nuostabi sage "Ežero fėja"
10 balu
uudraa -
o aš keliu temelę aukštyn ir rodaus toliau..
"Sapnų šokėja"
o aš keliu temelę aukštyn ir rodaus toliau..
"Sapnų šokėja"
Giagute, tavo sagės nerealios kaip beje ir jų kepimo sparta
kamėjos tai vadinasi
o jų yra rankdarbių parduotuvėse internetinėse - tiek LT, tiek užsienio.. įvesk į Google "kamėjos" ir išmes krūvą adresų
Papildyta:
pulina, ačiū
ne taip čia ir greitai, va jei kokiai mugei ruoščiausi...
o jų yra rankdarbių parduotuvėse internetinėse - tiek LT, tiek užsienio.. įvesk į Google "kamėjos" ir išmes krūvą adresų
Papildyta:
pulina, ačiū
ne taip čia ir greitai, va jei kokiai mugei ruoščiausi...
Sveikos paneles:)
Vis skaiciau grozejausi jusu darbais, pati nusprendziau pabandyti. Su kuo Jus siuvinejat karoliukus aplink sege, su valu, su siulu ar dar kuo?Man mano kaimiukstyje pasiule tokia vielute, bet man ji kazkaip atrodo nesitemps ir nesisuks pagal mano norus. Ir va Juros sventej isigijau segems pora pagrindu, tai galvoju kokiais klijais po tuo medziu priklijuoti koki audini, kad gerai laikytu, galeciau verti karoliukus, siaip tokie pliki krastai negrazu bus. Ar reikia lakuoti ant antikos sendintojo dekupazu?Sirdingai dekoju uz atskymus:)
Vis skaiciau grozejausi jusu darbais, pati nusprendziau pabandyti. Su kuo Jus siuvinejat karoliukus aplink sege, su valu, su siulu ar dar kuo?Man mano kaimiukstyje pasiule tokia vielute, bet man ji kazkaip atrodo nesitemps ir nesisuks pagal mano norus. Ir va Juros sventej isigijau segems pora pagrindu, tai galvoju kokiais klijais po tuo medziu priklijuoti koki audini, kad gerai laikytu, galeciau verti karoliukus, siaip tokie pliki krastai negrazu bus. Ar reikia lakuoti ant antikos sendintojo dekupazu?Sirdingai dekoju uz atskymus:)
Giagute-tavo seges nerealios O *sapnu sokeja*tai is vis super
Giagute nu tavo darbai kuo toliau tuo labiau fantastiski... tas zalio ir juodo derinukas
ka galiu pasakyt tobulai atlikta, tobulai grazu ir skoninga
ale ziu koks cia juodas biseris? ar labai smulkus ar cia juodas su zaliu ?
koki tu modelina naudoji?
ka galiu pasakyt tobulai atlikta, tobulai grazu ir skoninga
ale ziu koks cia juodas biseris? ar labai smulkus ar cia juodas su zaliu ?
koki tu modelina naudoji?
Giagute, nu grožis nerealus Paveikslėliai vienas už kitą gražesni
Adatėle, grite -
Maša - čia toks netyčinis niekur kitur nepritaikytas biseris - skaidriam geltonam karoliuke juodas viduriukas.. dėl to ir atrodo kaip labai smulkutis, šiaip tai 11/10 dydis
O modelinas čia lėlinis. Arba ne, sunku pasakyti - prisikepus jų turiu iš kažin kada...
Maša - čia toks netyčinis niekur kitur nepritaikytas biseris - skaidriam geltonam karoliuke juodas viduriukas.. dėl to ir atrodo kaip labai smulkutis, šiaip tai 11/10 dydis
O modelinas čia lėlinis. Arba ne, sunku pasakyti - prisikepus jų turiu iš kažin kada...
skrendam aukštyn...
"Nakties fėja"
"Nakties fėja"
Giagute
"Nakties fėja" ir visos tavo sages nerealiai grazios
"Nakties fėja" ir visos tavo sages nerealiai grazios