kameja, modelinini nulipdyk kad ir is das ar panasaus, bet jis sunkokas bus - iskociok ir su formele sausainiu ispjauk, o kai isdzius su svytriniu padailink
QUOTE(Maša @ 2009 07 12, 18:33)
Maša ačiū o kur perki modeliną? O formeles sausainiams pirkti turbūt yra prekybos centruose? Nesu prijaučianti konditerijos kepimui, tai ir nežinau, kur pirkti
Modelino kad ir maximoj po 7 lt yra, tiesa, kvapą turi jis tokį labai guašinį
bet pradžiai tai per akis ir per blakstienas prisikočiot prisilipdyt.
Jis ore džiūstantis, tai dieną dvi stings - arba gali orkaitėj padžiovint ant mažos temperatūros..
bet pradžiai tai per akis ir per blakstienas prisikočiot prisilipdyt.
Jis ore džiūstantis, tai dieną dvi stings - arba gali orkaitėj padžiovint ant mažos temperatūros..
prašom, lieki skoloj pasirodymą kaip sekėsi
pradziai pamegink su DAS ar kazkokiu kitokiu papigiaisku, formeles tokios gelezines, visokios zvaigzdutes kvadraciukai, na mum reiks apskritimuku, eksperimentams gal net pirkt nebutina pas drauges pasiskolink
is bedos gali rutuliuka suvoliot rankoj, det ant stalo ir priplot delnu, gausis toks isgaubtas reikalas, lygint idealiai nebutina, viska svytrinis padarys
kai dzius pavartyk is abieju pusiu kad dziutu
tiesa kuo daugiau to pigesnio modelino tuo sage sunkesne - ji gali nusvert drabuzio audini... yra tokia gudrybe jei sage gana didele i vidu det sulamdyta folija kad butu lengvesne.
tiesa dar vienas trukumas - sis modelinas jei labai smarkiai nukrenta - buna duzta
as tai leliu modelina perku, lengvas jis labai kai isdziuva, ir patvaresnis kietumo prasme, neduzta... brangokokas, plyta 33 lt mazdaug, bet per akis jo uztenka tokiem dalykam, tikrai ilgam. Atgnybi kiek reikia, kas lieka i maiseli gerai suvyniok ir nekietes, pas mane 4 menesius taip stovi
kieciausias tai fimo, kogero... su juo nebandziau dar... siaip man jis brangus atrodo
is bedos gali rutuliuka suvoliot rankoj, det ant stalo ir priplot delnu, gausis toks isgaubtas reikalas, lygint idealiai nebutina, viska svytrinis padarys
kai dzius pavartyk is abieju pusiu kad dziutu
tiesa kuo daugiau to pigesnio modelino tuo sage sunkesne - ji gali nusvert drabuzio audini... yra tokia gudrybe jei sage gana didele i vidu det sulamdyta folija kad butu lengvesne.
tiesa dar vienas trukumas - sis modelinas jei labai smarkiai nukrenta - buna duzta
as tai leliu modelina perku, lengvas jis labai kai isdziuva, ir patvaresnis kietumo prasme, neduzta... brangokokas, plyta 33 lt mazdaug, bet per akis jo uztenka tokiem dalykam, tikrai ilgam. Atgnybi kiek reikia, kas lieka i maiseli gerai suvyniok ir nekietes, pas mane 4 menesius taip stovi
kieciausias tai fimo, kogero... su juo nebandziau dar... siaip man jis brangus atrodo
QUOTE(Giagute @ 2009 07 12, 21:26)
prašom, lieki skoloj pasirodymą kaip sekėsi
Būtinai
QUOTE(Maša @ 2009 07 12, 22:17)
Didelis ačiū už tokį išsamų atsakymą
Heh, gerai tau.. man per mėnesį po du tokius minimum išeina
QUOTE(Maša @ 2009 07 12, 22:17)
Giagut, nu matai, as serijine gamyba neuzsiimu nes dar darbe dirbu darbus daryciau tiek sagiu kiek tu tai ir nespeciau pirkt uztat i tavo su malonumu paspoksau
jūsų teismui modelino sagė
QUOTE(Vijolė @ 2009 07 13, 08:19)
jūsų teismui modelino sagė
Pagrindas - labai šaunus, karoliukų apsiuvimas , - reikia pasitreniruoti, gal dar informacijos pasiskaityti, kaip apsiūti, kad būtų lygu...
Sėkmės
Na mano žydrasis drugelis :
http://nesapnuok.lt/...j...1&Itemid=54
http://nesapnuok.lt/...j...1&Itemid=54