Įkraunama...
Įkraunama...

Sagės sagytės...

nuostabi sage "Ežero fėja"
10 balu 4u.gif
Atsakyti
uudraa - 4u.gif

o aš keliu temelę aukštyn ir rodaus toliau..

"Sapnų šokėja"

user posted image
Atsakyti
Giagute, tavo sagės nerealios wub.gif kaip beje ir jų kepimo sparta bigsmile.gif
Atsakyti
sweikutes... blush2.gif norejau paklausti kur jus perkate chamejas...ar kaip ten jos vadinasi... biggrin.gif
Atsakyti
kamėjos tai vadinasi biggrin.gif
o jų yra rankdarbių parduotuvėse internetinėse - tiek LT, tiek užsienio.. įvesk į Google "kamėjos" ir išmes krūvą adresų mirksiukas.gif
Papildyta:
pulina, ačiū wub.gif
ne taip čia ir greitai, va jei kokiai mugei ruoščiausi... hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos paneles:)
Vis skaiciau grozejausi jusu darbais, pati nusprendziau pabandyti. Su kuo Jus siuvinejat karoliukus aplink sege, su valu, su siulu ar dar kuo?Man mano kaimiukstyje pasiule tokia vielute, bet man ji kazkaip atrodo nesitemps ir nesisuks pagal mano norus. Ir va Juros sventej isigijau segems pora pagrindu, tai galvoju kokiais klijais po tuo medziu priklijuoti koki audini, kad gerai laikytu, galeciau verti karoliukus, siaip tokie pliki krastai negrazu bus. Ar reikia lakuoti ant antikos sendintojo dekupazu?Sirdingai dekoju uz atskymus:)
Atsakyti
Giagute-tavo seges nerealios thumbup.gif O *sapnu sokeja*tai is vis super thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Giagute nu tavo darbai kuo toliau tuo labiau fantastiski... tas zalio ir juodo derinukas bigsmile.gif

ka galiu pasakyt tobulai atlikta, tobulai grazu ir skoninga

ale ziu koks cia juodas biseris? ar labai smulkus bigsmile.gif ar cia juodas su zaliu ?

koki tu modelina naudoji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maša: 13 rugpjūčio 2009 - 21:07
Giagute, nu grožis nerealus wub.gif Paveikslėliai vienas už kitą gražesni thumbup.gif
Atsakyti
Adatėle, grite - 4u.gif 4u.gif

Maša - čia toks netyčinis niekur kitur nepritaikytas biseris - skaidriam geltonam karoliuke juodas viduriukas.. dėl to ir atrodo kaip labai smulkutis, šiaip tai 11/10 dydis smile.gif

O modelinas čia lėlinis. Arba ne, sunku pasakyti - prisikepus jų turiu iš kažin kada... ax.gif
Atsakyti
skrendam aukštyn...

"Nakties fėja"

user posted image

Atsakyti
Giagute

"Nakties fėja" ir visos tavo sages nerealiai grazios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti