nius dar vienas darbelis tikiuosi geresnis uz pirmaji rodyta
AK TAI VA KAME SAKNYS, AS IS FOTKI IR KELIU, TAI MAN KITUR SUSIKURTI ALBUMA?
Papildyta:
O KAS YRA IPIX?
Papildyta:
O KAS YRA IPIX?
QUOTE(dalitavit @ 2009 10 17, 00:06)
AK TAI VA KAME SAKNYS, AS IS FOTKI IR KELIU, TAI MAN KITUR SUSIKURTI ALBUMA?
Papildyta:
O KAS YRA IPIX?
Papildyta:
O KAS YRA IPIX?
Man atrodo, kad norint įkelti nuotrauką ar paveiksliuką reikia surinkti 100 žinučių
STAI IR MANO NAUJAUSIAI "ISKEPTI BLYNUKAI"
Papildyta:
DAUGIAU MANO DARBU RASITE CIA:
http://s903.photobuc...avita/?newest=1
Papildyta:
DAUGIAU MANO DARBU RASITE CIA:
http://s903.photobuc...avita/?newest=1
Gal pradžioj reiktų tuos blynukus ir gražiai nufotografuot - nesusiliejusius, ne per pusantro puslapio?..
o tai kai tokios didelės foto tai ir nenorint pradedi ieškoti broko normaliai pafotkinus manau visai nieko blynukai būtų
dalitavit matau esi foto patalpinusi photobucket'e, tai ten juk prie kiekvienos foto yra funkcija 'resize', tai labai patogu norint sumažinti foto ir neištampyti puslapio, nes labai nepatogu skaityti, kai reik į šonus tampyti
Aviacija aš mielai įsisegčiau tokią sagę į savo plaukus
įdomu kokį užsegimą ten pritaisei
o pati tuo tarpu mielai skaitau šią temą ir bandau rankdarbiauti kiek leidžia dukrytė
o pati tuo tarpu mielai skaitau šią temą ir bandau rankdarbiauti kiek leidžia dukrytė
QUOTE(J@lanta @ 2009 10 17, 11:23)
dalitavit matau esi foto patalpinusi photobucket'e, tai ten juk prie kiekvienos foto yra funkcija 'resize', tai labai patogu norint sumažinti foto ir neištampyti puslapio, nes labai nepatogu skaityti, kai reik į šonus tampyti
standartinis įsegimas, jokio stebuklo tiesiog jų būna atskirai pirkt. O visas pagrindas modelininis. Laukia dabar bandymai patvarumo ir tt
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.