Nu pagaliau Irunia tavo užbaigti darbeliai. Ir vakokių grožių moki pridaryt trauk visus ruošinukus iš stalčiaus ir pirmyn
Giagute tavo našlaitėlės tai super, Irunia tavoji irgi , labai įdomiai juostelė suraukta.
QUOTE(Avijacija @ 2009 06 03, 10:36)
Nu pagaliau Irunia tavo užbaigti darbeliai. Ir vakokių grožių moki pridaryt trauk visus ruošinukus iš stalčiaus ir pirmyn
Ačiū ačiū. Tik kad va dabar nėr kada. Kraunuosi daiktus išsikraustymui.
Tai mąstau kaip čia modelino, karoliukų, siūliukų per toli nenukišti
Bus po to badas sielai cielus 1,5 mėnesio
Papildyta:
QUOTE(Dangviva @ 2009 06 03, 13:11)
labai įdomiai juostelė suraukta.
Nu ačiū. Žinai, krizė, tai va ir susiraukus
avijacija tavo darbeliai kaip visada stilingi ir kruopstus......
merginos as su tokiu klausimeliu senoje temoje regis tai buvo kalbama na noriu paklausti apie vielute is kurios galima nerti vaseliu....namie isbandziau regis plonute bet visviena nelengva gal yra sakau plonesniu gal gaklite pasakyti kuo jos ten matuojamos storis kokiu ploniausiu galeciau iskoti ir kur Vilniuje
merginos as su tokiu klausimeliu senoje temoje regis tai buvo kalbama na noriu paklausti apie vielute is kurios galima nerti vaseliu....namie isbandziau regis plonute bet visviena nelengva gal yra sakau plonesniu gal gaklite pasakyti kuo jos ten matuojamos storis kokiu ploniausiu galeciau iskoti ir kur Vilniuje
Avijacija, antroji puiki
Ačiū, Dangviva
Man Irunios irgi labai gražiai ta juostelė suraukta, vis bandau atsekti kas čia per medžiagytė - ir niekaip
avijacija - niu grožis..
Man Irunios irgi labai gražiai ta juostelė suraukta, vis bandau atsekti kas čia per medžiagytė - ir niekaip
avijacija - niu grožis..
QUOTE(Dangviva @ 2009 06 03, 13:11)
Giagute tavo našlaitėlės tai super, Irunia tavoji irgi , labai įdomiai juostelė suraukta.
kažkaip va ta su orchidėja sagytė realiai žymiai gražesnė, net man patiko jinai, nors spalvinė gama tai kaip ir ne visai mano..... o nuotraukoj kažkokia visvien jinai man kaimiška atrodo
sveikos, ir aš užsikrėčiau sagių gamyba. ...Jūsu teismui keletas eksperimentų...
QUOTE(Giagute @ 2009 06 04, 18:12)
Nu gi paprasta organzinė juostelė. Perpus sulenkta.
AHA!
kaip ir spėjau - grožis paprastume.. nu bet labai gražu. LAAABAI
kaip ir spėjau - grožis paprastume.. nu bet labai gražu. LAAABAI
QUOTE(Irunia @ 2009 06 04, 20:37)
Nu gi paprasta organzinė juostelė. Perpus sulenkta.
QUOTE(ramushka @ 2009 06 04, 15:39)
noriu paklausti apie vielute is kurios galima nerti vaseliu....namie isbandziau regis plonute bet visviena nelengva gal yra sakau plonesniu gal gaklite pasakyti kuo jos ten matuojamos storis kokiu ploniausiu galeciau iskoti ir kur Vilniuje
vielučių storis berods matuojamas milimetrais (arba jų dalimis),nerimui tinka l.plona kokiu 0,2mm.,ir su ja nera taip lengva nerti,visgi viela
tokiu būna pirkti floristikos krautuvese, aš pati paskutinį kartą pirkau žirmunuose prie rimi,gal tiksliau prie tomasphilips yra tokia iš s raidės-na nepamenu pavadinimo