Avijacija- labai gražu
Aurelija_ma, pirmoji sagutė tokia "valgoma", tuoj lėkiau į virtuvę ką valgomo pagriebt sagytės abi labai gražios
Heart-nematytos sagutės, originalu
Kiek cia grožių!
Pasirodau su savo nauju darbeliu:
Pasirodau su savo nauju darbeliu:
Aviacija,aciu uz info,reikes ten uzsukti ir pasizvalgyti.
aciukas kas brukstelejo gera zodeli , pirmoji daryta is modelino, o antroji medukas apdekupazintas
QUOTE(aurelija_ma @ 2009 06 27, 11:48)
aciukas kas brukstelejo gera zodeli , pirmoji daryta is modelino, o antroji medukas apdekupazintas
Ačiū už informacija gal ir man pavyks su medukupadaryti ka nors
QUOTE(kusachius @ 2009 06 12, 03:43)
Parodysiu ir aš savo keistuoles sages abi iš modelino, tik "Kiaulė-drugelis" dažyta, o "Povas" iš spalvoto modelino.
kokios smaiksios ir idomios bei orginalios
Papildyta:
QUOTE(Giagute @ 2009 06 12, 14:42)
labai grazi
Papildyta:
QUOTE(gosiukas @ 2009 06 16, 14:06)
labai grazus derinys
Papildyta:
QUOTE(Giagute @ 2009 06 17, 09:27)
labai graziai apsiuti krasteliai su karoliukais ir ta juostele
isrinkau man pacias graziausias tikiuos nebus palaikyta uz spama ir moderatores neistrins uz pakomentuotas foto
Kaip seniai buvau uzsukusi ir kiek visokiu nauju groziu prisiziurejau! Sages viena uz kita grazesnes, tiesiog akyse mirguliuoja
Klausykit, mergaites, norejau paklausti, is kur jus perkate tokiu visokiu idomiu juosteliu apsiuvimui (aktualiausia butu Kaune)?... Atradau siandien laiko ir noro vel prisesti prie sagiu... Perziurejau savo sagiu gaminimo reikmenu kraiteli ... o jau kokios nuobodzios juosteles pas mane...
Klausykit, mergaites, norejau paklausti, is kur jus perkate tokiu visokiu idomiu juosteliu apsiuvimui (aktualiausia butu Kaune)?... Atradau siandien laiko ir noro vel prisesti prie sagiu... Perziurejau savo sagiu gaminimo reikmenu kraiteli ... o jau kokios nuobodzios juosteles pas mane...
Enary pas mus Šiauliuose tai yra medžiagų ir siūlų parduotuvėse.kiek rūšių ,net galva sukasi Tai galvoju kad ir pas jus taip pat ten turėtų būti
Na gal kaunietės konkrečiai parašys
Na gal kaunietės konkrečiai parašys
ir man labai idomu kur Kaunietes perka visas medziagas sagems, norisi irgi pabandyt pasigamint , dar buciau dekinga kad kas parasytu kur perka kamejas arba idetu nuoroda is kur ju galima parsisiusti
Bent aš, Kaune visokias juosteles perku buvusiam PASIMATYME, antrame aukšte yra siuvimo reikmenų parduotuvė
nu cia ne visai sage bet is tos operos