vielučių storis berods matuojamas milimetrais (arba jų dalimis),nerimui tinka l.plona kokiu 0,2mm.,ir su ja nera taip lengva nerti,visgi viela
tokiu būna pirkti floristikos krautuvese, aš pati paskutinį kartą pirkau žirmunuose prie rimi,gal tiksliau prie tomasphilips yra tokia iš s raidės-na nepamenu pavadinimo
as regis ten ir pirkau selteris regis vadinasi......ant spules nelabai matosi kokio storio jos ten....na neriu ja su pertraukelem nes na daiktelis atrodo liaunas o nerriasi tai nelabai ..... kaip kas pavyks ateisiu ant pasimaivymo
ramushka,tai aš taip pat pirkau ant plastmasinės špulės -tai storis ir lankstumas nam visai nieko-neriasi.Ten dar yra ant medinės špulės (pagaliuko) ta tai tikrai per stora nerimui
tik komentuot sunkoka, nes nuotraukytės labai mažos.. bet iš pirmo žvilgsnio man gražu
QUOTE(Margiriene @ 2009 06 05, 09:40)
noreciau padrasinti naujuoke
simpatiskos sagytes paprastutes, bet svelnios, mielos
prie profiu jau priprantam, bet zinom, kaip svarbu perskaityti savo pirmuju darbeliu komentarus
pasirodysiu ne per seniausia nunerta vielutine sagę ,nors gal čia tos vielutės ne per daugiausia matosi, čia greičiau vielutinis bertinukas panaudotas kaip pagrindas
pasirodysiu ne per seniausia nunerta vielutine sagę ,nors gal čia tos vielutės ne per daugiausia matosi, čia greičiau vielutinis bertinukas panaudotas kaip pagrindas