kvartetas,labai daili sage
Nesapnuok - na grazus tavo drugelis-sagė toks lengvutis atrodo, kaip tik vasarai
QUOTE(Giagute @ 2009 07 13, 09:09)
Heh, gerai tau.. man per mėnesį po du tokius minimum išeina
O sakykit, kokios storio darote sages iš modelino, jei jos diametras kokie 5 cm?
Nesapnuok, gražus drugelis
Maša - aš irgi dirbu
Vijole, aš irgi kritikos truputuką - karoliukus tikrai reiktų pasitreniruoti apsiuvinėti (tikrai įmanoma išmokti) ir ar man rodos ar pats modelino blynas išsirietęs? Bet šaunuolė, kad bandai, lauksim tobulėjančių darbelių
Nesapnuok - o kodėl neįtrynei skilimų jei sendinai?.. ir su karoliukais irgi reiktų padirbėt - bet gal čia toks chaosas meniškas buvo sumanytas?
Vijole, aš irgi kritikos truputuką - karoliukus tikrai reiktų pasitreniruoti apsiuvinėti (tikrai įmanoma išmokti) ir ar man rodos ar pats modelino blynas išsirietęs? Bet šaunuolė, kad bandai, lauksim tobulėjančių darbelių
Nesapnuok - o kodėl neįtrynei skilimų jei sendinai?.. ir su karoliukais irgi reiktų padirbėt - bet gal čia toks chaosas meniškas buvo sumanytas?
Vijole - man taip pat visai patiko tavo sagyte, grazus spalvu derinukas
Sveikos,
Sestadieny buvau palangoje ir nusipirkau sau sage pas gatves pardaveja. Seniai svajojau tureti sage ir nerealiai grazia nusipirkau. Nusprendziau pagoglinti ir radau,kad SM turi tokia temuke. Noriu ismokti, bet neisivaizduoju nuo ko pradeti.. Kur viska nusipirkti? Gal galite ka patarti? Bent isvardinti sarasa medziagu reikalingu?
Sestadieny buvau palangoje ir nusipirkau sau sage pas gatves pardaveja. Seniai svajojau tureti sage ir nerealiai grazia nusipirkau. Nusprendziau pagoglinti ir radau,kad SM turi tokia temuke. Noriu ismokti, bet neisivaizduoju nuo ko pradeti.. Kur viska nusipirkti? Gal galite ka patarti? Bent isvardinti sarasa medziagu reikalingu?
bbg23 - tai jei jau degi noru gaminti ir radai šią temą, kaip nedegi noru ją permesti akimis?... Pirmas puslapis pilnas nuorodų, o ir vos prieš 3 puslapius viskas dar ir dar kartą buvo paaiškinta...
Nežinau, ko čia bandžiau pasipiktint - gal dėl to kad pati perskaičiau visas nuo iki?..
Nežinau, ko čia bandžiau pasipiktint - gal dėl to kad pati perskaičiau visas nuo iki?..
mačiau dažniausiai apsiuva karoliukais klijuodamos ant veltinio lakšto, tada aišku lengviau gaunasi lygiau apsiūti, aš badžiau patį modelino lakštą ir tas kreivumas daugiau nuo karoliukų nevienodumo tada jau gaunasi, telpa į tarpą arba nelabai nesiteisinu ale man preciziškas vienodumas karoliukų eilutės kiek mažiau prie dūšios
Giagute,
As suprantu, kad galima pasiskaityti, paieskoti, visas is eiles temas. Tiesiog as permeciau akim,bet galvojau vienoj vietoj gauti visa info, kur ka nusipirkti ir tiek. Jeigu tureciau tiek laiko sedeti darbe nieko neveikti ir tik skaityti 9 temas, tai butu smagu, bet tiap nera.
O jeigu Jus sunervuoja mano uzklausa, tai tiesiog ignoruokit ir nekritikuokit.
As suprantu, kad galima pasiskaityti, paieskoti, visas is eiles temas. Tiesiog as permeciau akim,bet galvojau vienoj vietoj gauti visa info, kur ka nusipirkti ir tiek. Jeigu tureciau tiek laiko sedeti darbe nieko neveikti ir tik skaityti 9 temas, tai butu smagu, bet tiap nera.
O jeigu Jus sunervuoja mano uzklausa, tai tiesiog ignoruokit ir nekritikuokit.
Šitoj temoj tikrai yra visa reikalinga informacija Nuoroda - pirmas puslapis
Tik nevarkite ieškodama - štai linkas - pirmas puslapis, ketvirta žinutė...
"Kaip pasidaryti įvairias sages ir ką joms naudoti"
Tik nevarkite ieškodama - štai linkas - pirmas puslapis, ketvirta žinutė...
"Kaip pasidaryti įvairias sages ir ką joms naudoti"
Nepasakyciau kad tai greitai ismokstamas malonumas kai igundi grazia sage gali per trys valandas pasigaminti , kol neigudusi as pirma gaminau zymiai ilgiau, viskas priklauso kokias medziagas naudoji , jei dirbi su modelinu , as ji gal ilgai apslifuoju svirtinium popietiumi kad kuo lygiau butu: krastai ir pavirsius. Jei klijuoji akmeni reikia atsirinkti kokias klijais tau labiausiai patinka . Visiems darbams reikia laiko ir didelio noro.
pabandysiu sudet nuotraukas jusu kritikai
pabandysiu sudet nuotraukas jusu kritikai