Avijacija man labai patiko tavo seges tik man ydomu kaip tu apneri is galo ypac labai patiko tavo sege su orchidejom
armanlila, rinkinukas fainas būtų įdomu sagę šiek tiek iš arčiau apžiūrėt
QUOTE(robertap @ 2009 07 06, 17:33)
Avijacija man labai patiko tavo seges tik man ydomu kaip tu apneri is galo ypac labai patiko tavo sege su orchidejom
nu neneriu aš ten jų šiaip tai pagrindą siuvinėjimo darau pagal šitą nuorodą:
http://community.liv...fts/515648.html
o paskui pabaigiu kaip užsimanau antroj pusėj aš dedu odą su užsegimu. kai per kaziuko mugę prekiavau savo gaminiais tai kažkodėl vat klientam labai patiko, kad antroj pusėj oda tik nežinau kodėl
Sweikos, o čia mano pasikrapštymai
Labai gražu
Laola - tikrai gražu antroji sage atrodo lyg tikra rožytė
QUOTE(JuodaKatytė @ 2009 07 07, 16:23)
Laola - tikrai gražu antroji sage atrodo lyg tikra rožytė
Ačiū lb už pagyrimus
Sveikos, sagių mylėtojos
rodausi savo triūsą:
"Saulės fėja":
ir pirmoji akmenukais dekoruota sagė "Mėlyna rasa":
rodausi savo triūsą:
"Saulės fėja":
QUOTE(Giagute @ 2009 07 08, 13:36)
Sveikos, sagių mylėtojos
rodausi savo triūsą:
"Saulės fėja":
rodausi savo triūsą:
"Saulės fėja":
Fantastiškos sages
Giagute - visada pasirodai su graziomis sagemis tik idomu butu placiau suzinoti kaip darei antraja sage
rednex, JuodaKatyte, ačiū
JuodaKatyte - o kas neaišku? Schema darymo absoliučiai ta pati kaip ir pirmosios, tik naudotas ne biseris o saulės akmens skalda..
JuodaKatyte - o kas neaišku? Schema darymo absoliučiai ta pati kaip ir pirmosios, tik naudotas ne biseris o saulės akmens skalda..
http://community.liv...fts/515648.html
sakykit čia labai sudėtingai aprašyta? manęs viena panelė prašė aprašyt savo sagės visą darymo eigą. mergaitė stengės manęs ieškojo ilgai ir nuobodžiai, bet suabejojau ar aš galėsiu dar aiškiau fotografuot ir aiškint nei čia. tipo ji jau žino šitą nuorodą bet jai nieko nesigauna...... nu kaipjūsų akim žiūrint? gal tiesiog man čia atrodo taip paprasta o sagytė tai tokia:
kaip įlyst žmogui į dūšią ir suprast ar tikrai stengias ir nesigauna ar tiesiog puola tinginukas.
nes man visvien mažiausiai porą valandžikių užtruktų tokį dalyką surašyt
sakykit čia labai sudėtingai aprašyta? manęs viena panelė prašė aprašyt savo sagės visą darymo eigą. mergaitė stengės manęs ieškojo ilgai ir nuobodžiai, bet suabejojau ar aš galėsiu dar aiškiau fotografuot ir aiškint nei čia. tipo ji jau žino šitą nuorodą bet jai nieko nesigauna...... nu kaipjūsų akim žiūrint? gal tiesiog man čia atrodo taip paprasta o sagytė tai tokia:
kaip įlyst žmogui į dūšią ir suprast ar tikrai stengias ir nesigauna ar tiesiog puola tinginukas.
nes man visvien mažiausiai porą valandžikių užtruktų tokį dalyką surašyt