Agniete1121 - pirmoji sage priverte issilydyti ir as tokios uzsinorejau... gal lb nesupyksi jei ideja pasiskolinsiu...
o man tai laumzirgis labai simpatiskas,spalvu derinys grazus
naujausia mano sage
QUOTE(Agniete1121 @ 2009 08 05, 15:04)
o, pasirodo ir mano sages jau kažkas kopijuoja
Man įdomu kaip tu jai užsegimą pritvirtinsi, jei ta sagė tokia kiaurai permatoma?
QUOTE(ievukass @ 2009 08 06, 09:57)
Man įdomu kaip tu jai užsegimą pritvirtinsi, jei ta sagė tokia kiaurai permatoma?
galima butu originala pamatyti
Papildyta:
jau pati savo smalsuma patenkinau
matyt kalba eina apie sia
idomi sage
ale nuo kopiju niekas nera apsaugotas
na manau neturetumem pykti, kad kazkam patinka tavo ideja as tai kaip tik dziaugiuos, jei kuri nori tokia pat sage pasidaryti, kaip ir as pagaminusi esu juk cia tam ir renkames, kad pasirodyti, pasisemti is kitu nauju ideju ir patirties mergaites, nesipykit
Aš ir nesakiau, kad pykstu, tik nustebau ir tiek. Jei nenoėčiau, kad kas kopijuotų, tai išvis į internetą turėčiau nuotraukų nedėt ir pasislėpus savo sages laikyt, kad nieks nepamatytų ir nekopijuotų . Čia tik pastaba buvo, norėjau pasakyt Agnietei1121, kad jai bus sunku užsegimą pritaisyt prie tokios "kiauros" sagės, jis persimatys.
QUOTE(ievukass @ 2009 08 06, 11:55)
Aš ir nesakiau, kad pykstu, tik nustebau ir tiek. Jei nenoėčiau, kad kas kopijuotų, tai išvis į internetą turėčiau nuotraukų nedėt ir pasislėpus savo sages laikyt, kad nieks nepamatytų ir nekopijuotų . Čia tik pastaba buvo, norėjau pasakyt Agnietei1121, kad jai bus sunku užsegimą pritaisyt prie tokios "kiauros" sagės, jis persimatys.
na taip, cia kaip urve ussislepus reiktu laikyt po 9 spynom viska, kad niekas nenukopijuotu o uzsegimai esu macius kazkur yra tokie apvalus, kur tvirtinasi prie krasto apvaliu sagiu...
originalas visada lieka originalu jei kopijuoja - vadinasi zavisi, patinka manau tai kaip ir ivertinimas
QUOTE(ievukass @ 2009 08 06, 08:57)
Labuka, nepyk kad nukopijavau , mal labai grazi buvo ta sagytė o uzsegima tai su vielute pritvirtinau, nuotraukoi uz jo ir laikiau, siek tiek matyt
QUOTE(Agniete1121 @ 2009 08 06, 15:50)
Labuka, nepyk kad nukopijavau , mal labai grazi buvo ta sagytė o uzsegima tai su vielute pritvirtinau, nuotraukoi uz jo ir laikiau, siek tiek matyt
tai vat... ir as planuoju ka nors panasaus pasidaryt (kai jau pasidarysiu pradetus darbus ) lb jau daili tokia sage atrodo
Mano atostogos...
"Drugelio šokis"
"Mėnulio fėja"
"Drugelio šokis"
"Mėnulio fėja"