ir pradėjai viską iš naujo...
Atsakyti
Visos rasot, kodel su juo gyvenau? Juk parasiau, kad kartu pragyvenom gal septynis, bet reiktu atimti visus bandymus gyventi atskirai. Keleta kartu buvau is jo isejus, dirbau, islaikiau save, vaika, ir ji pati, dar jo motina pensininke... .... Kai uzknisdavo prievarta ir smurtas, pasiimdavau vaika ir pabegdavau, o jis mane persekiodavo... Laukdavo prie darbo, prie namu, grasino nuzudyti. Sake, negyvensi su manim - negyvensi is viso. As jo BIJOJAU. Ir dar dabar bijau. Kelis kartus vos to nepadare, nedaug truko... Todel puikiai zinojau, vistiek kazkada ras mane, juolab reilalaudavo su vaiku matytis, o kai ateidavo, tai ir pati i kaulus gaudavau, pinigu kiek rasdavo pas mane, beveik viska paimdavo... Paskui atsiprasinedavo, atleisdavau is pradziu, paskui nebe... Ai, ka cia kalbet... Turbut nezinot, ka reiskia begti, begti su vaiku vakare ir galvoti - spes pasivyti, kai ras, ar ne? Ir galvoti, kur pasislept, kad nepripjautu? Vaikas palaikydavo ji. Ne mane. Todel man jo nereikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Griuk negyvas: 06 birželio 2009 - 11:50
QUOTE(Griuk negyvas @ 2009 06 06, 12:45)
Vaikas palaikydavo ji. Ne mane. Todel man jo nereikia.

jei mazasis Jusu vaikas palaikys ne Jus...jo ir nereiks ?
Problema ne vaike...

Vaikas-tevu atspindys. Visos bedos gludincios tevuose vaike issibujoja desimteriopai. Bet viska galima pakeist, net dabar. Nelengva, bet galima.

Atsakyti
QUOTE(Savannaa @ 2009 06 06, 17:46)
jei mazasis Jusu vaikas palaikys ne Jus...jo ir nereiks ?
Problema ne vaike...

Vaikas-tevu atspindys. Visos bedos gludincios tevuose vaike issibujoja desimteriopai. Bet viska galima pakeist, net dabar. Nelengva, bet galima.

Nesupratot visiskai, ka norejau pasakyt...
O keisti as nieko nenoriu. Ir nesiruosiu.
Atsakyti
QUOTE(Griuk negyvas @ 2009 06 06, 15:36)
Nesupratot visiskai, ka norejau pasakyt...
O keisti as nieko nenoriu. Ir nesiruosiu.

suprast tikrai supratau todel ir siulau keistis paciai mirksiukas.gif kai laikai metu metais pykti, nuoskaudas...anksciau ar veliau tai sprogsta...ligom...nelaimem...

netrukdysiu daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Griuk negyvas @ 2009 06 06, 12:45)
Visos rasot, kodel su juo gyvenau? Juk parasiau, kad kartu pragyvenom gal septynis, bet reiktu atimti visus bandymus gyventi atskirai. Keleta kartu buvau is jo isejus, dirbau, islaikiau save, vaika, ir ji pati, dar jo motina pensininke... .... Kai uzknisdavo prievarta ir smurtas, pasiimdavau vaika ir pabegdavau, o jis mane persekiodavo... Laukdavo prie darbo, prie namu, grasino nuzudyti. Sake, negyvensi su manim - negyvensi is viso. As jo BIJOJAU. Ir dar dabar bijau. Kelis kartus vos to nepadare, nedaug truko... Todel puikiai zinojau, vistiek kazkada ras mane, juolab reilalaudavo su vaiku matytis, o kai ateidavo, tai ir pati i kaulus gaudavau, pinigu kiek rasdavo pas mane, beveik viska paimdavo... Paskui atsiprasinedavo, atleisdavau is pradziu, paskui nebe... Ai, ka cia kalbet... Turbut nezinot, ka reiskia begti, begti su vaiku vakare ir galvoti - spes pasivyti, kai ras, ar ne? Ir galvoti, kur pasislept, kad nepripjautu? Vaikas palaikydavo ji. Ne mane. Todel man jo nereikia.

as palinkesiu jums tik stiprybes,kantrybes ir pradet gyvent is naujo 4u.gif
Atsakyti