Įkraunama...
Įkraunama...

Sagės sagytės...

kameja, modelinini nulipdyk kad ir is das ar panasaus, bet jis sunkokas bus - iskociok ir su formele sausainiu ispjauk, o kai isdzius su svytriniu padailink rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maša @ 2009 07 12, 18:33)

Maša ačiū 4u.gif o kur perki modeliną? O formeles sausainiams pirkti turbūt yra prekybos centruose? blush2.gif Nesu prijaučianti konditerijos kepimui, tai ir nežinau, kur pirkti blush2.gif
Atsakyti
Modelino kad ir maximoj po 7 lt yra, tiesa, kvapą turi jis tokį labai guašinį smile.gif
bet pradžiai tai per akis ir per blakstienas prisikočiot prisilipdyt.

Jis ore džiūstantis, tai dieną dvi stings - arba gali orkaitėj padžiovint ant mažos temperatūros..
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
prašom, lieki skoloj pasirodymą kaip sekėsi biggrin.gif
Atsakyti
pradziai pamegink su DAS ar kazkokiu kitokiu papigiaisku, formeles tokios gelezines, visokios zvaigzdutes kvadraciukai, na mum reiks apskritimuku, eksperimentams gal net pirkt nebutina pas drauges pasiskolink g.gif

is bedos gali rutuliuka suvoliot rankoj, det ant stalo ir priplot delnu, gausis toks isgaubtas reikalas, lygint idealiai nebutina, viska svytrinis padarys

kai dzius pavartyk is abieju pusiu kad dziutu

tiesa kuo daugiau to pigesnio modelino tuo sage sunkesne - ji gali nusvert drabuzio audini... yra tokia gudrybe jei sage gana didele i vidu det sulamdyta folija kad butu lengvesne.

tiesa dar vienas trukumas - sis modelinas jei labai smarkiai nukrenta - buna duzta sad.gif

as tai leliu modelina perku, lengvas jis labai kai isdziuva, ir patvaresnis kietumo prasme, neduzta... brangokokas, plyta 33 lt mazdaug, bet per akis jo uztenka tokiem dalykam, tikrai ilgam. Atgnybi kiek reikia, kas lieka i maiseli gerai suvyniok ir nekietes, pas mane 4 menesius taip stovi blush2.gif

kieciausias tai fimo, kogero... su juo nebandziau dar... siaip man jis brangus atrodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maša: 12 liepos 2009 - 21:20
QUOTE(Giagute @ 2009 07 12, 21:26)
prašom, lieki skoloj pasirodymą kaip sekėsi  biggrin.gif

Būtinai smile.gif

QUOTE(Maša @ 2009 07 12, 22:17)

Didelis ačiū už tokį išsamų atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Heh, gerai tau.. man per mėnesį po du tokius minimum išeina blush2.gif doh.gif

QUOTE(Maša @ 2009 07 12, 22:17)
as tai leliu modelina perku, lengvas jis labai kai isdziuva, ir patvaresnis kietumo prasme, neduzta... brangokokas, plyta 33 lt mazdaug, bet per akis jo uztenka tokiem dalykam, tikrai ilgam. Atgnybi kiek reikia, kas lieka i maiseli gerai suvyniok ir nekietes, pas mane 4 menesius taip stovi  blush2.gif

Atsakyti
Giagut, nu matai, as serijine gamyba neuzsiimu nes dar darbe dirbu darbus blush2.gif daryciau tiek sagiu kiek tu tai ir nespeciau pirkt 4u.gif uztat i tavo su malonumu paspoksau ax.gif
Atsakyti
user posted image
jūsų teismui modelino sagė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijolė @ 2009 07 13, 08:19)
jūsų teismui modelino sagė  smile.gif

Pagrindas - labai šaunus, karoliukų apsiuvimas schmoll.gif , - reikia pasitreniruoti, gal dar informacijos pasiskaityti, kaip apsiūti, kad būtų lygu...
Sėkmės smile.gif
Atsakyti
Na mano žydrasis drugelis lotuliukas.gif :
http://nesapnuok.lt/...j...1&Itemid=54
Atsakyti