[quote=Daivulyte,2009 07 14, 18:31]
Dailiai apsiuti karoliukai Pritariu, kad sages gamybai turi daug laiko paaukot, ir ne taip viskas paprasta kaip atrodo
Mano pirmas blynas jusu teismui
urupeja2 tikrai kaip pirmas blynas nors buvau macius ir nepabaigta, labai patiko
as gal buciau uzsegima truputy auksciau primontavus
as gal buciau uzsegima truputy auksciau primontavus
urupeja jau gyriau,bet dar pagirsiu labai daili
Aciu uz pagyras, nezinau kodel auksciau reikia prisegima daryt as per pati viduriuka padariau, isduok paslapti
paprasčiausiai dėl to, kad įsegta ji "neatviptų", o gražiai priglustų prie drabužio.
QUOTE(urupeja2 @ 2009 07 15, 00:21)
Aciu uz pagyras, nezinau kodel auksciau reikia prisegima daryt as per pati viduriuka padariau, isduok paslapti
Daivulyte - grazios sages man antroji ir trecioji lb prie sirdies
Dar viena su vasara...
"Saulės laumžirgis" :
"Saulės laumžirgis" :
labai fainas laumžirgis. O čia dwekupažas? kaip taip gražiai kraštelius nuleidai sagės? ta prasme taip gražiai prisiklijavo paveiksliukas šonuose. ar vistik pritapei?
QUOTE(Giagute @ 2009 07 15, 09:42)
Labai gražios tavo sagės, taip kruopščiai padarytos. Išduok paslaptį kokio storio darai iš modelino ruošinuką?
Dzenkujem, merginos
Avijacija - tiesiog užsitempė paveikslėlis taip, pritapymais nelabai užsiėmu...
lebut - negaliu atsakyt, tiesiog prisikepu belenkiek ir imu kokio tuo metu norisi. Niekad nematavau
Avijacija - tiesiog užsitempė paveikslėlis taip, pritapymais nelabai užsiėmu...
lebut - negaliu atsakyt, tiesiog prisikepu belenkiek ir imu kokio tuo metu norisi. Niekad nematavau
nu tai labai šauniai užsitempė. Nes kartais kai tempiu tai gaunas kokia garunkštė o tada lakuoju lakuoju lakuoju pašveičiu ir vėl lakuoju lakuoju, lakuoju
o man atrodo kad tau ir patapymai gautųs
o man atrodo kad tau ir patapymai gautųs
jooo sagiukas pasaka ir nuleidai krasciuka meistriskai. vsio jau beveik prisikaupiau ryzto ir info, kad pradeciau minkyt ta modelina